Americanii de la Forbes își bat joc de România – premiază un anarhist #Rezist

by “Americanii de la Forbes își bat joc de România – premiază un anarhist #REZIST Un anarhist fără o biografie clară, fără studii finalizate, fără o profesie, fără surse financiare la vedere “a reprezentat România și potențialul ei de frumusețe și curaj”. BUCUREȘTI, 24 ian — Sputnik, Evan Răutu. “Gala Forbes este […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Americanii de la Forbes își bat joc de România – premiază un anarhist #REZIST

Un anarhist fără o biografie clară, fără studii finalizate, fără o profesie, fără surse financiare la vedere “a reprezentat România și potențialul ei de frumusețe și curaj”.

BUCUREȘTI, 24 ian — Sputnik, Evan Răutu. “Gala Forbes este unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate tinerilor cu performanțe deosebite, iar anul acesta FLORIN BĂDIȚĂ a fost unul dintre câștigători!”, scriu cei de la “Corupția ucide”.

Și nu mint! Cunoscuta revistă americană Forbes l-a premiat pe controversatul tânăr care a inițiat pagina de Facebook și “mișcarea” cu numele “Corupția ucide”. Desigur, nu se știe exact ce statul au “mișcarea” sau pagina de FB, la fel cum nu se știe scopul clar al demersurilor lor sau cine finanțează toate astea.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20180124/16864135/forbes-romania-premiu-anarhist-rezist.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20180124/16864135/forbes-romania-premiu-anarhist-rezist.html
  2. Foto: Facebook/Florin Badita

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Primul robot din lume care a primit cetățenie
Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu prăbușirea avionului Tu-154. Replica Moscovei: "Sunt excremente pe hârtie!"
Mâncarea care vindecă! Iată cum putem avea o sănătate de fier
Gafă a Ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Profeția yoghinului indian Gupta Swami despre România - un om din Bucovina va fi alesul mileniului
Savantii americani arata cat de nociva este chimioterapia: sporeste cresterea tumorala si deterioreaza ADN-ul ! Si totusi, corporatiile farmaceutice fac urias profit de pe urma acestei "terapii" !
Romania a fost prima tara din lume care a avut sonda petroliera, o rafinarie petroliera si care a exportat benzina pentru prima data !
Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro