Analiștii militari americani acuză că rapoartele ISIS au fost manipulate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un scandal a fost lansat în Statele Unite după ce mai mulți analiști militari americani l-ar fi avertizat pe directorul serviciilor de informații că rapoartele despre Statul Islamic ar fi fost schimbate sau manipulate de către șefii lor, anunță thedailybeast.com.

Manipularea acestor rapoarte ar fi fost făcută din cauza presiunilor politice, însă administrația prezidențiala a negat însă acuzațiile aduse de analiști.


ISIS-Exports

Analiștii militari au făcut încă de anul trecut mai multe plângeri la centrul de comandă american că rapoartele făcute de ei despre teroriștii Statului Islamic au fost schimbate sau manipulate, la nivel inalt. Mai mult decât atât, aceștia l-au anunțat și pe directorul celui mai înalt serviciu de informații al Statelor Unite despre manipularea rapoartelor.

Analiștii au precizat că au motive să creadă că rapoartele au fost măsluite din rațiuni politice, pentru a adera la declarațiile publice ale oficialilor administrației Obama, referitoare la faptul că lupta și campania conduse de Statele Unite împotriva Statului Islamic progresează.


Administrația prezidențială a negat însă că rapoartele cu informații despre Statul Islamic ar fi fost modificate.

Problema a fost însă dezbătută de parlamentarii republicani și candidații prezidențiali. Aceștia au pus sub semnul întrebării dacă publicul este informat corect despre ce efecte au avut sute de atacuri aeriene ale Statelor Untie asupra Statului Islamic

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe-siria/Scandal-urias-in-SUA.-Analistii-militari-americani-acuza-ca-rapoartele-ISIS-au-fost-manipulate-130158

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...