Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este guvernatorul coloniei România

Distribuie!by “Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România” „Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu. Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România”

„Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu.

Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!

(…) Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei (…).

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…” a scris pe contul personal de Facebook, politicianul.”[1]

Deputatul Liviu Plesoianu este unul dintre cei mai curajosi politicieni din Romania, in momentul actual, ceea ce trebuie apreciat. Da, deputatul Plesoianu are dreptate, Sistemul Represiv din Romania a fost creat, finantat si instaurat de catre globalistii SUA-UE-Soros incepand cu anul 2005. “Lupta Anticoruptie” din Romania este o minciuna. In realitate, este o batalie a globalistilor SUA-UE-Soros pentru a conduce Romania.


SURSE

  1. http://evz.ro/klemm-guvernatorul-coloniei-romania.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro