Alegeri europarlamentare 2019. În Polonia, Ungaria, Italia, Franța și Marea Britanie, naționaliștii au câștigat alegerile europarlamentare. În România, globaliștii au câștigat

Distribuie!by In Europa, nationalismul este o forta importanta pe care globalistii nu o pot ignora. Castigarea alegerilor europarlamentare de catre partidele nationaliste in Polonia, Ungaria, Italia, Franta si Marea Britanie este o dovada clara ca oamenii incep sa constientizeze pericolele globalizarii. Globalizarea inseamna distrugerea valorilor nationale si a natiunilor in […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Europa, nationalismul este o forta importanta pe care globalistii nu o pot ignora. Castigarea alegerilor europarlamentare de catre partidele nationaliste in Polonia, Ungaria, Italia, Franta si Marea Britanie este o dovada clara ca oamenii incep sa constientizeze pericolele globalizarii. Globalizarea inseamna distrugerea valorilor nationale si a natiunilor in vederea crearii unui Guvern Mondial.

In Romania, situatia este diferita, caci alegerile europarlamentare au fost castigate de globalisti.


Acum, ca romanii i-au votat pe globalisti, globalistii vor face ceea ce “trebuie”: vor adopta casatoriile LGBT, vor aduce imigranti in Romania (cat mai multi), vor adopta legea vaccinarii obligatorii (cu toate abuzurile ei), vor adopta legi prin care libertatea de exprimare va fi restransa (folosindu-se ca pretext “combaterea stirilor false”), vor acorda putere bancilor si multinationalelor, vor vinde rapid ce a mai ramas, reteaua 5G va functiona la capacitate maxima.

Romania intra in forta in “zodia” globalismului. In Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Italia, Franta, nationalistii au castigat alegerile europarlamentare, iar schimbarea va veni tocmai de acolo, nu din Romania, unde cultura nationalismului este ca si inexistenta. In acele tari, oamenii au simtit pe propria lor piele ce inseamna politica globalista.


SURSE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Tehnologia 5G și sănătatea
David Rockefeller, Grupul Bilderberg și Guvernul Mondial
Siria loveste dur ISIS cu ajutorul Rusiei, iar americanii sunt disperati, caci au investit in aceste celule teroriste !
România cumpără vechituri pentru a satisface SUA, dar oamenii mor de foame
George H. W. Bush și Noua Ordine Mondială
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Ce va face România? Doar 29 la sută din francezi mai cred în UE
Siria: Armata a interceptat și distrus rachete israeliene în apropiere de Damasc
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Imigrația este arma letală pe care progresiștii o folosesc pentru a instaura Noul Comunism Global (Noua Ordine Mondiala)
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.