Aleksandr Dughin sustine ca Romania va disparea ca stat in Noua Ordine Mondiala ! Globalistii sa aiba grija, caci pot disparea ei !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluminatii au inceput sa iasa in fata, dupa secole, chiar milenii de cand lucreaza la ultimele aspecte in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala si Un Guvern Mondial. Cei de azi, care conduc Planeta, sunt aceeasi cu cei din timpurile stravechi, insa cei de azi, ca si indivizi propriu-zisi, n-au invatat nimic si anume: imperii au fost, imperii au cazut !

New world order love your servitude

Mai multe aflam de pe Ziare.com:


“Filosoful Aleksandr Dughin, consilier al presedintelui Dumei de Stat si un apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin, considera necesara crearea unui “imperiu eurasiatic” dominat de Rusia din care sa faca parte inclusiv Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria.

Potrivit editiei austriece a publicatiei The Local, filosoful Aleksandr Dughin a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat site-ului ungar Alfahir.hu, apropiat al miscarii ungare de extrema-dreapta Jobbik.

Intrebat despre perceptia sa privind viitorul Europei, Dughin a spus ca anticipeaza sfarsitul statelor-natiuni, explicand ca tari precum Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria ar putea fi inglobate intr-un “imperiu eurasiatic”.

“Este necesar un imperiu eurasiatic care sa contracareze influenta Occidentului nihilist”, a spus Dugin, vorbind despre o “noua ordine mondiala” bipolara, formata, de o parte, din Statele Unite si Europa Occidentala (condusa de Germania), si, de alta parte, din Uniunea Eurasiatica, dominata de Rusia.

“Intr-o lume globalizata, este necesar sa fie aparate identitatile culturale ale indivizilor, redusi pana acum la fluxuri migratorii”, a spus Dugin.

Referindu-se la formatiunea nationalista ungara Jobbik, Aleksandr Dughin a declarat ca miscarea populista are o doctrina “realista”.

Aleksandr Dugin a fost consilier al Kremlinului, este membru al partidului Rusia Unita, un apropiat al lui Vladimir Putin si consilier al presedintelui Dumei de Stat Serghei Nariskin.

Tratatul privind constituirea Uniunii Economice Eurasiatice (UEE) a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2015. Noua organizatie internationala include Rusia, Armenia, Belarus si Kazahstan. Kirgizstanul urmeaza sa adere in mai.”[1]

Foarte amuzant este si faptul ca acest individ vorbeste despre “pastrarea identitatii nationale”, ceea ce nu este decat o contradictie cu intreg ansamblul de afirmatii facute, caci intr-o Noua Ordine Mondiala cu un singur Guvern Mondia, nu mai exista “identitate nationala” ci un Globala. Nu va mai dura mult pana cand visele acestor monstri li se vor transforma in niste cosmaruri.

SURSE


1. http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/ideologul-lui-putin-este-necesar-un-imperiu-eurasiatic-care-sa-includa-tari-precum-romania-1345774

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...