Amiralul Richard Byrd, omul care a petrecut o lună în interiorul Pământului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„AMIRALUL BYRD, OMUL CARE A PETRECUT O LUNĂ ÎN INTERIORUL PĂMÂNTULUI

La 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare către centrul Pământului. Acolo, conform spuselor amiralului Richard Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui o civilizație mult mai evoluată.


Cei care populau Pământul s-au mutat în subteran acum 100000 de ani. Un război care a avut loc atunci a distrus suprafața Terrei și a creat deșerturile.

O fotografie recentă a Polului Nord, aflată în custodia NASA și transmisă de unul dintre sateliții circumterești, a resuscitat interesul geofizicienilor. În această imagine se poate observa, în zona Polului Nord magnetic, o suprafață care nu este acoperită cu gheața calotei glaciare. Pe o rază de 300 kilometri se întrezărește pământ și încă unul fertil.


Am învățat că la Polul Nord nu se află nimic, decât apă. Ce ar putea însemna acea pată de Pământ?

Ulterior, satelitul a captat și alte fotografii și toate prezentau acea pată de pământ. Mulți cercetători au susținut că avem de-a face cu un fenomen magnetic, unde se produce o perturbare atmosferică. Teoria nu s-a dovedit a fi viabilă, nu era vorba despre aurore boreale deoarece pata se află pe sol și nu în aer.

Alți geofizicieni au mers cu gândul la teoria pe care o susținea în anul 1926, după ce zburase deasupra Polului Nord, amiralul Byrd. În anul 1947, a fost dat publicității jurnalul secret al amiralului Byrd de către un fost agent CIA, care intrase în posesia acestuia. În jurnal se susținea că la Polul Nord este o intrare către interiorul Pământului.

Acolo s-ar afla un oraș populat de o civilizație necunoscută, care comunică prin telepatie. Orașul se numește Agartha și are milioane de locuitori care cunosc secretul nemuririi. După ce consideră că au trăit destul, ei îți aleg momentul când să se retragă din viață.

Femeile nasc o dată sau de două ori, iar gestația durează trei luni. Ele nasc în temple special amenajate unde există bazine cu apă. Toate acestea sunt informații din jurnalul amiralului Byrd.

Byrd susținea că a locuit în Agartha timp de o lună. Farfuriile zburătoare care se observă pe cer sunt mijloace de transport ale acestei civilizații. Byrd mai spunea că autoritățile americane au amplasat baze militare în zonă și chiar au beneficiat de tehnologie de la această misterioasă civilizație.

În perioada 1928-1955, Byrd a făcut 11 expediții la Polul Nord. În 19 februarie 1946, Byrd a plecat într-o altă expediție la Polul Nord. Văzând că nu se întoarce, cei de la bază l-au dat dispărut.

Byrd a revenit în 11 martie 1947, și a descris lumea din interiorul Pământului. În anul 1952, amiralul este decorat cu Medalia de Onoare de către guvernul american, ca semn al recunoașterii meritelor sale. Într-un mod indirect, guvernul american recunoscuse și mărturiile amiralului Byrd.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/amiralul-byrd-omul-care-a-petrecut-o-luna-in-interiorul-pamantului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
Secțiunea de aur (numărul de aur, proporția de aur) a fost considerată de către greci ca fiind legea sau expresia matematică a frumuseţii. Este întruchiparea numerică a infinităţii şi o aproximare a ceea ce nu poate fi atins
Tehno-dictatura - ochiul din umbră al Iluminaţilor care ne veghează
Războiul Comisiei Trilaterale împotriva Președintelui Mexicului, Lopez Portillo, cel care a început un vast program naţional de dezvoltare economică generală a ţării
Irakul nu a fost în mod real o ameninţare pentru SUA. James Bamford demască manipulările politice ale mass-mediei americane
Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: "În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale"
În 1991, CIA supraveghea doi oameni de știință ruși care făceau experimente prin care încercau să obțină informații prin telepatie sau să miște obiecte doar cu puterea minții
Neturei Karta - organizația evreilor antisionism
De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Controlul minții: Document MK-Ultra declasificat
CIA înşelată adeseori de numărul mare de agenţi dubli
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...