Americanii inchid programul HAARP care a produs nenumarate cataclisme ! Ei nu vor decat sa ne faca, sa credem asta !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Americanii sustin ca vor inchide programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research), acestia justificand ca „si-au pierdut interesul”. Personal mi se pare un argument slab si de-a dreptul amuzant, daca ne referim la americani si „credibilitatea” pe care o au ei, atunci cand spun ca vor face ceva bun. De pe site-ul ziuanews.ro aflam mai multe:

„Celebrul program american de cercetare, High-frequency Active Auroral Research, cunoscut publicului sub numele de HAARP, urmează să fie închis, la solicitarea Forțelor Aeriene. Acestea și-au pierdut interesul pentru controversatul HAARP și au notificat în acest sens Congresul Statelor Unite ale Americii. HAARP a fost construit în 1993 și a primit finanțare de la Forțele aeriene, Marina americană, Universitatea din Alaska și proiectul DARPA Defense Advanced Research Projets Agency.

Gigantica infrastructură construită de americani în Alaska, la 400 de kilometri de Anchorage, este, de fapt, un program pentru crearea de câmpuri electromagnetice, prin care pot fi provocate tulburări ale ionosferei și magnetosferei pământului. Conform specialiștilor, radiațiile emanate de acest sistem sunt în stare să pătrundă sub pământ și să descopere buncăre și tunele ascunse, să întrerupă partea electronică a armelor sau a sateliților cosmici. În plus, sunt elaborate tehnologiile de influențare a atmosferei, care provoacă schimbările meteorologice.

HAARP, vinovat de seisme și tsunami-uri ?

Adepții teoriilor conspirației au pus seismele din Iran și cele de la granița ruso-nord-coreeană, ce au avut loc anul trecut, pe seama războiului electromagnetic dus de Statele Unite prin intermediul sistemului HAARP.

În aprilie 2013, două cutremure majore au lovit Iranul în mai puțin de o săptămână. Un seism cu magnitudinea 6,2 s-a produs la frontiera dintre Rusia și Coreea de Nord. Totodată, mai multe regiuni ale Chinei au fost zguduite din cauza mișcărilor pământului. Adepții teoriei conspirației nu au acceptat ideea ca producerea acestor mișcări telurice într-un interval atât de scurt să fie o simplă coincidență. Atât Iranul, cât și Coreea de Nord, au fost trecute de administrația de la Washington pe celebra „Axa a Răului”, din cauza programelor nucleare dezvoltate. Astfel că, luând în considerare și numeroasele amenințări lansate de la Phenian sau din Teheran, adepții teoriei conspirației au concluzionat că este posibil ca americanii să fi recurs la arma lor secretă: celebrul sistem HAARP.

Însă aceasta nu a fost prima dată când s-a vorbit despre implicarea HAARP în producerea unor dezastre nucleare de proporții. „Experimentele” americanilor de la baza din Alaska au fost considerate vinovate inclusiv de tsunami-ul ce a avut loc în 2004 în Indonezia, de uraganul Katrina care a lovit SUA în 2005 și de cutremurul devastator din Haiti, din 2010.

HAARP, ținut la secret

Cele mai multe aspecte legate de HAARP nu au fost dezvăluite, din motive de „securitate națională”. Cu toate acestea, se știe că în 2003 programul dispunea de 48 de antene uriașe, înalte de 20 de metri, legate toate la un emițător de 1 MW. Proiectul final prevedea însă instalarea a 360 de antene – 3 megawați, fiecare. Se mai spune că uriașele antene amplasate în Alaska sunt „urechea” imensă prin care Pentagonul reușește să intercepteze comunicațiile din toată lumea. Baza militară de la Gakhona, din nordul SUA, este înconjurată de sârmă ghimpată, întreg perimetrul este păzit de pușcași marini, iar spațiul aerian de deasupra sa este închis oricăror avioane.

„HAARP este, de fapt, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale Terrei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă, generând fenomene devastatoare”, a spus Nicholas John Begich, expert în HAARP.”[1]

Adevarul despre HAARP !


OFICIAL

Oficial HAARP inseamna High Frequency Active Auroral Research Program se ocupa cu bombardarea atmosferei superioare numita ionosfera, portiunea incarcata cu electricitate din jurul pamantului. Adica cam la 65-645 km distanta de suprafata Terrei.

Este un radiotelescop care are o antena care emite in loc sa primeasca. El transmite unde care incalzesc unele zone ale ionosferei cu scopul de a impinge masa in sus. Undele electromagnetice sint apoi reflectate catre Pamant, strapungand totul. Aparent pare un proiect stiintific care are ca scop imbunatatirea comunicatiilor. Ansambul care formeaza statia HAARP cuprinde 360 de antene proiectul fiind controlat de Departamentul de Aparare al Armatei.


Oficial au spus ca acest proiect este un salt urias pentru omenire. Armata spune ca proiectul HAARP este capabil sa confere armatei un instrument pentru a inlocui efectul de puls electromagnetic, sa inlocuiasca printr-o tehnologie noua si compacta uriasul sistem de comunicare submarina prin fecvente extrem de joase care opereaza in Michigan si Wisconsin, sa fie folosit pentru a inlocui sistemul de radare cu raza de actiune pana dincolo de oriozont cu un sistem mai flexibil si mai precis, sa ofere o modalitate de distrugere a comunicatiilor pe o arie extrem de larga, mentinand in acelasi timp in functiune propriul sistem de comunicatii al armatei, sa faca o tormografie de penetrare a Pamantului pe suprafete intinse, sa fie o unealta de cercetare geofizica pentru identificarea depozitelor de petrol, gaze si minerale pe suprafete mari, sa fie folosit pentru a detecta avioane care zboara la inaltime mica si proiectile teleghidate, facand astfel a orice alta tehnologie sa fie depasita si altfel… ce mai o comoara nepretuita.

NEOFICIAL

Haarp a realizat in SUA pene totale de curent, pe regiuni intinse, a taiat comunicatiile, si multe altele. Aceasta tehnologie poate modifica clima foarte usor. 

La data de 12 iulie 2013, fostul agent NSA, care a dezertat din aceasta structura satanista si a expus planurile despre cum monitorizeaza lumea la nivel global, a facut declaratii socante pentru multi si despre instalatia H.A.A.R.P.


Ce nu s-a publicat in presa romaneasca este dezvaluirea sa, ma rog, ii zic si eu dezvaluire, pentru ca asa suna “senzational” in realitate ce o sa zica el despre tehnologia HAARP nu este noutate pentru unii cititori. Articolul a fost publicat pe site-ul chronicle.su[7], unde Snowden, declara reporterilor rusi ca radiotelescopul HAARP din Alaska nu este creat pentru cercetarea stiintifica a ionosferei si pentru dezvoltarea echipamentelor de comunicatii in unde radio ci pentru a provoca cataclisme, dar si pentru a omora oamenii atacandu-i psihotronic cu acele unde electromagnetice de inalta frecventa.

Snowden declara ca oamenii care mor din cauza acestui bombardament psihotronic vor parea la orice necropsie ca si cum ar fi murit din cauze naturale. Acesta mai numeste HAARP si o metoda de a reduce din populatia Planetei.

Mai multe am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/edward-snowden-despre-haarp-instalatia-a-fost-creata-pentru-a-provoca-cataclisme-artificiale-dar-si-pentru-a-ataca-psihotronic-oamenii-omorandu-i.

Departamentul Apararii al Statelor Unite (US Navy si US Air Force) controleaza instalatia H.A.A.R.P.!

Fiind un program științific, guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari. HAARP este desfășurat de Institutul de Geofizică al Universității din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universității Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propriu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force.

Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o rețea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părți din ionosferă prin intermediul undelor radio. Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.

În perspectivă există posibilitatea construirii unui emițător de unde de înaltă frecvență foarte puternică pentru a face față unor cerințe ale cercetării ionosferei și a relației Pământ-SoareCosmos. Acest emițător de unde de înaltă frecvență se numește Ionospheric Research Instrument (IRI). Programul de cercetare HAARP a provocat diverse interpretări dar și polemici din punct de vedere al instituțiilor ce desfășoară acest program și beneficiarii acestora. O consecință a experiențelor desfășurate ar fi și faptul că energia uriașă de radiofrecvență generată prin amplificarea de milioane de ori a undelor radio poate distruge orice obiect staționar sau în mișcare în orice loc de pe Pământ, dar totodată poate crea găuri în ionosferă, producând pătrunderea și mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

Publicațiile americane Fairbanks Daily News și Cooper River Country Journal au scris în septembrie 1995 materiale prin care se susținea că proiectul HAARP ar avea și obiective ascunse, mai precis că acesta ar reprezenta o „armă finală” cu performanțe ieșite din comun, revoluționând complet arta militară, fiind primul sistem de arme de valoare universală și cosmică.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/h-a-a-r-p-tehnologia-care-este-folosita-pentru-a-provoca-cataclisme-in-mod-artificial-dar-si-pentru-a-ataca-psihotronic-oamenii.

SURSE

1. http://www.ziuanews.ro/externe/americanii-inchid-programul-de-cercetare-haarp-vinovat-pentru-cutremure-si-tsunami-uri-123168

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...