Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este guvernatorul coloniei România

Distribuie!by “Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România” „Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu. Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România”

„Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu.

Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!

(…) Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei (…).

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…” a scris pe contul personal de Facebook, politicianul.”[1]

Deputatul Liviu Plesoianu este unul dintre cei mai curajosi politicieni din Romania, in momentul actual, ceea ce trebuie apreciat. Da, deputatul Plesoianu are dreptate, Sistemul Represiv din Romania a fost creat, finantat si instaurat de catre globalistii SUA-UE-Soros incepand cu anul 2005. “Lupta Anticoruptie” din Romania este o minciuna. In realitate, este o batalie a globalistilor SUA-UE-Soros pentru a conduce Romania.


SURSE

  1. http://evz.ro/klemm-guvernatorul-coloniei-romania.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vor muta SUA armele nucleare din Turcia în România?
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
Acum se va vedea pe cine interesează cu adevărat viitorul României: La Referendum!
Fostul șef al SRI Alba a spus tot la audierile din Parlament: Interceptări abuzive, dosare judecate de apropiaţi ai şefei DNA
Lista completă. Pe cine a finanțat George Soros
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
Regele Carol I și Titu Maiorescu - asasinii lui Mihai Eminescu
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Represaliile Statului Paralel împotriva lui Cătălin Berenghi, după ce acesta a reușit să oprească construirea Mega Moscheii în București! Executare silită!
O țară de infractori? Sute de mii de români au fost ascultați de către DNA și SRI
Jandarmeria română, atacată pentru menționarea “familiei tradiționale”! Neomarxiștii sunt împotriva valorilor naționale!
Proiect al PSD pentru repatrierea rezervei de aur a României din Marea Britanie. Repatrierea rezervei de aur a României înseamnă suveranitate și independență. Ungaria, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Turcia, Venezuela, țări care își repatriază aurul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.