Amenințări de război peste tot: Israelul avertizează Rusia ca va bombarda palatul lui Assad

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Amenintari de razboi peste tot: Israelul avertizeaza Rusia ca va bombarda palatul lui Assad

Un oficial israelian a avertizat Guvernul rus ca, daca Iranul va continua sa-si extinda influenta in Siria, Israelul va bombarda palatul presedintelui sirian Bashar al Assad, din Damasc.

O sursa israeliana citata de publicatia Al Jadida a transmis ca nu s-a ajuns la o intelegere intre Israel si Rusia, scrie The Jerusalem Post.


Prim-ministrul Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca, daca nu vor fi luate in considerare ingrijorarile Israelului, acesta va actiona.

De asemenea, partea israeliana a avertizat ca, daca nu se produc schimbari serioase in regiune, se va asigura ca acordul de incetare a focului, la care au ajuns Statele Unite si Rusia in Astana, Kazahstan, va fi anulat.


Avertizarile au fost transmise in timpul intalnirii dintre Netanyahu si Vladimir Putin, care a avut loc saptamana trecuta, la Soci.”[1]

Netanyahu este un criminal de razboi, care trebuie sa ajunga in fata Curtii Penale Internationale. De asemenea, nazist-sionistii din Israel vor sa distruga Siria pentru a putea crea Marele Israel. Nazist-sionistii din Israel persecuta palestinienii, dar continua sa ne dea lectii de “democratie”. Pentru cei care nu stiu, Israel nu are nici Constitutie, nici granite. Un astfel de “stat”, fara Constitutie si granite, este un “stat” aflat in expansiune.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/siria/amenintari-de-razboi-peste-tot-israelul-avertizeaza-rusia-ca-va-bombarda-palatul-lui-assad-1478956
  2. Foto: ziare.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților
Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială
Parlamentar islandez: "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia"
Justiția franceză francmasonică "condamnă" Statuia Maicii Domnului: "Trebuie scoasă din parcul public!" Internauții se revoltă: "Este un nou act de tiranie împotriva libertății de expresie a creștinilor"
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Îndobitocirea populației prin școală, Mass Media și alimente toxice are ca rol distrugerea capacității de reacție în fața exploatării
Proiectul LUCID - carduri biometrice și microcipuri RFID pentru supravegherea și controlul total al oamenilor
Ministerul Educaţiei din SUA favorizează minoritățile sexuale interzicând profesorilor să mai numească elevii din licee "băieți și fete"
#Macronleaks: Bani de la Soros și din lumea arabă
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Covid-19: Rata mortalității este de 0,1-0,26%
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...