„Am vorbit cu extratereștrii!” Povestea femeii care s-a întâlnit cu un OZN în flăcări

Distribuie!by “Fenomenul OZN – O femeie din Missouri, Statele Unite ale Americii, susține că s-a întâlnit cu un OZN în flăcări și speriată de situație a încercat să comunice cu extratereștrii. Întâmplarea este de-a dreptul șocantă și presa locală din Missouri, SUA, a relatat-o cu lux de amănunte. În după […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fenomenul OZN – O femeie din Missouri, Statele Unite ale Americii, susține că s-a întâlnit cu un OZN în flăcări și speriată de situație a încercat să comunice cu extratereștrii.

Întâmplarea este de-a dreptul șocantă și presa locală din Missouri, SUA, a relatat-o cu lux de amănunte. În după amiaza unei zile de primăvară, o femeie al cărui nume nu a fost făcut public din motive personale, se deplasa cu autovehiculul său pe un drum de țară. În mașină era împreună cu fiul său de numai 10 ani.


La un moment dat, în oglinda retrovizoare a zărit un obiect gigantic, care zbura la joasă altitudine. În clipa imediat următoare, obiectul zburător în formă de disc zbura paralele cu mașina sa. Atunci a realizat că este vorba despre un OZN și că era în flăcări. Femeia nu a putut spune dacă OZN-ul era defect sau nu, dar s-a speriat foarte tare când l-a văzut atât de aproape.

„Mă deplasam spre nord și când deodată am văzut un OZN. Apoi zbura paralele cu mașina. Era în partea stângă, pentru ca apoi să se mute în dreapta. Era de 100 de ori mai mare decât duba mea și părea că arde. După aproximativ un sfert de milă, acesta s-a oprit deasupra unei păduri și părea că mă așteaptă”, a declarat femeia.


Speriată de întreaga situație nu a știut cum să reacționeze. Ciudat a fost faptul că nicio mașină nu trecea în acel moment pe acolo și părea că timpul s-a oprit în loc.

Pentru că nu a știu ce să facă, femeia a oprit în dreptul OZN-ului și a încercat să comunice cu persoanele dinăuntru lui.

„Știu că mă puteți auzi pentru că sunteți mult mai inteligenți decât noi și vă rog să mă lăsați în pace”, a spus femeia. În circa 10 secunde, obiectul neidentificat a dispărut ca și cum nu ar fi existat și astfel, femeia a putut să-și continue drumul.

Evenimentul s-a petrecut în 1977, dar femeia în cauză nu a avut curajul să vorbească despre el decât anul acesta. Evenimentul OZn a fost înregistrat la MUFON și este consemnat în analele organizației, scrie express.co.uk.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/am-vorbit-cu-extraterestrii-povestea-femeii-care-s-a-intalnit-cu-un-ozn-in-flacari
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro