Albert Einstein: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani!”

by “Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului înconjurător, iar albinele ne oferă indicii esențiale cu privire la starea mediului în care trăim. Prin simpla lor prezență ne dăm seama că în acel loc nu există poluare, nu degeaba mai sunt numite și „farmaciștii primăverii”. Fizicianul Albert Einstein, laureat al premiului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului înconjurător, iar albinele ne oferă indicii esențiale cu privire la starea mediului în care trăim. Prin simpla lor prezență ne dăm seama că în acel loc nu există poluare, nu degeaba mai sunt numite și „farmaciștii primăverii”.


Fizicianul Albert Einstein, laureat al premiului Nobel, spunea încă din 1924: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”.


Savanții din zilele noastre îi dau dreptate, pentru că micile insecte de doar 12 mm polenizează peste 80% dintre pomii fructiferi și din plantele de cultură de pe planetă, fiind astfel „regizorii” ecosistemului nostru.

Apiterapia este denumirea medicală a folosirii produselor albinei melifere pentru combaterea bolilor și pentru vindecarea rănilor. „Mai ales mierea – pentru vindecarea rănilor, propolisul – ca antibiotic natural, dar și înțepăturile de albină ca formă a acupuncturii, sunt metode apiterapeutice”, explică dr. Ștefan Stângaciu, președintele societăților germane și române de Apifitoterapie.”[1]


SURSE

  1. http://www.obiectivonline.ro/daca-albina-va-disparea-vreodata-de-pe-pamant-omul-mai-de-trait-doar-patru-ani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Savantii americani arata cat de nociva este chimioterapia: sporeste cresterea tumorala si deterioreaza ADN-ul ! Si totusi, corporatiile farmaceutice fac urias profit de pe urma acestei "terapii" !
LSD (Dietilamida acidului lisergic)
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
„Vestele galbene” și naționaliștii reprezintă majoritatea electoratului european. Oamenii nu mai au nicio încredere în politicieni și sistemele politice de la nivel național și european
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Italia: Naționaliștii au ieșit în stradă pentru a cere expulzarea imigranților
Studenti de la Harvard implicati in multe ritualuri sataniste ! Membri organizatiei sataniste "Templul Satanic", "Skull and Bones" si cei ai "Clublui Bohemian" implicati in acest scandal de proportii !
Marea Britanie: O mamă și-a vindecat copilul de o formă rară şi agresivă de leucemie după ce i-a administrat canabis
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Tepafonul - cel mai ocult dispozitiv de asasinare psihotronica al masonilor !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro