Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Revoltele masive ale oamenilor din ultima vreme, au determinat pe cei din Elita Mondiala sa-si expuna cat mai direct planurile marsaje de a conduce Planeta. Statul politienesc este o forma de control, sinonima cu Legea Martiala, cand oamenilor li se interzic protestele, iar cei care fac asta sint arestati, asasinati, batuti etc. De ce fac ei astea? Pentru ca le este frica de uriasa masa de oameni, pe care n-au putut s-o reduca la 500 milioane de locuitori asa cum au incercat.

Zbigniew Brzezinski, un polonez-evreu khazar, care conduce Comisia Trilaterala (un cerc interior al Grupului Bilderberg), spunea in cartea sa “Intre doua ere: Rolul Americii in epoca tehnotronica”(1970), urmatoarele:


“Avem un public larg, care este foarte ignorant cu privire la treburile publice si foarte sensibile la sloganuri simpliste facute de catre candidati, care apar de nicaieri, nu au palmares, dar gura plina de sloganuri. Era tehnotronica conduce la aparitia unei societati cat mai controlate. O astfel de societate trebuie dominata de o elita, fara restrictii de valori traditionale.
In curand va fi posibil sa se supravegheze in continuu fiecare cetatean si sa se mentina in timp real informatii personale ale cetateanului, chiar daca se incalca intimitatea sa. In Societatea Tehnotronica lumea va trebui sa fie atrasa de cele mai noi tehnici de comunicare pentru a li se putea manipula cat mai usor emotiile.”[1]
Tot el este persoana care a declarat in mod public, ca „Noua Ordine Mondiala are multe probleme in a se infaptui, din cauza opozitiei oamenilor”. Mai multe despre acest personaj periculos, care nu se sfieste sa expuna planul iluminatilor puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/zbigniew-brzezinski-evreul-strateg-al-iluminatilor-sustine-ca-noua-ordine-mondiala-are-mari-probleme-in-a-se-infiinta-datorita-oamenilor-care-se-opun-globalizarii.
In continuare va prezint o stire publicata pe site-ul rt.com[2], de unde aflam ca o companie din California, evident finantata de iluminati, construieste un robot-politist (sau militian), care sa patruleze pe strazi, exact ca si un politist, fiind echipat cu sistem de supraveghere de inalta tehnologie, totul evident „pentru protectia oamenilor”, deci folosindu-se acelasi pretext penibil. In evidenta lor incercare de „a face mai sigure comunitatile”, agentiile locale, sprijinite de masoni, au decis sa foloseasca acest robot-politist, pentru a combate infractionalitatea, pe care tot ei o intretin.
Image from knightscope.com
Aceasta companie din California, a lasant recent o serie de roboti-politisti K5, pentru a se ocupa de aceste lucruri. Acesti politisti-robot, se numesc K5 si seamana foarte bine cu robotul R2 – D2 din filmul „Star Wars” (Razboiul Stelelor). Acest robot are o greutate 220 kg si o inaltime de 150 cm, fiind foarte masiv ca si constructie, evident pentru a rezista la orice tentativa de distrugere. Acesta detine si un sistem de ghidare prin laser care creaza o harta tridimensionala (3D), ce este folosita atunci cand patruleaza. Acesta are in dotare 4 camere video, care pot scana pana la 1500 de placute de inmatriculare/minut.
Image from knightscope.com
Potrivit celor de la Fox News, s-a decis implementarea acestui sistem de „securitate”, dupa masacrul de la scoala Sandy Hook, cand au fost ucisi 20 de copii. Evident, ca ei provoaca aceste actiuni teroriste, pentru ca apoi, sa determine populatia sa accepte orice limitare a libertatii sau a drepturilor crezand ca „vor fi in siguranta”. Evident ca nu va fi deloc asa!
William Li, directorul companiei care produce acesti roboti-politist, sustine ca acest sistem inovat va suplimenta eforturile depuse de politisti. „Scopul nostru este de a reduce criminalitatea cu 50% si de a creste siguranta oamenilor, a declarat William Li, pentru USA Today.
Un pericol pentru intimitatea oamenilor!
Acest proiect nu face decat sa enerveze si mai mult, o mare parte din americani, care cunosc aceste lucruri, mai ales in urma dezvaluirilor facute de Edward Snowden, acel dezertor din cadrul NSA, care a expus documente ultra-secrete cu privire la cat de masiv sint spionati cetatenii americani, iar aceasta tehnologie face parte din planul de spionare, care ajunge la apogeu.
SURSE
1. Zbigniew Brzezinski in declaratiile in “Intre doua ere: Rolul Americii in epoca tehnotronica”(1970)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Politicienii, mass-media și “medicii eroi” spun “testați, testați, testați”, pentru că au nevoie de rezultate fals pozitive pe baza cărora sunt impuse restricții oamenilor. Restricțiile Covid distrug sănătatea oamenilor, drepturile si libertatile, dar si economia
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
Black Helicopter Phenomenon: Misterul elicopterelor negre
Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !
Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Catalonia, Lombardia, Veneția. Separatismul se extinde în Europa
Madridul afirmă că răspunsul dat luni de Carles Puigdemont nu este valid. Catalonia şi-ar putea pierde autonomia
"Corectitudinea Politică" - Dictatura Minorităților - o ideologie totalitară a SUA-UE
Guvernul Ungariei dorește să interzică ONG-urile lui George Soros deoarece vor să influențeze deciziile naționale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...