America lui Joe Biden și Noua Ordine Mondială

Distribuie!

Cu Joe Biden presedinte al SUA, americanii vor avea ocazia sa vada ce inseamna noul comunism/neomarxismul (globalism), care este diferit de comunismul marxist. Noul comunism nu se mai opune capitalismului, ci are nevoie de capitalism pentru a cuceri intreaga planeta. Noul comunism are de partea sa bancile si corporatiile multinationalele. China este cel mai clar exemplu, este viitorul distopic pe care globalistii ni-l pregatesc.

Globalistii au creat Covid-19 pentru a putea distruge suveranitatea nationala, familia, credinta si libertatile cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondiala. „Marea Resetare” mai este cunoscuta si sub numele de Agenda 2030, care inseamna Noua Ordine Mondiala.


Administratia Biden va continua revolutiile in diverse tari de pe planeta, razboaiele pentru a aduce „democratie” acolo unde nu exista si controlul resurselor. In Romania, vom vedea din plin influenta Partidului Democrat din SUA (Partidul Comunist): vom vedea o influenta puternica asupra justitiei, asupra procurorilor, lipsa raspunderii magistratilor, abuzuri pe banda rulanta, atacuri impotriva firmelor romanesti, impotriva nationalistilor).

Pe 6 ianuarie 2021, in SUA, am asistat la o operatiune a globalistilor impotriva lui Donald Trump. Printre sustinatorii lui Donald Trump s-au aflat si activisti de extrema stanga din ANTIFA si Black Live Matter, care au patruns in cladirea Congresului, pentru ca, apoi, globalistii cu mass-media mincinoasa sa spuna ca Donald Trump este vinovat si ca incearca sa dea o lovitura de stat. Ca sa vedeti cat de disperati sunt globalistii, acestia au cenzurat mesajul lui Donald Trump de pe Twitter, in care le cere sustinatorilor sa fie pasnici si sa plece acasa.


Cine crede ca poti patrunde in cladirea Congresului, fara sa fii oprit de catre fortele de securitate, inseamna ca nu a inteles cat de puternic este sistemul de securitate din SUA. Ei au putut patrunde in Congres pentru ca au fost lasati sa o faca. Globalistii au incercat sa prezinte pe Donald Trump ca un „dictator”, care refuza sa predea puterea „democratilor”. In timpul protestelor violente ale Antifa si Black Live Matter, globalistii din SUA ii prezentau ca fiind „protestatari pasnici”, desi spargeau magazine, dadeau foc, atacau politisti.

Preşedintele Donald Trump a afirmat că vicepreşedintele Mike Pence are puterea de a respinge electorii nominalizaţi în mod fraudulos, dar Mike Pence a ales sa tradeze. Michael Flynn, fostul consilier de securitate națională al lui Donald Trump, spune că președintele ar trebui să impună legea marțială pentru a forța noi alegeri în statele-cheie unde a fost dat câștigător Joe Biden.

Exista si o parte buna in toata aceasta situatie? Da, bineinteles! Americanii s-au trezit. Nationalismul este in ascensiune puternica, atat in SUA, cat si in Europa. Chiar si cu Administratia Biden, nationalismul isi va continua ascensiunea, chiar si in Romania, unde vom simti puternic influenta globalistilor din Partidul Democrat.

Globalistii din Partidul Democrat vor ataca in forta suveranitatea nationala, familia, credinta si libertatile, iar nationalismul isi va continua ascensiunea. Probabil ca Donald Trump va candida din nou. Cert este ca nationalismul nu va fi invins. Donald Trump a fost atacat de catre globalisti in toti acesti.

Globalistii au de partea lor ideologia comunista, bancile, corporatiile multinationale, China, retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google), mass-media, serviciile secrete. Donald Trump are de partea sa poporul american si multi sustinatori in toata lumea.

Numai oamenii ii pot invinge pe globalisti si asta se va intampla! Globalistii sunt o minoritate, o minoritate extrem de periculoasa, dar nu au puterea pe care o au oamenii. In acest moment, problema este ca majoritatea oamenilor de pe planeta nu inteleg puterea pe care o au. Cand omenirea va constientiza puterea uriasa pe care o detine, fortele raului vor fi invinse, iar planeta va fi libera.

Unii se grabesc sa creada ca nu mai exista nicio sansa, ca totul este pierdut si ca globalistii vor reusi „Marea Resetare” cunoscuta si sub numele de Agenda 2030, care este Noua Ordine Mondiala. Acest razboi nu este doar unul fizic, ci si unul la nivel spiritual. Razboiul dintre fortele binelui si ale raului nu are loc doar in plan fizic, ci si in plan eteric.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

7 ianuarie 2021

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...