Americanii au creat un nor uriaș de plasmă folosind tehnologia HAARP (2013)

Distribuie!by “Sistemul american HAARP, aflat la o baza militara de langa Gakona, din Alaska, a realizat un nou experiment, departe de ochii lumii. Instalatia a produs un urias nor de plasma, cu densitate mare, in atmosfera superioara a Pamantului. Cercetatorii care lucreaza la High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) din […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sistemul american HAARP, aflat la o baza militara de langa Gakona, din Alaska, a realizat un nou experiment, departe de ochii lumii. Instalatia a produs un urias nor de plasma, cu densitate mare, in atmosfera superioara a Pamantului.

Cercetatorii care lucreaza la High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) din cadrul Laboratorului de cercetari al Marinei SUA au anuntat ca au reusit sa efectueze un test remarcabil, potrivit Science News.


“Norii de plasma anterior realizati artificial au avut durate de viata de doar zece minute sau mai putin. Aceasta ‘minge’ de plasma de mare densitate a fost sustinuta cu ajutorul transmisiilor HAARP mai mult de o ora si s-a stins dupa terminarea fasciculului radio al instalatiei”, a declarat Paul Bernhardt, doctorand la NRL Space Use and Plasma Section.

Aceste descarcari realizate in atmosfera superioara au fost generate ca parte a programelor din cadrul Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), sponsorizate de Basic Researc on Ionospheric Characteristics and Effects (BRIOCHE), in vederea explorarii fenomenelor ionosferice si a impactului asupra comunicatiilor si a vremii din spatiu.


S-a utilizat un transmitator de 3,6 megawati de inalta-frecventa al HAARP. Norii de plasma sunt studiati pentru folosirea lor ca niste oglinzi artificiale la altitudini de 50 de kilometri, mai jos de ionosfera naturala a Pamantului.

Grupul NLR a reusit sa produca nori artificiali de plasma cu o densitate mai mare de 9 x 105 elctroni pe centimetru cub, folosindu-se de transmisia HAARP.

Norii artificiali de plasma sunt detectati de sondele radio de inalta-frecventa, de radarele UHF si de sistemele optice.

Echipa NRL lucreaza la acest proiect impreuna cu cercetatori de la SRI International, Universitatea Fairbanks din Alaska, Universitatea Florida si BAE Systems.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/cercetare/nor-urias-de-plasma-creat-de-americani-in-alaska-1220922
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Monsanto obligată să plătească despăgubiri de 289 de milioane de dolari unui grădinar bolnav de cancer
Atacul cu arme chimice din Siria - o operațiune "steag fals" a globaliștilor pentru a justifica înlăturarea președintelui sirian, Bashar al-Assad
Ministrul de externe iranian îl acuză pe John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al lui Donald Trump, de complot pentru război
Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA
Vladimir Putin: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"
Iranul susține că are dovezi despre faptul că SUA sprijină direct Statul Islamic
"Coincidență": Teroriștii ISIS au început ofensiva împotriva armatei siriene, după ce SUA au bombardat armata siriană "din greșeală"
Traficul internațional de droguri - CIA și Frăția Drogurilor
Referendum validat - aproximativ 93% dintre dintre cetatenii Ucrainei au vrut sa ramana langa Rusia! O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat! Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!
Consiliul Relaţiilor Externe, organizaţia care controlează politica mondială
Germanii, tot mai furioşi pe mass-media corporatistă pe care o descoperă ca fiind mincinoasă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro