America Roșie: Comunismul câștigă teren în Statele Unite. Corectitudinea Politică șterge cu buretele crimele din memoria colectivă

Distribuie!

„America Roșie: COMUNISMUL câștigă teren în Statele Unite. Corectitudinea Politică șterge cu buretele CRIMELE din memoria colectivă

Comunismul, socialismul și marxismul se bucură de o adeziune tot mai mare în rândurile tinerilor americani născuți după încheierea Războiului Rece.

Marxismul, care a creat și pune în mișcare mecanismele Corectitudinii Politice, începe să rodească dincolo de Ocean. Potrivit unei cercetări sociologice, comandate de Victims of Communism Memorial Foundation și date publicității luni, 17 octombrie, 45% dintre tinerii cu vârste între 16 și 20 de ani ar vota pentru un candidat socialist, în vreme ce unul din cinci subiecți ar vota pentru un candidat comunist.

Mai mult, două treimi dintre tineri sunt de acord cu filosofia marxistă.

Rezultatele sondajului explică în bună măsură succesul înregistrat în rândul tinerilor de către Bernie Sanders (singurul membru al Congresului care s-a declarat „socialist” – n.r.).

Astfel, tânăra generație din Statele Unite manifestă un sprijin mai mare pentru afirmațiile senatorului Democrat de Vermont, decât pentru citatele din Biblie sau principiile economistului Milton Friedman, adept al „economiei capitaliste” și „pieței libere”.


Așadar, nu este nici o surpriză că mai puțin de jumătate dintre tinerii americani (42%) o atitudine favorabilă față de capitalism. Aproape trei sferturi dintre tinerii născuți după sfârșitul Războiului Rece (așa-numiții „millenials” – n.r.) s-au declarat favorabili politicilor promovate de socialistul Sanders, în timp ce doar puțin peste jumătate s-au declarat de acord cu principiile liberale ale lui Milton Friedman.”[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/america-rosie-comunismul-castiga-teren-in-statele-unite.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...