Ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nebunie totală: ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

Elevii de la un mare liceu din București sunt învățați despre „confiscarea bunurilor” și cum pot „contribui la lupta anticorupție”!

BUCUREȘTI, 21 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. „În lupta anticorupție este vitală confiscarea bunurilor obținute în mod ilegal” — aceste cuvinte nu au fost spuse la o conferință de presă a DNA, ci în cadrul unui „concurs de infografice” organizat recent de ambasada SUA la Colegiul Național “Sfântul Sava” din București, iar publicul… elevii liceului!

Adolescenților le-a vorbit procurorul american Terry M. Kinney, om al legii din Chicago, membru al echipelor de luptă contra crimei organizate din metropola lui al Capone.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html

Ca tot se vorbeste despre “lupta anticoruptie”, in cazul celebrului dosar Microsoft, compania americana Microsoft nu a fost pusa sub acuzare de catre DNA, ci doar romanii. De ce? Pentru ca DNA este creatia globalistilor SUA-UE-Soros, un experiment. Sub pretextul “luptei anticoruptie” din Romania, globalistii SUA-UE-Soros au planuit sa detina puterea in Romania.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mehedinți: Comoara lui Constantin Brâncoveanu de la Baia de Aramă
Patriarhul Kiril: „Cu poporul rus s-a făcut un experiment monstruos care a demonstrat întregii lumi că nu poţi construi o societate fără Dumnezeu”
Sentință definitivă: Primarul UDMR din Miercurea Ciuc obligat să schimbe toate indicatoarele rutiere din oraș
Rectorul UBB Ioan-Aurel Pop, reacție în urma scandalului din Odorheiu Secuiesc: „Sunt zone în Secuime unde cultura și limba române sunt Cenușărese. Toți cetățenii români trebuie să cunoască româna”
Mărturie în Comisia SRI: Șefii DNA și ai Serviciului aveau întâlniri la care stabileau dosarele
Regionalizarea României, Agenda 21 și Noua Ordine Mondială
Presa din România, aflată sub controlul SUA și UE, acuză blog-urile și publicațiile independente de "propagandă rusească"
CCR: "Kovesi poate fi chemată la audierile comisiei de anchetă a prezidențialelor"
Pentagonul aduce armament greu in Romania, iar seful MI6 a venit in colonia Romania "sa ne apere de agresivitatea Rusiei" ! Au intrebat si pe romanii daca vor asta ?
Fostul judecător CCR Toni Greblă despre SRI și DNA: Au vrut să pună la punct Curtea Constituțională
Dezvăluirile unui ofițer de contrainformații: Acesta a făcut dezvăluiri referitoare la implicarea armatei în alegerile din anul 2009, susţinând că la acel moment a fost creat un „comitet special” pentru realegerea lui Traian Băsescu
Legea privind carantina, izolarea și internarea obligatorie instaurează dictatura în România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dezvăluiri în lanț despre conexiunile dintre guvernele lumii și extratereștri

Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu trei ore inainte de cutremurul din 1977 ! Exista vreo legatura sau este o simpla “coincidenta” ?!

Femeile dace – un simbol al frumuseții și al simplității

SUA au construit în secret avioane de luptă folosind tehnologie extraterestră

Spionii paranormali ai generalului Ilie Ceaușescu

Închide