Amnesty International acuză mai multe state din UE și Romania pentru exportul armelor în Egipt, susținând crimele și tortura

Distribuie!

Organizatia neguvernamentala Amnesty Internationala acuza 12 tari din Europa, printre care si Romania, de exportul armelor catre Egipt. Totodata, Amnesty International sustine ca prin livrarea acestor arme catre Egipt, statele UE sustin crimele si tortura.

Desi lucrurile par a fi „absurde” nu este chiar asa, ci este de ajuns sa ne uitam la operatiunea „Primavara Araba” inceputa la sfarsitului anului 2010, care a continuat pe tot parcursul anului 2011, cu scopul de a aduce „democratia” in nordul Africii si in Orientul Mijlociu. Operatiunea a fost condusa de SUA si, in acest caz, UE, care este o „anexa” a SUA.


„Raportul mentioneaza si exporturile de arme din Romania care Egipt, fara sa dea informatii despre volumul acestuia. Sunt mentionale Bulgaria, cu 51 de milioane de euro, care a exportat în Egipt 10.500 pusti si 300 de mitraliere.

Franta are un export de 100 milioane euro. După 2013, au fost acordate in UE 290 LICENTE DE EXPORTURI MILITARE SPRE EGIPT, cu o valoare de 6 miliarde euro.”[1]
Deci, ce sa intelegem noi de aici, ca Romania sprijina terorismul ? Indirect da, iar asta este foarte grav!
SURSE

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
Dați-o afară pe Kovesi - Șefa DNA refuză să raspundă în fața poporului. Într-un răspuns, pe antet DNA, Kovesi a transmis Parlamentului, în numele instituției, că nu va veni la audieri pentru că există o Hotărâre CSM, potrivit căreia "procurorii nu pot fi obligați să se prezinte în fața comisiilor parlamentare". CSM nu are dreptul să legifereze. Cum își permite șefa DNA, pe banii noștri, să refuze să explice vizita acasă la Oprea? (Documente)
Inchisorile CIA din Romania (ROantanamo): un veritabil loc de tortura a presupusilor "teroristi"! Toti masonii din politica speriati de aceasta ancheta jurnalistica, deoarece acestia au permis in secret agentilor CIA sa faca asta! De la Guantanamo la ROantanamo!
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
România – singura țară de pe Planetă care și-a plătit la un moment dat toată datoria externă
Sorosiștii #Rezist de la USR vor să interzică dezbaterile cu privire la vaccinuri în mass-media!
Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști de la Institutul "Elie Wiesel" din România: "În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani"
Uniunea Europeană: Summit-ul globaliștilor, la Sibiu: un summit al globaliștilor împotriva naționaliștilor
Metode principale prin care prezentatorii din mass-media manipuleaza oamenii ! O data cunoscute aceste metode, veti constata ca majoritatea presei este plina de astfel de "jurnalisti" !
"Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau, nu va fi niciodată învins"
Curtea de Apel Timișoara a respins cererea SUA de extrădare a hackerului, Guccifer, care a spart mailurile lui Colin Powell, George W. Bush, Hillary Clinton, Corina Crețu și George Maior

Citiți și...

Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA
Iliescu despre "Revoluție": "Acum să stăm să tot... plângem morții... Asta a fost!"
ONG-iștii lui George Soros ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Organizația Internațională pentru Migrație confirmă: România pe noua rută a migranților
Conferința internațională "Drumul Balcanilor către Europa” susținută de masoni la București despre Noua Ordine Mondială
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este guvernatorul coloniei România
Statul Paralel din România se prăbușește! Toți membrii Statului Paralel din România trebuie aduși în fața Instanței!
Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
Minciuna "pestei porcine africane": După ce un fermier şi-a omorât porcii, autorităţile i-au spus că erau sănătoşi
Masacrele ungurilor impotriva romanilor (1940-1944)! Carol al II-lea a acceptat Dictatul de la Viena fiind de acord sa dea Ungariei, Ardealul de nord!
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...