Amenințări de război peste tot: Israelul avertizează Rusia ca va bombarda palatul lui Assad

Distribuie!

„Amenintari de razboi peste tot: Israelul avertizeaza Rusia ca va bombarda palatul lui Assad

Un oficial israelian a avertizat Guvernul rus ca, daca Iranul va continua sa-si extinda influenta in Siria, Israelul va bombarda palatul presedintelui sirian Bashar al Assad, din Damasc.

O sursa israeliana citata de publicatia Al Jadida a transmis ca nu s-a ajuns la o intelegere intre Israel si Rusia, scrie The Jerusalem Post.


Prim-ministrul Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca, daca nu vor fi luate in considerare ingrijorarile Israelului, acesta va actiona.

De asemenea, partea israeliana a avertizat ca, daca nu se produc schimbari serioase in regiune, se va asigura ca acordul de incetare a focului, la care au ajuns Statele Unite si Rusia in Astana, Kazahstan, va fi anulat.


Avertizarile au fost transmise in timpul intalnirii dintre Netanyahu si Vladimir Putin, care a avut loc saptamana trecuta, la Soci.”[1]

Netanyahu este un criminal de razboi, care trebuie sa ajunga in fata Curtii Penale Internationale. De asemenea, nazist-sionistii din Israel vor sa distruga Siria pentru a putea crea Marele Israel. Nazist-sionistii din Israel persecuta palestinienii, dar continua sa ne dea lectii de „democratie”. Pentru cei care nu stiu, Israel nu are nici Constitutie, nici granite. Un astfel de „stat”, fara Constitutie si granite, este un „stat” aflat in expansiune.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/siria/amenintari-de-razboi-peste-tot-israelul-avertizeaza-rusia-ca-va-bombarda-palatul-lui-assad-1478956
  2. Foto: ziare.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...