Analiza biochimică a vaccinului meningococic – conținut radioactiv

by “Analiza biochimica a vaccinului meningococic – continut radioactiv In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®. In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Analiza biochimica a vaccinului meningococic – continut radioactiv

In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®.
In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”.
150 de familii au dat in judecata firma care comercializeaza acest vaccin. In 2014 fusese retras un lot in urma detectarii unor particule de fier, plumb, seleniu si aluminiu “prezente anormal” [ce-o mai insemna si asta? n.m.] in suspensiile injectabile.
Ei bine, intre timp un laborator italian specializat in domeniul nanotehnologiei tocmai a analizat un lot “impecabil” de Meningitec®, acest vaccin acuzat momentan de sute de familii din Franta ca le-a vatamat copiii.
Rezultatele analizei laboratorului sunt alarmante. Raportul detaliat inaintat la data de 10 martie este clar ca lumina zilei: esantionul contine particule de metale grele in cantitati “considerabile”.
Dintre aceste reziduuri, unele sunt mentionate de catre firma care produce Meningitec®, American Nuron Biotech. Exemple: clorură de sodiu si fosfat de aluminiu.
Multe alte substante in schimb “nu au fost declarate” si, conform laboratorului italian, nu au “ce cauta in compozitia unui vaccin sau a oricarei alte injectii.” Astfel, Nanodiagnostics a gasit in vaccin praf de otel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan si chiar praf de zirconiu, un compus “usor radioactiv” [ah, daca e numai "usor” radioactiv, merge de injectat in bebelusi, nicio problema – n.n.].”
Aceste descoperiri sunt foarte alarmante“, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza esantionului in Modena. “Este vorba despre reziduuri de metal injectate direct in corpul unui copil, pe care organismul nu le poate elimina niciodata, care se vor fixa pentru totdeauna in nucleul celular. Acest lucru poate duce la inflamatii cronice, care ar putea duce la cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, de asemenea pancreasul poate fi afectat. In acest din urma caz, este posibil diabetul. Riscurile sunt multiple. Acest lucru este foarte ingrijorator.
Oare in Hexacima si in Hexaxim ce metale grele si nanoparticule or fi? Haideti sa facem rost de niste fiole si sa le dam la analiza!
Cine ne ajuta? Contactul cu Dr. Montanari il avem deja. Avem nevoie de un doctor cu constiinta sau un farmacist onest care sa fie dispusi sa trimita o fiola impachetata corespunzator. Contactati-ne lasand mesaj cu informatiile. Multumim anticipat in numele copiilor care ar putea fi salvati astfel.”[1[1]div>

SURSE


  1. http://pro-decizii-informate.ro/analiza-biochimica-a-vaccinului-meningococic-continut-radioactiv/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Corporatia farmaceutica GSK pregateste un vaccin anti-Ebola pentru a fi testat pe oameni ! Compania criminala GSK a fost gasita vinovada, in trecut, pentru raspandirea de informatii false cu privire la vaccinuri si a platit 3 miliarde de dolari amenda !
Aspartam, Prozac si Ritalin - cele trei substante extrem de periculoase promovate in lume de catre Iluminati !
Mai multi elevi din Arges si Bacau au ajuns la spital dupa ce li s-a facut un vaccin anti-tetanos
Organizația Mondială a Sănătații a manipulat autoritățile din România pentru a face vaccinul BCG, deși s-a dovedit că provoacă reacții adverse
"Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării"
După "Vaxxed", un alt documentar despre vaccinuri, "Man Made Epidemic", produs în Germania, a fost interzis în urma presiunilor Big Pharma
Cenzură: Un studiu medical ce a fost publicat în celebra revistă BioMed Central, studiu care evidențiază legătura între autism şi vaccinul ROR, a fost retras
Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic ne vrea bolnavi, sterili și îndopați cu medicamente
Germania: "Părinții din Germania care nu reușesc să solicite consultanță medicală în privința vaccinării copiilor lor ar putea primi amenzi de până la 2.500 €"
Mafia medicală sau cum să creezi și să menții bolile
Vaccinul anti-gripal recunoscut ca fiind ineficient de către autoritățile sanitare
Italia: Instanța a respins ancheta despre siguranța vaccinurilor. Senatorul Bartolomeo Pepe Tirania: depășește regimul din Coreea de Nord. Industria Vaccinurilor este o mafie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro