Ambasada Suediei a retras de pe site filmulețul în care o lăuda pe Koveși. Dan Diaconu: Ca de fiecare dată în istorie, occidentalii, în loc să se confrunte și să-și asume propriile imbecilități, le trec sub tăcere

Distribuie!by “Ambasada Suediei la București a retras de pe canalul său de youtube filmulețul în care fostul procuror șef al DNA, Laura Codruța Koveși, era decorată. Explicația oficială este aceea că filmulețul a fost șters „la câteva luni după ceremonie, din același motiv pentru care sunt de regula șterse diferite […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ambasada Suediei la București a retras de pe canalul său de youtube filmulețul în care fostul procuror șef al DNA, Laura Codruța Koveși, era decorată.

Explicația oficială este aceea că filmulețul a fost șters „la câteva luni după ceremonie, din același motiv pentru care sunt de regula șterse diferite materiale de la evenimente pe care le promovam în calitate de organizatori”.


Analistul Dan Diaconu a comentat astfel incidentul:

„Ca de fiecare dată în istorie, occidentalii, în loc să se confrunte și să-și asume propriile imbecilități, le trec sub tăcere. Asta arată limpede lașitatea care le ghidează întregul comportament. Sunt tare curios, ce va face măreața ambasadă dacă, ipotetic vorbind, se va constata că Bursuc e distribuitor droguri? E simplu, va șterge poza cu tot cu comentariile-i inepte și va pretinde că nimic nu s-a întâmplat.


Recent, Ambasada Germaniei a publicat pe pagina de facebook o minciună cât Poarta Brandenburg, anume că abuzul în serviciu este reglementat în codul penal german. O minciună atât de mare nici că putea avea picioare mai scurte, fapt pentru care Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a amendat-o rapid, dându-le peste bot propagandiștilor din Ambasadă. Trebuie totuși să fii deosebit de prost astfel încât să ieși cu gogonata la vedere în condițiile în care nu ai de-a face cu analfabeți.
Și, pentru că tot veni vorba de minciuni, nu pot să uit cum zdreanța aia de la Ambasada Olandei, după ce a fost descoperită că își făcea Revelionul cu Nelu Iordache, a transmis via ambasadă un comunicat de presă conform căruia Neluțu stătea fix întâmplător la aceeași masă cu ea.
Francezii și englezii, au făcut și ei același sluj în fața zeiței anticorupție de la noi. Francezii au îmbuibat-o cu medalii și cu filme propagandistice(pe franco-germanul Arte), iar englezii au susținut prin intermediul ambasadorului-biluță orice acțiune a DNA, indiferent cât de ilegală sau abuzivă ar fi fost ea.
Despre jegurile de la Ambasada SUA nici nu mai merită să discutăm. Nu de alta, dar expunând prea multa prostie și dobitocenie care-i caracterizează risc să provoc crize profunde de greață celor ce citesc acest articol.
Totuși, ce-avem noi aici? Un cuib de mincinoși și ticăloși care-și zic pompos „țări partenere” și care nu fac altceva decât să-și urmărească propriul interes. Culmea e că sunt suficient de proști pentru a lucra descoperiți. Acțiunile lor sunt atât de oligofrene încât până și-un copil zărește ițele adevăratelor interese care-i mână în luptă.
Acestea fiind spuse, mă întreb cu stupoare și îngrijorare: ce fac autoritățile noastre? De ce n-avem ambasadori trimiși acasă? De ce trebuie să suportăm atâtea umilințe din partea unor ticăloși care nu se remarcă decât prin prostie? Și-a pus cineva serios această problemă? Nu de alta, dar e de-a dreptul sufocantă situația!”.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-justitie/Ambasada-Suediei-a-retras-de-pe-site-filmuletul-in-care-o-lauda-pe-Kovesi.-Dan-Diaconu-Ca-de-fiecare-data-in-istorie-occidentalii-in-loc-sa-se-confrunte-si-sa-si-asume-propriile-imbecilitati-le-trec-sub-tacere-151870
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cenzura #rezistenților: Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media
UDMR, obligată de instanță să spună cum cheltuiește banii primiți anual de la statul român
Liderii OMV și Exxon Mobile, vizită de urgență la Liviu Dragnea, pe tema Legii Off-Shore! Multinaționalele încearcă, pe ultima sută de metri, să extragă pe nimic resursele uriașe din Marea Neagră!
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, continuă să se implice în politica internă a României, dând indicații Guvernului
Moralitatea progresistă în acțiune: Site-ul vice.com are o rețea vastă de postaci cu conturi false, care distribuie materiale pe facebook. Se folosesc inclusiv de conturi ce se pretind a fi ortodoxe
Minciunile postului public francez Radio France Internationale (RFI) despre Catedrala Mântuirii Neamului: "O catedrală care divizează"
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
Manipularea „redefinirea familiei”
Un partid românesc îi cere primarului general al Bucureștilor să-i retragă titlul de cetățean de onoare filozofului Mihai Șora
Sociologul Vintilă Mihăilescu despre poporul român, ca „dușman de clasă” al mass-mediei
Kovesi denunțată în afacerea Microsoft - Dinu Pescariu dezvăluie că semnătura șefei DNA apare pe o Hotărâre de Guvern din cazul Microsoft: "Există o HG din 2008 cu semnătura doamnei Kovesi pe ea?... Mă gândesc că da... Are legătură cu licitațiile pentru Microsoft?... Eu așa zic... De ce partea aceea nu e cercetată?... M-am întâlnit la dânsa în birou. Am fost în relații apropiate cu procurorii. Eram prieteni"
Ungurii l-au invitat pe un lider separatist catalan la Cluj ca să le vorbească despre "cât de benefică este destrămarea țărilor". Liderul separatist catalan către unguri: "Transilvana are nevoie de autoguvernare"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro