Amestecul foarte simplu care vindecă ficatul și fierea

Distribuie!

„Amestecul foarte simplu care vindeca ficatul si fierea

Esti stresat, mananci dezechilibrat, fumezi si dormi mai putin de sase ore pe noapte – un astfel de stil de viata iti distruge incet, dar sigur, ficatul, organul responsabil de eliminarea toxinelor din organism.

Leac din frunze de papadie pentru ficat

Aceasta reteta de detoxifiere sau purjare a ficatului si fierei se prepara usor si rapid, iar rezultatele sale uimitoare. Iata cea mai simpla reteta pentru un leac eficient pentru ficat: amesteca 1 lingura de ulei de masline cu 1 lingura de suc de lamaie, si bea amestecul obtinut in fiecare zi, dimineata la trezire.

Cum sa detoxifiem un ficat bolnav

Avand in vedere proprietatile antioxidante pe care aceste doua ingrediente le au, dar si vitaminele si mineralele pe care le contin, combinatia este una care nu poate da gres, mai scrie sursa citata. Pe langa purificarea ficatului si a efectului tonic pe care acest amestec il are, uleiul de masline si sucul de lamaie stimuleaza eliminarea grasimilor depuse in ficat, normalizeaza secretia de bila si te vor ajuta si in rezolvarea eventualelor probleme de digestie.
Atat uleiul de masline, cat si sucul de lamaie sunt doua ingrediente ce ofera numeroase beneficii organismului, insa administrate impreuna sunt si mai puternice. Uleiul de masline cu lamaie curata ficatul, rinichii si vezica biliara de toxine intr-o perioada scurta. Inca din primele zile te vei simti mai energica si te vei putea concentra mai bine la activitatile de zi cu zi. De asemenea, daca ai probleme cu constipatia, gazele intestinale, balonarea si aciditatea gastrica, acest amestec te va ajuta sa obtii un echilibru interior. Avand in vedere ca elimini toate resturile din intestinul gros, uleiul de masline cu lamaie poate fi un inamic al cancerului de colon.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/amestecul-foarte-simplu-care-vindeca-ficatul-si-fierea-62991
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...