Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”

by “Discuțiile pe care le-am avut, la Belgrad, cu un oficial din cadrul Departamentului de Stat al SUA nu au fost „ușoare”, a declarat luni Președintele sârb Aleksandar Vucici aîntr-un interviu pentru televiziunea Pink TV, scrie b92.net. Potrivit lui Vucici, oficialii americani au venit în Serbia „pentru a-și susține interesele lor, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Discuțiile pe care le-am avut, la Belgrad, cu un oficial din cadrul Departamentului de Stat al SUA nu au fost „ușoare”, a declarat luni Președintele sârb Aleksandar Vucici aîntr-un interviu pentru televiziunea Pink TV, scrie b92.net.

Potrivit lui Vucici, oficialii americani au venit în Serbia „pentru a-și susține interesele lor, nu pe ale noastre”.
Liderul sârb a precizat că în cadrul reuniunii cu Brian Hoyt Yee, asistent-secretar adjunct pentru afaceri europene și eurasiatice în Departamentul de Stat al SUA, principalele subiecte au fost „Kosovo și Rusia”, iar schimbul de cuvinte „nu a fost unul ușor”.
„America sprijină o republică independentă a Kosovo. Hoyt Yee mi-a spus: „nu puteți încălca integritatea teritorială a Kosovo”. Atunci eu i-am răspuns „voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, în urmă cu nouă ani!” I-am spus în față acest lucru”, a relatat Vucici referindu-se la declarația unilaterală de independență a albanezilor din fosta provincie sârbă, din 2008, pe care Serbia o consideră o încălcare a integrității și suveranității sale teritoriale.
Întrebat de reporter cum a reacționat oficialul american la această acuzație,  Vucici a răspuns: „Este un profesionist. Mi-a spus că îmi va spune ce crede el: „Eu v-am spus acum care este mesajul Americii. Dacă îl respectați sau nu, știți care sunt consecințele”.
Președintele sârb a vorbit și despre faptul că, pentru mulți, „după atâția ani, prezența sârbilor în Kosovo a devenit deranjantă”.
„Sârbii se trezesc. Și nu pentru că vor să ocupe, ci pentru că vor să păstreze ceea ce este al lor. Serbia stă pe scaunul ei și nimeni nu poate garanta cât timp va fi capabilă să facă asta. Când nu va mai putea să o facă, atunci în guvern și în biroul președintelui se vor fi aflat alți oameni”, a continuat președintele Vucici.
Diplomatul american a sosit luni la Belgrad pentru a participa la un forum economic, înainte de a se întâlni cu președintele sârb.
Hoyt Brian Yee, asistent-secretar adjunct pentru afaceri europene și eurasiatice în Departamentul de Stat al SUA,  a provocat un val de reacții dure la Belgrad, zilele trecute, după ce a declarat că  Serbia trebuie să aleagă între Occident și Rusia dacă vrea să adere la UE și că nu poate sta „pe două scaune”. După replica ministrului sârb al Apărării, care a calificat drept „ostile” remarcile reprezentantului Departamentului de Stat,  ministrul sârb de Externe a afirmat că „anumite persoane, inclusiv reprezentanți ai Departamentului de Stat, au vizionat prea mult Războiul Lumilor și povestiri SF”.”[1]

Va recomandam sa cititi:


Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Americanii-avertizeaza-Belgradul-%E2%80%9ENu-va-atingeti-de-suveranitatea-Kosovo-Replica-presedintelui-sarb-%E2%80%9EVoi-sunteti-cei-care-ati-incalcat-integritatea-teritoriala-a-Serbiei-acum-9-ani-147148
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
Studiu realizat în Marea Britanie și în SUA: "Adepții teoriilor conspiraționiste au dreptate, în timp ce nătărăii din Guvernele lumii sunt ostili adevărului și viciați din punct de vedere etic și moral"
Comunismul American - Neomarxism - Poliția Gândirii - Corectitudinea Politică - Școala de la Frankfurt
Marele actor Florin Zamfirescu despre Soros și sodomia europeană
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Propaganda FAKE NEWS lovește din nou. Trei jurnaliști de la CNN au demisionat după ce s-a dovedit că au publicat o știre falsă despre Donald Trump. Articolul a fost șters ulterior
Imperiul financiar Rothschild. Deținătorii lui nu apar niciodată în topurile miliardarilor, dar sunt cei mai puternici. Cum fac avere de secole
Zona 51, teste ale tehnologiei extraterestre
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro