Alexander King și Bertrand Schneider – „Prima Revoluție Globală”: “În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele”

by Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991: „În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.


Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[1]

Practic, asta este „buba” din spatele acestei propagande: numarul mare de oameni ! Ei bine, acest numar de oameni, trebuie redus, dupa cum spunea si evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat, in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford.


Kissinger, care este vinovat si acuzat, de crime, de razboi, pentru folosirea napalmului, in timpul invaziei Timorului de Est, in decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar asta e unul dintre multitudinea de motive pentru care trebuia condamnat, la moarte chiar. El a declarat de nenumarate ori ca „populatia lumii trebuie redusa cu 90%, pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”.

global-warming-hoax

Motivul principal, fundamental, pentru care lor, le este frica de numarul mare de oameni, nu este ca „n-ar exista hrana suficienta si resurse”, asta fiind o minciuna, ci revoltele puternice, pe care le pot provoca, oricand, astfel de mase, fara a mai putea fi controlate de „garzile patriotice” ale lor, care si astazi, sunt intr-o inferioritate numerica.

first_global_revolution_book_front_cover

Aceasta carte este un Raport al Clubului de la Roma si ne-a fost prezentata de catre Iluminati drept “o strategie pentru supravietuirea mondiala in secolul XXI”. Aceasta lucrare propagandista ne spune ca noi trebuie sa renuntam la “paradigma statului-natiune” si sa acceptam o guvernare mondiala pentru a putea supravietui[2]. Desigur, totul nu este altceva decat o uriasa minciuna.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/incalzirea-globala-reducerea-populatiei-globale-si-noua-ordine-mondiala/

SURSE

  1. Alexander King și Bertrand Schneider – „Prima revoluție globală”, pag.104-105, 1991.
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/The_First_Global_Revolution
  3. Foto: wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fost judecător al Curții Supreme de Justiție din Marea Britanie, despre isteria coronavirusului Covid-19: „Așa arată un stat polițienesc”
Noam Chomsky: "Dacă alte puteri ar acționa la fel de iresponsabil ca SUA, soarta noastră ar fi pecetluită!"
Donald Trump este împotriva Noii Ordini Mondiale sau este doar o unealtă a Iluminaților ?
Bomba nucleară a celui de-Al Treilea Reich
Revista Europhysics: "Probele dezvăluite indică în mod concludent că pe 9/11 turnurile gemene au fost, de fapt, doborâte prin demolare controlată"
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Vladimir Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”
Atacul chimic din Marea Britanie asupra fostului spion rus, Serghei Skripal, și a fiicei sale - o operațiune steag fals a serviciilor secrete pentru a acuza Rusia
ISIS este creația SUA pentru a-l da jos pe președintele Siriei, Bashar al-Assad
Trump: "SUA nu vor mai folosi armata pentru a construi democrația în străinătate"
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro