Analist “Fox News” concediat, dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii “Controlului Armelor” din SUA

by Analist “Fox News” concediat dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii “Controlului Armelor” din SUA Daca mai exista oameni care considera reala axioma “Lumea Libera si Civilizata”, atunci cand vine vorba de SUA, dupa ce vor citi acest articol vor observa cat de mult gresesc. Desigur, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Analist “Fox News” concediat dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii “Controlului Armelor” din SUA

Daca mai exista oameni care considera reala axioma “Lumea Libera si Civilizata”, atunci cand vine vorba de SUA, dupa ce vor citi acest articol vor observa cat de mult gresesc. Desigur, astfel de evenimente nu o sa le vedeti dezbatute in Mass Media, ci doar pe site-urile de socializare sau pe bloguri, publicatii si ONG-uri (nu ONG-urile lui George Soros).


Obama las

Postul de propaganda al Washington-ului, ca de altfel toate cele mari pe care le are SUA, nu ezita sa concedieze o persoana (analist, jurnalist, editor etc.), daca isi permite sa faca anumite afirmatii ce pot fi considerate “ofensatoare” de catre Estabilishment si Think Thank:

“Un analist al postului american Fox News, fost membru al armatei americane, a fost suspendat din funcție de șefii săi după ce i-a spus președintelui Obama, în termeni mai mult decât informali, că e un laș. 

Termenul folosit de Ralph Peters, un cunoscut analist american, a fost imediat criticat de unii, lăudat de mulți dintre internauți, relatează The Mirror.
Colonelul Peters a intrat în direct după discursul președintelui Obama de la Casa Albă, în care șeful statului a cerut un mai bun control al armelor, după atacul din San Bernardino în care și-au pierdut viața 14 oameni. 
Obama le-a cerut americanilor să nu se predea în fața terorii pe care jihadiștii ISIS vor să o instaureze. Acest comentariu l-a scos din sărite pe analistul Fox News, post cunoscut pentru politica sa anti-Obama:
„Domnule președinte, nu ne este teamă! Suntem furioși, suntem enervați.! Vrem să reacționezi, vrem să faci ceva. Tu ești cel căruia îi este teamă. Sunt uluit cât de laș este acest om. (n.r. this guy is such a total pussy), a spus lt.col. Ralph Peters.
 
Analistul și a cerut scuze, dar conducerea Fox News a confirmat că în urma acestui incident l-a suspendat pe Peters.”[1]
Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Analist-Fox-News-dat-afara-dupa-ce-l-a-facut-LAS-pe-Obama.-IN-DIRECT-127653

Citiți și...

Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: "finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf."
Oficialii americani nu pot fi judecaţi pentru crime de război
Organizația Mondială a Sănătății promovează cu insolență în rândul copiilor masturbarea, avortul, contracepția și homosexualitatea
Istoria s-a repetat: George Soros s-a îmbogățit iar din prăbușirea pieței financiare britanice
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Donald Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Activist gay: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe"
Ann Boroch, terapeută anti-vaccin, a fost găsită spânzurată în garaj
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Franţa şi supărătoarea realitate. Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro