Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este guvernatorul coloniei România

by “Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România” „Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu. Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Atac necruţător: „Klemm este Guvernatorul COLONIEI România”

„Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației”, scrie pe pagina sa de socializare deputatul Liviu Pleşoianu.

Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!

(…) Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei (…).

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…” a scris pe contul personal de Facebook, politicianul.”[1]

Deputatul Liviu Plesoianu este unul dintre cei mai curajosi politicieni din Romania, in momentul actual, ceea ce trebuie apreciat. Da, deputatul Plesoianu are dreptate, Sistemul Represiv din Romania a fost creat, finantat si instaurat de catre globalistii SUA-UE-Soros incepand cu anul 2005. “Lupta Anticoruptie” din Romania este o minciuna. In realitate, este o batalie a globalistilor SUA-UE-Soros pentru a conduce Romania.


SURSE

  1. http://evz.ro/klemm-guvernatorul-coloniei-romania.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

În toată istoria lor, românii au fost trădaţi, înşelaţi şi furaţi!
Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Fostul șef SPP, Generalul Dumitru Iliescu, dezvăluie cum se făceau dosarele penale: Kovesi se întâlnea sâmbăta cu generalul SRI Dumbravă
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
Fostul șef SPP Dumitru Iliescu: SUA vor control total. Maior și Coldea, în slujba lor. Iohannis conduce statul paralel
Legea vaccinării – bomboana de pe coliva poporului român!
Mulțumim, SUA! Ați separat apele în România
Câteva zeci de persoane au întrerupt proiecția filmului 120 bpm la MȚR. Oamenii au venit cu icoane și mesajul „România nu e Sodoma” și au cântat Troparul "Înălțării Sfintei Cruci”. Pelicula nu a mai fost difuzată
Represaliile Statului Paralel împotriva lui Cătălin Berenghi, după ce acesta a reușit să oprească construirea Mega Moscheii în București! Executare silită!
La Iași, voluntarii care împart materiale informative au fost scuipați și agresați. Corturile stradale au fost vandalizate
DNA și "lupta anticorupție" din România - cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!
Bogdan Diaconu: "Comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro