Amenințările SUA la adresa Rusiei cu acțiuni teroriste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Departamentul de Stat al SUA a avertizat Rusia că orașele sale ar putea deveni ținte ale atacurilor extremiștilor.

Reprezentantul oficial al Departamentului de Stat al SUA John Kirby a încercat să sperie autoritățile de la Moscova cu avertismentul că orașele din Rusia ar putea fi atacate de extremiști, dar și cu pierderi militare importante în Siria.


Departamentul de Stat al SUA a avertizat Rusia că orașele sale ar putea deveni ținte ale atacurilor extremiștilor.

Reprezentantul oficial al Departamentului de Stat al SUA John Kirby a încercat să sperie autoritățile de la Moscova cu avertismentul că orașele din Rusia ar putea fi atacate de extremiști, dar și cu pierderi militare importante în Siria.”[1]


“Refuzul SUA de a susține Federația Rusă în luptă cu Statul Islamic, precum și declarațiile cu privire la apariția unei eventuale amenințări în adresa Rusiei din partea teroriștilor, reprezintă un sprijin deschis teroriștilor, iar astfel de declarații dau dovadă de o josnicie politică, a declarat joi vice-ministrul rus de Externe Serghei Reabkov.

“Invitațiile prost ascunse de a se utiliza arma teroristă împotriva Rusiei, e un indicator al unei josnicii politice la care a ajuns administrația SUA în tratarea problemelor din Orientul Apropiat și, în special în Siria”, a declarat el.”[2][3]

Totul in contextul tensionat din Siria. Pe de-o parte sunt rusii si fortele pro-guvernamentale siriene, care lupta impotriva teroristilor ISIS, iar pe de cealalta parte sunt teroristii americani, care finanteaza in mod constant teroristii ISIS cu scopul de a-l inlatura de la putere pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Recent, armata americana a bombardat pozitii ale armatei siriene, aratandu-ne tuturor sprijinul neconditionat acordat teroristilor ISIS. Aceasta crima la adresa armatei siriene nu a trecut neobservat, intrucat Rusia a convocat reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pentru a analiza aceasta crima de razboi pentru sustinerea ISIS.

Fost director adjunct al CIA, Michael Morell, declarație șocantă: “Rușii și iranienii trebuie uciși în secret!”

“Fostul director adjunct al CIA în perioada 2010-2013, Michael Morell, a făcut o declarație șocantă în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Charlie Rose, la CBS News, potrivit miscareaderezistenta.ro.

Michael Morell a precizat faptul că rușii și iranienii trebuie să plătească un preț pentru militarii americani uciși în Irak, iar acum în Siria.

isis sua

Acesta a mai spus că în cazul asasinatelor pot fi implicați membrii opoziției siriene moderate, ale cărei forțe sunt necesare și pentru răsturnarea președintelui Bashar al-Assad.

„În timpul operațiunilor din Irak, iranienii aprovizionau cu arme milițiile șiite cu care ne omorau soldații. Iranienii ne-au obligat să plătim un preț. Acum trebuie să-i obligam pe iranienii din Siria să plătească un preț. Trebuie să-i obligăm și pe ruși să plătească”, a spus Michael Morell.”[4]

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/politics/20160929/9232000/Washington-amenintare-Moscova-atacuri-extremisti.html
  2. http://ro.sputnik.md/Rusia/20160929/9231775/sua-amenintari.html
  3. https://sputniknews.com/middleeast/20160929/1045844137/us-state-dapertment-kosachev-provocation.html
  4. http://www.b1.ro/stiri/externe/fost-director-adjunct-al-cia-declaratie-socanta-rusii-si-iranienii-trebuie-ucisi-in-secret-video-158694.html
  5. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...