Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin

Distribuie!

Analistul polonez Krzysztof Karoń explică de ce politicienii PRO-UE sunt îndepărtați de realitate și nu ascultă și nu înțeleg vocile popoarelor lor.

Potrivit lui Karoń, toate mecanismele din cadrul UE se concentrează pe „eliminarea statelor suverane și crearea unei țări comuniste unice europene”.

„Politicienii europeni urmăresc o politică conștientă care este gândită și consecventă. Ați putea spune: „dureros de consecventă”, spune Karoń. „Este și mai consecventă, pentru că politicienii europeni nu numai că nu știu cum, ci nici nu pot acționa într-un mod diferit.Pentru că în Europa de la semnarea Tratatului de la Maastricht există o revoluție care TREBUIE să fie socialistă „, continuă el.

Analistul compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin, deoarece revoluția europeană împinge aceleași principii socialiste prin utilizarea acelorași metode. „Acesta este planul de unire a Europei. Iar dorința de a o completa a fost manifestată de liderii celor mai mari țări europene.

„Acesta este un plan regăsit în schema lui Lenin din 1901 pentru Revoluția Bolșevică îndeplinit de revoluționari profesioniști împotriva voinței societăților lor”, spune Karoń, potrivit voiceofeurope.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/ue-revolutia-bolsevica.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...