Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin

by “Analistul polonez Krzysztof Karoń explică de ce politicienii PRO-UE sunt îndepărtați de realitate și nu ascultă și nu înțeleg vocile popoarelor lor. Potrivit lui Karoń, toate mecanismele din cadrul UE se concentrează pe “eliminarea statelor suverane și crearea unei țări comuniste unice europene”. “Politicienii europeni urmăresc o politică conștientă care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Analistul polonez Krzysztof Karoń explică de ce politicienii PRO-UE sunt îndepărtați de realitate și nu ascultă și nu înțeleg vocile popoarelor lor.

Potrivit lui Karoń, toate mecanismele din cadrul UE se concentrează pe “eliminarea statelor suverane și crearea unei țări comuniste unice europene”.

“Politicienii europeni urmăresc o politică conștientă care este gândită și consecventă. Ați putea spune: “dureros de consecventă”, spune Karoń. “Este și mai consecventă, pentru că politicienii europeni nu numai că nu știu cum, ci nici nu pot acționa într-un mod diferit.Pentru că în Europa de la semnarea Tratatului de la Maastricht există o revoluție care TREBUIE să fie socialistă “, continuă el.

Analistul compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin, deoarece revoluția europeană împinge aceleași principii socialiste prin utilizarea acelorași metode. “Acesta este planul de unire a Europei. Iar dorința de a o completa a fost manifestată de liderii celor mai mari țări europene.

“Acesta este un plan regăsit în schema lui Lenin din 1901 pentru Revoluția Bolșevică îndeplinit de revoluționari profesioniști împotriva voinței societăților lor”, spune Karoń, potrivit voiceofeurope.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/ue-revolutia-bolsevica.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Kaspersky Labs avertizeaza ca, exista programe spion, in hard-uri, puse acolo chiar de producatori ! Computerele sunt spionate inca de la cumparare, iar programele trebuiesc neutralizate !
Fost agent CIA: "am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia."
Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth
Visul globaliștilor - o omenire fără identitate
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, înseamnă că sunteți surzi!”
Putin, avertisment către jurnaliștii ruși: "Sunteți spionați de SUA"
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Principiul Hegelian (Problemă - Reacție - Soluție) este tehnica folosită de Iluminați pentru a manipula opinia publică
Marxismul Cultural - dictatura "toleranței", a "diversității" și a minorităților
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro