Amiralul de cinci stele al Marii Britanii și fost șef al Apărării Regatului Unit declară cenzura instituită asupra subiectului OZN

Distribuie!

Fostul Ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a declarat în repetate rânduri, încă de anul trecut, despre existenţa proiectelor secrete de inginerie reversă, ce au la baza studiul efectuat pe navele extraterestre găsite prăbuşite în diferite locaţii de pe planeta noastră, precum şi despre existenţa fiinţelor extraterestre printre noi şi a legăturilor acestora cu unele guverne de pe Pământ.

Iată că este acum rândul lordului Hill-Norton, amiral cu cinci stele şi fost şef al Ministerului Apărării al Marii Britanii, precum şi Şef al Comitetului Militar al NATO, să declare că a fost dezinformat şi ţinut deoparte în legătură cu secretul despre farfuriile zburătoare, pe durata mandatului său oficial. În interviul scurt de mai jos, el afirmă cu hotărâre ca acest subiect este extrem de important şi că el nu ar mai trebui să fie negat şi nici ţinut secret ca până acum.


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/amiralul-de-cinci-stele-al-marii-britanii-si-fost-sef-al-apararii-regatului-unit-declara-cenzura-instituita-asupra-subiectului-ozn-a268

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...