Analist “Fox News” concediat, dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii “Controlului Armelor” din SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Analist “Fox News” concediat dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii “Controlului Armelor” din SUA

Daca mai exista oameni care considera reala axioma “Lumea Libera si Civilizata”, atunci cand vine vorba de SUA, dupa ce vor citi acest articol vor observa cat de mult gresesc. Desigur, astfel de evenimente nu o sa le vedeti dezbatute in Mass Media, ci doar pe site-urile de socializare sau pe bloguri, publicatii si ONG-uri (nu ONG-urile lui George Soros).


Obama las

Postul de propaganda al Washington-ului, ca de altfel toate cele mari pe care le are SUA, nu ezita sa concedieze o persoana (analist, jurnalist, editor etc.), daca isi permite sa faca anumite afirmatii ce pot fi considerate “ofensatoare” de catre Estabilishment si Think Thank:

“Un analist al postului american Fox News, fost membru al armatei americane, a fost suspendat din funcție de șefii săi după ce i-a spus președintelui Obama, în termeni mai mult decât informali, că e un laș. 

Termenul folosit de Ralph Peters, un cunoscut analist american, a fost imediat criticat de unii, lăudat de mulți dintre internauți, relatează The Mirror.
Colonelul Peters a intrat în direct după discursul președintelui Obama de la Casa Albă, în care șeful statului a cerut un mai bun control al armelor, după atacul din San Bernardino în care și-au pierdut viața 14 oameni. 
Obama le-a cerut americanilor să nu se predea în fața terorii pe care jihadiștii ISIS vor să o instaureze. Acest comentariu l-a scos din sărite pe analistul Fox News, post cunoscut pentru politica sa anti-Obama:
„Domnule președinte, nu ne este teamă! Suntem furioși, suntem enervați.! Vrem să reacționezi, vrem să faci ceva. Tu ești cel căruia îi este teamă. Sunt uluit cât de laș este acest om. (n.r. this guy is such a total pussy), a spus lt.col. Ralph Peters.
 
Analistul și a cerut scuze, dar conducerea Fox News a confirmat că în urma acestui incident l-a suspendat pe Peters.”[1]
Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Analist-Fox-News-dat-afara-dupa-ce-l-a-facut-LAS-pe-Obama.-IN-DIRECT-127653

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...