Aleksandr Dughin sustine ca Romania va disparea ca stat in Noua Ordine Mondiala ! Globalistii sa aiba grija, caci pot disparea ei !

by Iluminatii au inceput sa iasa in fata, dupa secole, chiar milenii de cand lucreaza la ultimele aspecte in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala si Un Guvern Mondial. Cei de azi, care conduc Planeta, sunt aceeasi cu cei din timpurile stravechi, insa cei de azi, ca si indivizi propriu-zisi, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluminatii au inceput sa iasa in fata, dupa secole, chiar milenii de cand lucreaza la ultimele aspecte in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala si Un Guvern Mondial. Cei de azi, care conduc Planeta, sunt aceeasi cu cei din timpurile stravechi, insa cei de azi, ca si indivizi propriu-zisi, n-au invatat nimic si anume: imperii au fost, imperii au cazut !

New world order love your servitude

Mai multe aflam de pe Ziare.com:


“Filosoful Aleksandr Dughin, consilier al presedintelui Dumei de Stat si un apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin, considera necesara crearea unui “imperiu eurasiatic” dominat de Rusia din care sa faca parte inclusiv Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria.

Potrivit editiei austriece a publicatiei The Local, filosoful Aleksandr Dughin a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat site-ului ungar Alfahir.hu, apropiat al miscarii ungare de extrema-dreapta Jobbik.

Intrebat despre perceptia sa privind viitorul Europei, Dughin a spus ca anticipeaza sfarsitul statelor-natiuni, explicand ca tari precum Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria ar putea fi inglobate intr-un “imperiu eurasiatic”.

“Este necesar un imperiu eurasiatic care sa contracareze influenta Occidentului nihilist”, a spus Dugin, vorbind despre o “noua ordine mondiala” bipolara, formata, de o parte, din Statele Unite si Europa Occidentala (condusa de Germania), si, de alta parte, din Uniunea Eurasiatica, dominata de Rusia.

“Intr-o lume globalizata, este necesar sa fie aparate identitatile culturale ale indivizilor, redusi pana acum la fluxuri migratorii”, a spus Dugin.

Referindu-se la formatiunea nationalista ungara Jobbik, Aleksandr Dughin a declarat ca miscarea populista are o doctrina “realista”.

Aleksandr Dugin a fost consilier al Kremlinului, este membru al partidului Rusia Unita, un apropiat al lui Vladimir Putin si consilier al presedintelui Dumei de Stat Serghei Nariskin.

Tratatul privind constituirea Uniunii Economice Eurasiatice (UEE) a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2015. Noua organizatie internationala include Rusia, Armenia, Belarus si Kazahstan. Kirgizstanul urmeaza sa adere in mai.”[1]

Foarte amuzant este si faptul ca acest individ vorbeste despre “pastrarea identitatii nationale”, ceea ce nu este decat o contradictie cu intreg ansamblul de afirmatii facute, caci intr-o Noua Ordine Mondiala cu un singur Guvern Mondia, nu mai exista “identitate nationala” ci un Globala. Nu va mai dura mult pana cand visele acestor monstri li se vor transforma in niste cosmaruri.

SURSE


1. http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/ideologul-lui-putin-este-necesar-un-imperiu-eurasiatic-care-sa-includa-tari-precum-romania-1345774

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Nick Rockefeller despre terorism, microcipuri, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și sfârșitul libertății umane
Germania vrea să scoată din joc țările din Est: Vot majoritar, nu unanimitate
Super-virusurile care ucid milioane de oameni
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Loic Le Ribault, geolog şi specialist în medicină legală, inventatorul siliciului organic G5, a fost în mod tragic învins în lupta cu sistemul medical, cu sistemul de justiţie şi cu corporaţiile farmaceutice
Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Baza secretă Dulce din New Mexico
Activităţile oculte ale elitei Bohemian Grove filmate cu camera ascunsă
Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro