Ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

by “Nebunie totală: ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”! Elevii de la un mare liceu din București sunt învățați despre „confiscarea bunurilor” și cum pot „contribui la lupta anticorupție”! BUCUREȘTI, 21 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. „În lupta anticorupție este vitală confiscarea bunurilor obținute în mod ilegal” — aceste cuvinte nu au fost […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nebunie totală: ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!

Elevii de la un mare liceu din București sunt învățați despre „confiscarea bunurilor” și cum pot „contribui la lupta anticorupție”!

BUCUREȘTI, 21 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. „În lupta anticorupție este vitală confiscarea bunurilor obținute în mod ilegal” — aceste cuvinte nu au fost spuse la o conferință de presă a DNA, ci în cadrul unui „concurs de infografice” organizat recent de ambasada SUA la Colegiul Național “Sfântul Sava” din București, iar publicul… elevii liceului!

Adolescenților le-a vorbit procurorul american Terry M. Kinney, om al legii din Chicago, membru al echipelor de luptă contra crimei organizate din metropola lui al Capone.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html

Ca tot se vorbeste despre “lupta anticoruptie”, in cazul celebrului dosar Microsoft, compania americana Microsoft nu a fost pusa sub acuzare de catre DNA, ci doar romanii. De ce? Pentru ca DNA este creatia globalistilor SUA-UE-Soros, un experiment. Sub pretextul “luptei anticoruptie” din Romania, globalistii SUA-UE-Soros au planuit sa detina puterea in Romania.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20171121/15699699/ambasada-instruieste-adolescenti-anticoruptie.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

De la Globalizare la Naționalism
Jaful corporatist şi dezbinarea socială
Minoritățile - Noul propulsor al Revoluției Mondiale
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Institutul Național de Statistică: Populația României continuă să scadă și să îmbătrânească
În 2008, în locul dezinfectantului pentru gripa aviară, autoritățile au folosit "apă chioară"
Inchisorile CIA din Romania (ROantanamo): un veritabil loc de tortura a presupusilor "teroristi"! Toti masonii din politica speriati de aceasta ancheta jurnalistica, deoarece acestia au permis in secret agentilor CIA sa faca asta! De la Guantanamo la ROantanamo!
Sfinxul care veghează de mii de ani la poarta Banatului
Poliția română va debloca parole și recupera informații, inclusiv cele șterse, din orice terminal mobil
"Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați" DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!
Atacul unui grup de anarhiști #Rezist asupra a doi jandarmi! Klaus Iohannis ține partea #Rezistenților și acuză jandarmeria!
Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro