Amerindienii au comunicat cu chinezii antici?

Distribuie!

„Cercetătorii cred că amerindienii provin dintr-un popor care a călătorit de-a lungul a ceea ce este cunoscut în prezent ca Strâmtoarea Bering, între Siberia şi Alaska, cu aproximativ 10.000 de ani în urmă. La acea vreme, nivelul apelor era redus şi s-a creat o punte terestră care a făcut posibilă trecerea. Se crede că din momentul formării acelei punţi până în preajma anului 1.000 d.C., când au sosit vikingii, nicio expediţie nu a adus exploratori sau colonişti din Lumea Veche în Lumea Nouă.

Totuşi unii cercetători susţin că anumite artefacte enigmatice, precum şi rezultatele unor recente studii asupra ADN-ului amerindienilor, ar putea sugera un contact între China antică şi America de Nord.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/amerindienii-au-comunicat-cu-chinezii-antici–228195

SURSE


  1. http://epochtimes-romania.com/news/amerindienii-au-comunicat-cu-chinezii-antici–228195
  2. Foto: playtech.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...