America s-a aflat în război timp de 222 de ani, din cei 239 ai existenței sale ca stat

Distribuie!

O statistică realizată chiar de americani arată că Statele Unite s-au aflat în război 93% din timp, de la crearea lor, în 1776 și până în 2015. Mai exact, SUA au purtat războaie 222 de ani, din cei 239 ai existenței ca stat. Anii de pace au fost doar 21, conform statisticii expuse de site-ul InfoWars.

Site-ul american prezintă o cronologie, an cu an, a războaielor în care s-au aflat SUA. Și care relevă un lucru interesant: peste 90% din timpul existenței Americii ca stat, aceasta a fost într-un continuu război.


*De asemenea, statistica, extrem de lungă, arată că niciun președinte din istoria Statelor  Unite nu a fost un președinte al păcii. Toți liderii de la Casa Albă care s-au succedat la putere au fost implicați, intr-un fel sau altul, în cel puțin un război.

*În SUA nu a trecut nici măcar un deceniu întreg fără un război.


*Singura dată când Statele Unite au stat timp de cinci ani fără război (1935-1940) a fost pe timpul perioadei isolaționiste a Marii Depresii.

 

Cronologia anilor in care SUA s-au aflat în război, între 1776 și 2015, poate fi urmărită AICI.

Sursa: http://www.activenews.ro/prima-pagina/RAZBOINICII-LUMII.-America-s-a-aflat-in-RAZBOI-timp-de-222-de-ani-din-cei-239-ai-existentei-sale-ca-stat-99335

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...