Ambarcațiune cu zeci de migranți la bord, depistată la Mangalia

Distribuie!by “O ambarcațiune cu zeci de migranți la bord a fost depistată, duminică dimineață, la Mangalia. La bordul navei se aflau 69 de persoane din Irak, printre care 29 de minori, și doi facilitatori. Polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O ambarcațiune cu zeci de migranți la bord a fost depistată, duminică dimineață, la Mangalia. La bordul navei se aflau 69 de persoane din Irak, printre care 29 de minori, și doi facilitatori.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat, duminică dimineață, o ambarcațiune suspectă în Marea Neagră, la aproximativ 10 mile marine est de localitatea Mangalia, la frontiera maritimă, care se îndrepta spre țărmul României.
Garda de Coastă a dispus de urgență efectuarea unei misiuni cu o navă a Grupului de Nave Mangalia pentru identificarea ambarcațiunii suspecte.
Nava și-a continuat drumul și s-a stabilit că la bordul acesteia se află un număr mare de migranți.
Drept urmare, nava Gărzii de Coastă a intervenit și escortat ambarcațiunea spre sediul Grupului de Nave Mangalia.
Din primele verificări a reieșit că nava era condusă de doi bărbați, un cetățean bulgar și un cipriot, iar la bordul ei se aflau 69 de persoane din Irak, din care 30 bărbați, zece femei și 29 de minori.
Polițiștii de frontieră români continuă cercetările în acest caz.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Ambarcatiune-cu-zeci-de-migranti-la-bord-depistata-la-Mangalia-145391
  2. Foto: politiadefrontiera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comunitatea Evreiască și Institutul ”Elie Wiesel” ne propun noi modele de eroi: comuniștii ilegaliști
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Marș împotriva parteneriatului civil și a căsătoriilor homosexuale
Mare amatoare de a da lecții de anticorupție României, Ambasadoarea Olandei a petrecut de Revelion alături de un afacerist condamnat pentru corupție, un fost polițist arestat într-un dosar cu trafic de cocaină, plus Orlando „Regele Condimentelor”
Liceul „Mircea Vulcănescu” își păstrează numele și în noul an școlar! Comisia de atribuire de denumiri a Municipiului București îl consideră pe Vulcănescu „o personalitate a culturii române”. Document
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
DNA și "lupta anticorupție" din România - cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!
La ce te ajută pe tine, simplu cetățean, modificările la Statutul judecătorilor și procurorilor și la coduri?
Guvernul Cioloș a dat undă verde unei noi exploatări aurifere în Apuseni. Zăcământul aurifier de la Rovina ajunge pe mâna canadienilor de la Euro Sun Mining
O bătrână în vârstă de 90 de ani audiată la DNA! DNA este un grup de crimă organizată condusă de globaliștii SUA-UE-Soros!
Globaliștii #Rezist ies în stradă să protesteze împotriva Guvernului României, după ce Guvernul a decis să taxeze băncile și multinaționalele, care își externalizează profitul
Minciunile globaliștilor împotriva Referendumului pentru familia tradițională
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro