Alegeri europarlamentare 2019. În Polonia, Ungaria, Italia, Franța și Marea Britanie, naționaliștii au câștigat alegerile europarlamentare. În România, globaliștii au câștigat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Europa, nationalismul este o forta importanta pe care globalistii nu o pot ignora. Castigarea alegerilor europarlamentare de catre partidele nationaliste in Polonia, Ungaria, Italia, Franta si Marea Britanie este o dovada clara ca oamenii incep sa constientizeze pericolele globalizarii. Globalizarea inseamna distrugerea valorilor nationale si a natiunilor in vederea crearii unui Guvern Mondial.

In Romania, situatia este diferita, caci alegerile europarlamentare au fost castigate de globalisti.


Acum, ca romanii i-au votat pe globalisti, globalistii vor face ceea ce „trebuie”: vor adopta casatoriile LGBT, vor aduce imigranti in Romania (cat mai multi), vor adopta legea vaccinarii obligatorii (cu toate abuzurile ei), vor adopta legi prin care libertatea de exprimare va fi restransa (folosindu-se ca pretext „combaterea stirilor false”), vor acorda putere bancilor si multinationalelor, vor vinde rapid ce a mai ramas, reteaua 5G va functiona la capacitate maxima.

Romania intra in forta in „zodia” globalismului. In Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Italia, Franta, nationalistii au castigat alegerile europarlamentare, iar schimbarea va veni tocmai de acolo, nu din Romania, unde cultura nationalismului este ca si inexistenta. In acele tari, oamenii au simtit pe propria lor piele ce inseamna politica globalista.


SURSE

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...