Alternativa III – planul Iluminatilor de a fugi de pe Pamant, tocmai pe Planeta Marte, pentru a scapa de furia oamenilor, in cazul, in care Noua Ordine Mondiala si Globalizarea esueaza !

Distribuie!

Multi dintre voi, mai pesimisti asa, inca, considerati ca, „suntem legati de maini si de picioare, nu mai avem ce sa facem”. Asta inseamna sa depui armele, inainte de a te lupta, sa te predai si aici nu vorbim de cateva armate de oameni ci vorbim de intreaga umanitate. O astfel de mentalitate este dorita de ei, pentru a putea mentine aceeasi stare de letargie, cu acelasi efect de turma, ca si pana acum.

Alternativa III - Iluminati

Noua Ordine Mondiala – are probleme mari!!!


Faptul ca multi oameni au inceput sa se trezeasca e real, dar acestia sa ramana asa, este esential asta. Zbigniew Brzezinski, evreul strateg al Iluminatilor sustine ca Noua Ordine Mondiala are mari probleme in a se infiinta datorita oamenilor care se opun Globalizarii. Daca ne uitam acum in anul 2014 cate proteste sint in lume impotriva guvernelor de peste tot, impotriva monarhiei, impotriva acestui sistem comunisto-capitalist, ne putem da seama cat de ingrijorati sint si membri Aristocratiei Negre (Nobilimea Neagra) sau Iluminatii, sau „descendentii dragon”, asa cum ii numea Printul Nicholas de Vere, confirmand astfel descendenta lor reptiliana din specia Anunnaki.

Comisia Trilaterală este un grup elitist internaţional fondat în 1973 în scopul accelerării instaurării Noii Ordini Mondiale. Acest grup îi reuneşte pe conducătorii celor mai puternice corporaţii industriale şi comerciale din lume, precum şi ai celor mai bogate bănci, inclusiv Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional, alături de personalităţi din mediul ştiinţific universitar, sindicate, presă, drept etc. Toţi membrii sunt francmasoni cu grade mari în diferite loje ale sectei satanice a Francmasoneriei mondiale. Denumirea grupului vine de la „trilaterala” (triunghiul) alcătuit de SUA, Europa Occidentală şi Japonia. Ulterior, s-a dezvoltat o întreagă ramură „Asia-Pacific”.


Prin comparaţie cu Grupul Bilderberg (grup ultrasecret cu participare mondială fondat în 1954) şi Consiliul pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations, organizaţie semi-secretă fondată în 1921 având numai membri cetăţeni SUA), Comisia Trilaterală (logo-ul în imaginea de mai sus) este – cel puţin în aparenţă – transparentă privind activităţile, membrii şi ideile propagate. Această transparenţă declarată este totuşi contrazisă chiar de secretul păstrat privind discuţiile purtate la conferinţele anuale ale Comisiei. Scopurile urmărite, dincolo de cosmetizarea lor pentru publicul larg, sunt evident subscrise globalizării accelerate. Obiectivul final este controlul complet al economiei şi politicii mondiale prin instaurarea unui unic guvern mondial.
„Ideologul” acestei grupări, Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicată în 1971 (Între două epoci: Era tehnocraţiei):
“Statul naţional, ca unitate fundamentală de organizare a societăţii umane, a încetat să mai fie principala forţă creatoare în societate. Băncile internaţionale şi corporaţiile multinaţionale acţionează, programează şi planifică viitorul societăţii în termeni care sunt mult mai avansaţi decât conceptele politice ale statelor naţionale.”
Brzezinski nu se putea exprima mai limpede decât atât. El a fost remarcat astfel de David Rockefeller, preşedintele Băncii Chase Manhattan, membru al societăţii secrete Illuminati şi al “Aristocraţiei Negre” planetare, extrem de activ în direcţia globalizării. Cei doi au făcut echipă pentru a pune bazele Comisiei Trilaterale şi, după cum se spune, “restul e istorie” – deşi nu apare în manualele clasice de istorie.
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe au acelaşi finanţator – David Rockefeller
Fondatorul şi finanţatorul Comisiei Trilaterale este magnatul David Rockefeller, iar „ideologul” grupării este fostul consilier prezidenţial american Zbigniew Brzezinski (foto), care a fost şi primul preşedinte al Comisiei. Ambii fac parte din gruparea ocultă malefică a Illuminati-lor. Membrii Comisiei Trilaterale sunt cooptaţi numai pe bază de invitaţie, dintre conducătorii marilor firme, corporaţii industriale, antreprenori, magnaţi media, bancheri, profesori universitari etc. Acest grup a fost declarat iniţial un simplu “forum de discuţii” (think-tank în limba engleză), ca şi alte grupări elitiste de acest gen, dar influenţa sa este vizibilă, ca şi puterea sa decizională, pe scena economică şi politică mondială. Iniţial s-a afirmat că scopul dezbaterilor era găsirea unor soluţii pentru salvarea democraţiei într-o societate frământată din cauza războiului din Vietnam, a mişcărilor studenţeşti şi a conflictelor sindicale.
Membrii Comisiei nu au reuşit niciodată să dea un răspuns satisfăcător privind relaţia acesteia cu Consiliul pentru Relaţii Externe (CRE, CFR în limba engleză). Membrii CRE sunt cei care pun în practică strategiile elaborate de Comisia Trilaterală, cel puţin la nivelul politicii şi economiei americane.
Comisia Trilaterală afirmă că nu are nici influenţă, nici implicare politică, mai ales că reuneşte adepţi ai diferitelor partide şi curente politice din diferite ţări. În mod ostentativ se afirmă că nu se admite participarea politicienilor activi. Însă chiar de la constituire Comisia Trilaterală a urmărit preluarea controlului la nivel prezidenţial în SUA.
Alternativa I – pretextul „stoparii poluarii” care este intretinuta tot de ei !
Alternativa I are ca scop stoparea poluarii acestei planete. Aici este vorba de minciuna sfruntata numita „Incalzirea Globala”, care a fost temeinic combatuta de savanti, care au semnat o petitie prin care l-au dat in judecata pe minciunosul Al Gore pentru propaganda care a facut-o, dar si isteria in masa, de care el s-a ocupat.

Incalzirea Globala – pacaleala mileniului 3. Dovezi stiintifice ca totul este o manipulare. Incalzirea globala se intampla in sistemul nostru solar. Totul este ciclic. S-a mai intamplat in trecut!Dovada ca incalzirea globala este un falsMostre din gheata colectate de savanti de la 2000 de metri adancime le-au permis sa analizeze clima din ultimii 160000 de ani, iar ei au ajuns la concluzia ca in Groenlanda, in perioada Evului Mediu, temperatura era mai ridicata cu 1 grad si jumatate decat azi, iar mostrele arata temperaturi cu mult mai calde in trecut cu mii de ani in urma inainte ca gazele de sera produse de om sa fi existat.

De altfel savantii au observat ca in perioada cuprinsa intre acum 4000 de ani si pana la 2000 de ani in urma(perioada romana) temperaturile au scazut in Groenlanda cu 2 grade si jumatate.Ce se doreste in realitate?Ei vor sa para salvatorii planetei cei care ne indobitocesc cu ideea ca ar exista incalzirea globala, in realitate lucrurile stau altfel: prin aceasta „salvare” a planetei ei vor sa aiba controlul absolut asupra apei si hranei de pe planeta. Ar trebui să mai ştiţi că 30 000 de oameni de ştiinţă din toată lumea l-au acuzat pe Al Gore de fraudă.Şi de asemenea ar mai trebui să urmăriţi şi aceste două filmuleţe: Mitul Incalzirii Globale – reptilianul Al Gore combatut in Chicago pentru toate minciunile sale.

Mai mult decat atat, in ianuarie 2014, oamenii de stiinta, aceeasi care au lansat manipularea cu „incalzirea globala” au spus ca „soarele se raceste si va veni o glaciatiune”. Acestia fac aceleasi afirmatii goale, nule, cu care ne-am obisnuit, acum ei doar incercand sa creeze aceeasi stare de panica in mintea oamenilor. Ei prin asta vor, ca oamenii sa inteleaga ca ei sint „sursa de poluare” si ca oamenii sa accepte sa se mai reduca din populatia planetei, asta pentru ca ei sa-si poata implementa angenda Globalizarii.
Alternativa II – constructia de buncare pentru ca numai cei din Elita Mondiala sa supravietuiasca in caz de cataclism !
Alternativa II este un plan al Iluminatilor de a-si salva pielea (sau solzii) in urma unor cataclisme care ar veni pe aceasta Planeta. Nu este niciun fel de gluma. Uitati-va doar la ce inundatii au loc in Marea Britanie, din aceasta cauza, familia regala britanica investeste in Transilvania! Uitati-va in America, temperaturile sint fie de foc si au loc incendii mari de vegetatie, iar oamenii lesina pe strada, datorita unor temperaturi despre care chiar, oficialii spun ca nu au mai fost in ultimii 100 de ani. Apoi iarna in America este un adevarat cosmar, temperaturi ca in Siberia.
Toate aceste lucruri, stiute de ei de zeci de ani, i-au pus in garda si au inceput constructia unor buncare la o mare adancime care i-ar ferii de aceste intamplari nefaste.
Rex 84 – teribilul program american prin care oricand se poate introduce legea martiala! Acesta face parte din Alternativa II!

In america functioneaza statul politienesc si taberele FEMA drept lagare de concentrare pentru cei care nu se vor supune!

Taberele FEMA! Ce e cu ele?

Am scris mai multe aici -> http://www.departamentul-zero.ro/lagarele-de-concentrare-fema-ale-dictaturii-fasciste-americane.

Niște închisori ce aduc după forma lor de organizare şi construcţie cu binecunoscutele lagăre de concentrare şi-au făcut apariția pe teritoriul Statelor Unite. Despre acest subiect ştiam din 2007. Probabil şi unii dintre voi. Nu se ştie cu exactitate necesitatea lor, dar se poate deduce importanța lor după modul în care sunt păzite.


Autorităţile americane susţin că aceste lagăre se folosesc în caz de pandemie. De orice natură. Sau în cazul unui atac nuclear. Însă cei mai sceptici cred că aceste închisori sunt destinate populației de rând, care în cel mai scurt timp o să fie exterminată – după experienţa nazistă.

Ce este interesant, este ca videoclipurile principale cu acele cosciuge, au fost sterse intentionat de youtube, oare de ce? Daca sint niste teorii absurde conspirative, de ce au fost sterse videoclipurile? Pentru ca sint cat se poate de reale!

Mai multe informatii despre lagarele de concentrare FEMA aici -> http://www.fara-secrete.ro/lagarele-de-concentrare-fema-ale-dictaturii-fasciste-americane.
Alternativa III – colonizarea planetei Marte, a Lunii dar si a altor corpuri ceresti unde Iluminatii sa traiasca linistiti aducand cu ei o parte mica de oameni pentru a-i folosi drept sclavi!
Acest plan pentru o parte, mare, a oamenilor poate fi considerat drept subiect „SF”. Nu cred ca mai trebuie sa precizez ca toate dispozitivele vazute prin filmele „SF” acum 10 ani au devenit realitate. De ce? Pentru ca ele au existat atunci cand le-au prezentat, dar asta e alta discutie. Concret, acest plan, desi pare stupid la prima vedere va voi demonstra cu argumente cat de serioasa este aceasta treaba.
La data de 20 iunie 1977, in Anglia, BBC a difuzat un documentar intitulat „Alternativa III”[1], in care se prezenta o compilatie de inregistrari cu interviuri ale unor „oameni de stiinta” ai Iluminatilor (ca si cei de mai sus care se contrazic cu incalzirea globala), care avertizau inca de pe atunci ca „viata pe pamant se va inrautatii”, evident ei fiind raul acela. In documentar, oamenii de stiinta ai Iluminatilor, expuneau un plan de „salvare” a unei parti din populatia umana, care sa o duca pe alte corpuri ceresti (Marte, Luna etc.)
Leslie Watkins – omul de stiinta care a scris despre Alternativa III, acuzat ca fiind, „escroc”, de catre Iluminatii ! Acesta deconspirase planul lor real !
In 1978, Leslie Watkins, inspirandu-se din documentarul prezentat la BBC pe 20 iunie 1977, incepe si scrie cartea „Alternativa III”. Acesta nu s-a sfiit sa spuna ca acest program are ceva ascuns, exact cum am spus mai sus si anume „supravietuirea Elitei Conducatoare impreuna cu o rasa de sclavi”. Evident, ca acesta a fost considerat de multi „farsor”, fie „nebun”, fie „scriitor de fictiune”. Acestea sint cele trei strategii ale Iluminatilor, pentru a pregati o dezinformare, dar se pare ca nu le-a functionat.
Aceste lucruri sint confirmate si de scriitorul american Peter Moon, care descrie ca si Al Bielek, fost militar si implicat in cadrul experimentului de calatorie in timp numit „Experimentul Philadelphia”, dar si in cadrul „Experimentului Montauk” ca pe Marte deja exista colonii ale americanilor si ca „Planeta Marte nu este o planeta asa cum au fost oamenii pacaliti sa creada”.
Pe blog-ul dimline.blogspot.ro gasim o explicatie destul de pertinenta:

„Cartea Alternativa 3 dupa care a fost facut documentarul prezinta in schimb personaje fictive dar are la baza fapte reale. Cert este ca aceasta carte detine ceva ilogic in prezentare. De ce oamenii ar migra pe o planeta ca Marte sau pe Luna unde conditiile ar fi cu mult mai vitrege chiar si dupa ce dezastrul ecologic datorat poluarii ar fi la apogeul sau?

Dar in rest multe lucruri se apropie de adevar. Adevarat este ca poluarea ne da batai de cap sau ca SUA si URSS  au colaborat tot timpul la programul sau spatial si au ajuns mai adanc in spatiu decat ne spun ei. 

O alta informatie socanta a fost faptul ca se pare ca cei care au ajuns primii pe Luna nu ar fi fost americanii ci germanii. Acestia din urma s-au folosit de OZN-urile pe care le-au fabricat pentru a iesit in spatiul cosmic si a aseleniza.
Acest documentar a avut scopul de a testa oamenii cu siguranta. Iar oamenii au intrat in panica ca de obicei, ceea ce a dat apa la moara guvernelor de a elabora noi metode alarmiste pentru un control mai eficient asupra omenirii.
Ce este drept, cei care au gandit documentarul au stiut sa imbine realitatea mai putin cunoscuta cu fictiunea pentru a crea o modalitate cat mai eficienta de a testa reactiile oamenilor la auzul unor adevaruri socante. Se pare ca testul a reprezentat un succes daca ne gandim la modalitatile de a crea panica prin demonizarea evenimentului 2012.”[2]
SURSE

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Petrolul african
Un studiu al Universității Princeton arată că SUA nu mai este, de fapt, o democrație
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
Noua Ordine Mondială: Marea Resetare te lasă fără proprietăți
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Bazele subterane ultrasecrete sunt o realitate obişnuită pentru bugetele negre, care se află la dispoziţia conducătorilor Noii Ordini Mondiale
Julian Assange, fondator Wikileaks: "1700 de emailuri arată că Hillary Clinton a vândut arme către ISIS"
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
Rusia și alte state ale lumii dețin arme psihotronice performante
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...