Analiza ADN a craniilor alungite descoperite in Peru demonstreaza ca acestea nu au ADN uman! Istoricii oficiali prefera sa nu vorbeasca despre asta desi demonstratia reprezinta o dovada a minciunilor promovate de ei!

Distribuie!

Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire


Craniile alungite reprezinta pentru istoricii oficiali o „controversa”, deoarece structura lor osoasa este total diferita ca si forma de ceea ce au oamenii in prezent. O parte dintre oameni vin si spun ca „aceste cranii nu sint extraterestre ci la originea formarii lor este un ritual practicat din copilarie pentru a se ajunge la asta”.

Site-ul privireinviitor.ro prezinta aberatia unei persoane care se considera „arheolog”:


„Arheologul Cristina Garcia Moreno a declarat: „acest unic cimitir descoperit prezinta un amestec de traditii ale diferitelor grupuri din nordul Mexicului.Utilizarea de ornamente realizate din cochilii marine din Golful California nu au mai fost gasite pe teritoriul Sonora inainte de aceasta descoperire si extinde limita de influenta a popoarelor mesaamericane mai spre nord decat a fost demonstrata anterior”
Doamna Moreno este directorul proiectului de cercetare condus de Universitatea din Arizona cu aprobarea Institutului National de Arheologie si Istorie a Mexicului.
Deformarea craniana in culturile mesoamericane a fost utilizata pentru a diferentia un grup social de altul si in scopuri rituale, in timp ce mutilarea danturii reprezinta un rit de trecere in adolescenta.
Craniile alungite au fost anterior interpretate gresit ca fiind de origine extra-terestra.
Procesul de alungire a craniului incepe de obicei in copilarie fiind executat prin aplicarea unor dispozitive gen presa, confectionate din lemn si piele de animal.Craniul unui copil este foarte moale facand posibila deformarea lui in urma acestui proces. Durata procesului este oarecum indelungata, durand mai multe luni.”[1]

Aveti mai sus in imagine forma acestui craniu, iar aceasta femeie arheolog spune ca dureaza cateva luni pentru a fi deformat deoarece craniul unui copil este „moale”. In primul rand un craniu se poate deforma dar nu atat de mult. Daca va uitati la craniul din poza si va duceti in zona fruntii si de acolo sa zicem ca taiati toata alungitura, o sa vedeti ca acest craniu are o forma oarecum umana. Practic acest craniu are o dimensiune mai mare decat cea a unui om. E ca si cum un om si-ar pune pe cap un fel de 15-20 cm si evident ar avea un „craniu alungit”.

In februarie 2014, oamenii de stiinta, potrivit site-ului sunnyskyz.com[2] au anuntat ca ADN-ul acestor cranii NU ESTE UMAN. Presupun ca va mai amintiti de celebrul craniu numit „fiul stelelor”, cand cei de la National Geographic acum 7 ani vorbeau intr-o emisiune despre acest tip de craniu. Au difuzat rezultatul analizei ADN pentru a vedea daca mama acestei fiinte a fost umana sau de origine extraterestra si s-a demonstrat ca a fost femeie umana, insa cand a fost vorba de a analiza ADN-ul pentru a stabili paternitatea, emisiunea nu a mai continut, nimic nu s-a mai vorbit, decat de pe alte site-uri care au anuntat ca „tatal nu este pamantean”. Deci cam asa functioneaza mass-media.


Paracas este zona unde aceste cranii au fost descoperite. Este situata in provincia Pisco, in regiunea Ica, pe coasta de sud a Peru. In 1928, un arheolog peruan, Julio Tello, a facut o descoperire a facut o descoperire uimitoare. Acesta a descoperit un cimitir destul de mare, iar scheletele acelor fiinte aveau o singura particularitate si anume „craniile alungite”. Acestea au ajuns sa fie cunoscuta ca si „Craniile Paracas”.

In total, Tello, a gasit mai mult de 300 de cranii alungite care dateaza de acum 3000 de ani. Brien Foerster, un expert in analize ADN, s-a ocupat special de investigarea acestor cranii. Juan Navarro, proprietar si director al muzeului local numit Muzeul de Istorie Paracas, care gazduieste o colectie de 35 de cranii alungite, a permis prelevarea de probe ADN de la 5 dintre cranii.

Probele care s-au recoltat au fost par, un dinte si putina piele care s-a mai pastrat. Probele au fost trimise catre Lloyd Pye, fondatorul proectului „Fiul Stelelor” (lb. eng. Star Child) care a dat probe pentru un genetician in Texas, evident pentru constatarea ADN-ului. Brien Foerster, care este autorul a mai mult de zece carti si o autoritate in acest domeniu a dezvaluit rezultatele preliminare ale analizei ADN:

„Acest craniu are un ADN mitocondrial cu mutatii ce sint necunoscute oamenilor si nu se regasesc in oameni, primate sau animale. In cazul in care aceste secvente se vor organiza vom avea de-a face cu un nou om, ca si creatura, foarte departe de Homo Sapiens. Aceste fiinte ar fi avut o uriasa problema in a se incrucisa cu oamenii datorita structurii lor ADN total diferite.”

SURSE

1. http://www.privireinviitor.ro/articole/235-cranii-alungite-vechi-de-o-mie-de-ani.html

2. http://www.sunnyskyz.com/good-news/545/DNA-Analysis-Of-Paracas-Elongated-Skulls-Released-The-Results-Prove-They-Were-Not-Human

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...