Alunecarile in timp – intamplari in care oamenii s-au trezit intr-o alta dimensiune si intr-o alta epoca din trecut! Aceste zone sint cunoscute ca "zone atemporale", loc unde liniile Hartmann se intersecteaza si produc diverse anomalii geomagnetice si electromagnetice!

Distribuie!

Universul nostru este fascinant, iar fizica cuantica deschide un adevar ocultat de majoritatea fizicienilor, a caror doctrina functioneaza in baza unor „dovezi” invechite, care au devenit niste dogme pentru ei, pe care acestia le-au dat mai departe. Cea mai tare descoperire a secolului este cea din 2010, cand s-a reusit demonstrarea Universurilor Paralele, in cadrul unui experiment efectuat la Universitatea California din Santa Barbara, cand o bucata de metal, subtire cat un fir de par, a fost introdusa intr-un frigider special, a fost racita, apoi a fost scos aerul de acolo, dupa care s-a observat ca aceasta se misca desi statea pe loc in acelasi timp, un lucru imposibil pentru orice minte, dar nu atunci cand vorbim de fizica cuantica.

Mai multe despre acest experiment extraordinar puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.


Sintagma „alunecare in timp” se refera la acea stare relatata de multe persoane care dintr-odata s-au simtit pur si simplu intr-o alta dimensiune. De pilda, exista cazuri concrete de persoane ce au declarat ca in timp ce se plimbau pe strada, de-odata s-au simtit cum „aluneca” in trecut, acestea speriindu-se ingrozitor, iar dupa cateva zeci de minute (calculat de acele persoane) efectul s-a inversat, revenind inapoi in prezent.

Aici vorbim de „zone atemporale” asa cum sint ele cunoscute in limbajul oamenilor de stiinta. O „zona atemporala” este o zona considerata „paranormala” sau „bizara”, unde au loc tot felul de fenomene speciale, ce sint ignorate de stiinta oficiala, din aceasta cauza sint si etichetate ca si „bizare”. O data ce invatam si intelegem ce sta la baza formarii si manifestarii lor, misterul se desluseste.


Am scris un articol pe larg, in care am vorbit de liniile geopatogene numite Hartmann, care acolo unde se intersecteaza apar tot felul de fenomene „paranormale”. Un exemplu in acest caz sint castelele regale ale descendentilor Anunnaki, care sint construite numai in anumite zone, unde se intersecteaza aceste linii Hartmann. Acesta este unul dintre motive pentru care oamenii asociaza castelele cu „locuri bantuite”.

In multe cazuri nu este vorba de niciun fel de fantoma, ci insasi intersectarea acestor linii produc vortexuri de energie de inalta intensitate ca si frecventa, iar asta duce la manifestarea fenomenului poltergeist. Chinezii au o traditie, inainte de a-si construi casa, iau o soparla, o atinga cu capul si membrele de acel loc sa vada cum se comporta, daca devine nervoasa inseamna ca nu-si vor construi casa acolo, tocmai din acest motiv.

Mai multe despre acest subiect am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/aveti-grija-unde-va-construiti-casele-nu-va-construiti-casele-pe-vortexurile-energetice.

Citez cateva intamplari expuse pe site-ul almeea.com:

1) Ceasul care opreste timpul in loc

John Bajak a inventat, a schematizat un circuit care are proprietatea de a opri timpul. Prin el se creeaza o puternica legatura intre subiect si persoana sau lucrul cu care vrea sa intre in contact. Acest circuit de forma unui ceas va oscila intre trecut si viitor. “Am remarcat faptul ca timpul se contracta din ce in ce mai mult pana ce aproape ca se opreste si isi schimba radical traiectoria”.

Schema ceasornicului magic a fost publicata in mai multe reviste de profil. Proiectul a fost primit cu entuziasm doar de o mica parte dintre specialisti. Cind Bajak a povestit despre experimentele efectuate acasa cu frigiderul sau televizorul care au bubuit, lumea a inceput sa se intrebe daca tanarul e in toate mintile sau nu.

2) Calatorul involuntar in trecut

Exista cineva care afirma ca a calatorit in timp involuntar, din intimplare. Desi refuza sa isi dezvaluie identitatea, sustine ca e membru al Emanon Inventoris Association, o asociatie stiintifica a carui scop consta in cercetarea limitelor timpului reversibil. Tanarul, care se crede un adevarat erou in oraselul lui natal, povesteste ca in timp ce se chinuia sa puna cap la cap diferite piese pentru a construi un radio cu frecventa scurta, deodata buz!!! S-a simtit scuturat de un soc puternic si s-a trezit in trecut.

Prietenul acestuia spune: “Desi era aproape 4 dimineata nu terminasem de asamblat toate piesele. Verificam tensiunea, cand amicul meu s-a zguduit brusc pe scaun. Putea fi o descarcare de curent electric. In jurul lui s-a format un camp electric spiralat. Inlemnisem. Nu-mi venea sa cred ce vad. Vartejul cetos a durat cam sase-sapte minute dupa care a disparut brusc. Din toata intamplarea asta ciudat e faptul ca dupa ce campul electric a disparut, toate ceasurile din apartament indicau ora 3:55 dupa-amiaza, in loc de 4 dimineata. In plus pe strada era soare si forfota ca in orice zi de lucru normala, desi cu cateva minute mai devreme orasul dormea in intunericul greu al iernii. Pentru asta nu e decat o explicatie: timpul fusese dat cu o zi in urma”.

3) Calatoria in timp cu ajutorul Rezonatorului Hiperdimensional

Steven Gibbs declara ca a descoperit pasiunea pentru domeniul calatoriilor in timp de la vArsta de 15 ani. Se pare ca a primit chiar Eul sau, reincarnat de data asta intr-o tara africana. Gibbs a inventat un aparat de transport interdimensional pe care l-a botezat Rezonator Hiperdimensional.

Iata ce declara inventatorul: Cu ajutorul Rezonatorului Hiperdimensional se poate calatori fizic in timp. Masinaria a fost cumparata de numerosi clienti. Toti au fost multumiti de performantele aparatului. Am auzit ca unii dintre ai au ramas in cealalta dimensiune; au refuzat sa mai revina in secolul nostru. Exista totusi un risc. Cei care voiajeaza fizic prea departe si ajung in a cincea dimensiune temporala nu au certitudinea ca mai pot reveni in viata. Pentru ca in momentul in care se depaseste pragul limita, calatorul este aruncat din universul pozitiv in cel negativ, fara a mai existat vreo posibilitate de reactie din partea lui.

4) Alunecarile in timp – o punte intre prezent si alte dimensiuni temporale

Alunecarile in timp creeaza o punte intre prezent si alte dimensiuni temporale. Prin alunecarile in timp o persoana poate intra involuntar sau nu in contact cu rudele sale din trecut sau din viitor. Acest tip de incident e de scurta durata, probabil doar cAteva minute, dupa care totul revine la normal ca si cum nimic neobisnuit nu s-a intAmplat.

Eroina unei astfel de intamplari a fost si Lorraine Parry. Pe cand se plimba intr-o suburbie din cartierul Wembley, in nordul Londrei, a simtit deodata cum imprejurimile capata un aspect bizar. “M-am trezit brusc in mijlocul unui desert, povesteste Lorraine, stand langa un lac imens. Imi simteam pielea umeda de la racoarea noptii. Privind pe cer, am vazut un avion. Avea forma alungita, iar metalul argintiu arunca in jur straluciri stranii. Puteam vedea la ferestrele avionului ochi ce erau atintiti asupra mea. Putea fi orice. Dintr-o data, fara nici un avertisment, am revenit pe strazile londoneze. Mieunatul unor pisicute m-a trezit din visul pe care-l traisem cu citeva clipe mai devreme”.”[1]

Marturii ale celor care au reusit sa calatoreasca in timp

„Dintotdeauna calatorii in timp au fost posibile. Cel putin teoretic. Unii sustin ca au depasit intr-adevar limitele spatio-temporale ale universului nostru, transpunindu-se fie in trecut, fie in viitor. Altii au inventat masinarii dintre cele mai ingenioase pentru a-si realiza visul.

Voiajul in timp e fascinant

Ideea de a calatori in timp, in trecut sau in viitor, a constituit un subiect obisnuit atit pentru scriitorii de sience fiction, cit si o tema uzuala in show-urile de televiziune sau filme. Tentatia de a incalca granitele cotidianului e foarte mare, deoarece ne ofera posibilitatea sa descoperim adevarul istoriei umanitatii, sa intelegem evolutia propriei noastre specii si, de ce nu, sa ne autodepasim prin autocunoastere.

Calatoria in viitor este oarecum mai riscanta, pentru ca ea ne va dezvalui si minunile tehnologice, dar si ororile civilizatiei care va veni. Voiajul in timp e fascinant si pentru oamenii de stiinta.

Majoritatea fizicienilor sint de parere ca a calatori in timp e posibil in teorie, chiar daca pina acum nu exista nici o marturie a cuiva care traia in viitor si s-a intors sa ne viziteze pe noi, cei din ziua de azi. Cel mai simplu argument e dat de ufologisti. Acestia sustin ca extraterestrii sint de fapt locuitori ai Pamintului care calatoresc in timp.

Credeti sau nu, unii au reusit sa isi indeplineasca visul. Convinsi ca experienta traita nu a fost doar un rod al imaginatiei lor, iata citeva dintre sutele de marturii ale asa-zisilor pelegrini in timp.

Sa nu uitati trei lucruri foarte importante

Oricum, daca nu tineti cont decit de pasiunea dumneavoastra pentru calatoriile in timp si nu dati atentie intrigilor, John Bajak va sfatuieste sa nu uitati trei lucruri foarte importante in realizarea dispozitivului de transport extradimensional.

1. Verificati totdeauna buna functionare a antenei Delta T.

2. Pregatiti Camera video a Timpului cu ajutorul careia puteti prinde pe pelicula imagini din trecut sau din viitor.

3. Construiti Poarta Timpului prin care veti putea voiaja chiar din propria locuinta.

S-a simtit scuturat de un soc puternic si s-a trezit in trecut

Exista cineva care afirma ca a calatorit in timp involuntar, din intimplare. Desi refuza sa isi dezvaluie identitatea, sustine ca e membru al Emanon Inventor’s Association, o asociatie stiintifica a carui scop consta in cercetarea limitelor timpului reversibil.

Tinarul, care se crede un adevarat erou in oraselui lui natal, povesteste ca in timp ce se chinuia sa puna cap la cap diferite piese pentru a construi un radio cu frecventa scurta, deodata bzzzzzz!!! S-a simtit scuturat de un soc puternic si s-a trezit in trecut.

Prietenul acestuia spune: Desi era aproape 4 dimineata nu terminasem de asamblat toate piesele. Verifica tensiune, cind amicul meu s-a zguduit brusc pe scaun. Putea fi o descarcare de curent electric.

in jurul lui s-a format un cimp electric spiralat. inlemnisem. Nu-mi venea sa cred ce vad. Virtejul cetos a durat cam sase-sapte minute dupa care a disparut brusc. Din toata intimplarea asta ciudat e faptul ca dupa ce cimpul electric a disparut, toate ceasurile din apartament indicau ora 3:55 dupa-amiaza, in loc de 4 dimineata.

in plus pe strada era soare si forfota ca in orice zi de lucru normala, desi cu citeva minute mai devreme orasul dormea in intunericul greu al iernii. Pentru asta nu e decit o explicatie – timpul fusese dat cu o zi in urma.

Cu ajutorul Rezonatorului Hiperdimensional se poate calatori fizic in timp

Steven Gibbs declara ca a descoperit pasiunea pentru domeniul calatoriilor in timp de la virsta de 15 ani. Se pare ca a primit chiar Eul sau, reincarnat de data asta intr-o tara africana. Gibbs a inventat un aparat de transport interdimensional pe care l-a botezat Rezonator Hiperdimensional. Iata ce declara inventatorul: Cu ajutorul Rezonatorului Hiperdimensional se poate calatori fizic in timp.

Masinaria a fost cumparata de numerosi clienti. Toti au fost multumiti de performantele aparatului. Am auzit ca unii dintre ai au ramas in cealalta dimensiune; au refuzat sa mai revina in secolul nostru.

Exista totusi un risc. Cei care voiajeaza fizic prea departe si ajung in a cincea dimensiune temporala nu au certitudinea ca mai pot reveni in viata. Pentru ca in momentul in care se depaseste pragul limita, calatorul este aruncat din universul pozitiv in cel negativ, fara a mai existat vreo posibilitate de reactie din partea lui.

Alunecarile in timp – o punte intre prezent si alte dimensiuni temporale

Alunecarile in timp creeaza o punte intre prezent si alte dimensiuni temporale. Prin alunecarile in timp o persoana poate intra involuntar sau nu in contact cu rudele sale din trecut sau din viitor.

Acest tip de incident e de scurta durata, probabil doar citeva minute, dupa care totul revine la normal ca si cum nimic neobisnuit nu s-a intimplat.

Eroina unei astfel de intimplari a fost si Lorraine Parry. Pe cind se plimba intr-o suburbie din cartierul Wembley, in nordul Londrei, a simtit deodata cum imprejurimile capata un aspect bizar.

„M-am trezit brusc in mijlocul unui desert, povesteste Lorraine, stind linga un lac imens. imi simteam pielea umeda de la racoarea noptii. Privind pe cer, am vazut un avion. Avea forma alungita, iar metalul argintiu arunca in jur straluciri stranii. Puteam vedea la ferestrele avionului ochi ce erau atintiti asupra mea. Putea fi orice. Dintr-o data, fara nici un avertisment, am revenit pe strazile londoneze. Mieunatul unor pisicute m-a trezit din visul pe care-l traisem cu citeva clipe mai devreme”.”[2]

Despre astfel de evenimente, de alunecari in timp scrie si Oliver Sachs:

“Mi s-a întâmplat un lucru foarte ciudat. La început n-am putut să mă gândesc unde eram, şi apoi mi-am dat seama brusc că mă aflam în California… era o zi fierbinte de vară. Am văzut-o pe soţia mea pe verandă şi i-am strigat să-mi aducă o coca-cola. Ea s-a răsucit către mine cu o expresie ciudată pe chip şi rn-a întrebat: „Eşti bolnav sau ce ai?” Brusc am părut să mă trezesc şi mi-am dat seama că era o zi de iarnă în New York, că nu exista nicio verandă şi că nu soţia, ci secretara mea stătea în birou în faţa mea, privindu-mă ciudat.”

Acest bărbat a avut o halucinaţie susţinută de toate cele cinci simţuri. El ştia că este o zi fierbinte de vară şi deci, probabil, a simţit căldura din jur. De fapt, căldura din jur era atât de intensă încât i-a provocat o senzaţie de sete, lucru curios când de fapt totul se petrecea într-o zi de iarnă în New York. El şi-a „văzut” apoi soţia pe verandă şi a strigat-o. Femeia „s-a răsucit” spre el, însemnând că până atunci stătuse întoarsă cu spatele către el. În timp ce ea se răsuceşte, el observă pe faţa ei o expresie ciudată şi ea îl întreabă dacă se simte bine. Abia în acest moment realitatea reintră în mintea lui şi el îşi vede secretara. Cred că putem conchide din relatarea lui că secretara stătea cu faţa spre el şi că deci e puţin probabil ca el s-o fi confundat cu soţia sa, pentru că el şi-o amintise pe soţia lui răsucindu-se spre el, în timp ce secretara probabil stătuse cu faţa spre el în tot acest timp.”[3]

Mai multe relatari despre astfel de intamplari aflam de pe site-ul uforeview.tripod.com[4] Intr-o dupaamiaza insorita de sambata, din iulie 1996, un politist pe nume Frank, alaturi de sotia sa au vizitat un magazin pentru cumparaturi, pe o strada din Liverpool. In apropiere de gara centrala, acestia se despart. Sotia sa se duce la o librarie, iar Frank se duce sa caute un CD cu muzica. In timp ce mergea, Frank, a observat brusc ca intra intr-o stare stranie pe care a numit-o „o oaza de liniste”.

Dintr-o data dupa ce se dezmeticeste din acea stare, a observat ca se afla in alt timp si anume in anul 1950. Tulburat si speriat Frank se uita in jur, iar oamenii erau imbracati nu dupa moda anului 1996, ci dupa moda anilor `50. Apoi politistul a vazut o fata de 20 de ani, ce purta o geanta pe umar, geanta ce provea de la un brand cunoscut al anilor `90, iar politistul a inceput sa inteleaga ca partial se afla in prezent, insa pe de alta parte se afla in trecut.

Un exemplu de calatorie in timp este prezentata si de povestea unei femei pe nume Lyn din Australia. In 1997, Lyn a trait intr-un mic orasel unde a avut o experienta de „alunecare in timp”. In timp ce se deplasa spre intersectia principala a orasului, aceasta a simtit o schimbare in aer. Aceasta sustine ca a fost o schimbare in atmosfera, aerul devenind foarte dens si imediat s-a trezit in anul 1950. A vazut chiar si un sofer cu masina imbracat dupa moda anilor `50, care s-a uitat ciudat la ea. Acest episod a durat aproximativ 20 de secunde si s-a repetat de 5 de ori, atata timp cat a stat acolo. In mod sigur acolo este o zona atemporala.

 

SURSE

1. http://www.almeea.com/experimente-stranii-de-calatorie-in-timp/

2. http://www.esoterism.ro/ro/marturiitimp.php

3. http://www.lovendal.ro/wp52/bizarul-fenomen-al-alunecarii-in-timp-de-la-o-vara-caniculara-in-california-intr-o-iarna-rece-in-new-york-instantaneu/

4. http://uforeview.tripod.com/timeslips.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...