Ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Nebunie totală: ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

Elevii de la un mare liceu din București sunt învățați despre „confiscarea bunurilor” și cum pot „contribui la lupta anticorupție”!

BUCUREȘTI, 21 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. „În lupta anticorupție este vitală confiscarea bunurilor obținute în mod ilegal” — aceste cuvinte nu au fost spuse la o conferință de presă a DNA, ci în cadrul unui „concurs de infografice” organizat recent de ambasada SUA la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, iar publicul… elevii liceului!

Adolescenților le-a vorbit procurorul american Terry M. Kinney, om al legii din Chicago, membru al echipelor de luptă contra crimei organizate din metropola lui al Capone.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html

Ca tot se vorbeste despre „lupta anticoruptie”, in cazul celebrului dosar Microsoft, compania americana Microsoft nu a fost pusa sub acuzare de catre DNA, ci doar romanii. De ce? Pentru ca DNA este creatia globalistilor SUA-UE-Soros, un experiment. Sub pretextul „luptei anticoruptie” din Romania, globalistii SUA-UE-Soros au planuit sa detina puterea in Romania.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Steagul Ungariei afișat oficial lângă statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia
Culmea prostiei: Să plângi de mila băncilor care te jupoaie!
Marele Ordin Masonic Feminin din Romania incearca o manipulare printr-un eveniment pe 3-5 octombrie 2014 in Bucuresti ! Cei care cunosc istoria neagra a masoneriei nu se vor lasa mintiti !
Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA
15 aprilie 1944, Paștile însângerate al severinenilor. 74 de ani de la momentul în care avioanele anglo-americane au distrus orașul Drobeta Turnu Severin
Sistemul Represiv din România a fost creat, finanțat și instaurat de către globaliștii SUA-UE-Soros
Documente: Epidemia nu a fost declarată în România. 41.029 RON decontare pentru Covid-19
Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara
Curtea Constituțională nu are niciun protocol încheiat cu SRI
Președintele Iohannis vrea ca autoritățile să nu-i mai onoreze pe luptătorii din rezistența anticomunistă care „s-au îndepărtat de valorile democratice”. Document INST: Componenta majoră a mișcării de rezistență anticomuniste din România a fost legionară
Partidul Miscarea Populara sustine cedarea masiva a suveranitatii Romaniei catre UE! Basescu a cedat catre UE o parte din suveranitatea Romaniei, motiv pentru care a si ramas presedinte! Si uite asa se incalca articolul 1 din Constitutie!
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...