Analiza biochimică a vaccinului meningococic – conținut radioactiv

by “Analiza biochimica a vaccinului meningococic – continut radioactiv In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®. In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Analiza biochimica a vaccinului meningococic – continut radioactiv

In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®.
In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”.
150 de familii au dat in judecata firma care comercializeaza acest vaccin. In 2014 fusese retras un lot in urma detectarii unor particule de fier, plumb, seleniu si aluminiu “prezente anormal” [ce-o mai insemna si asta? n.m.] in suspensiile injectabile.
Ei bine, intre timp un laborator italian specializat in domeniul nanotehnologiei tocmai a analizat un lot “impecabil” de Meningitec®, acest vaccin acuzat momentan de sute de familii din Franta ca le-a vatamat copiii.
Rezultatele analizei laboratorului sunt alarmante. Raportul detaliat inaintat la data de 10 martie este clar ca lumina zilei: esantionul contine particule de metale grele in cantitati “considerabile”.
Dintre aceste reziduuri, unele sunt mentionate de catre firma care produce Meningitec®, American Nuron Biotech. Exemple: clorură de sodiu si fosfat de aluminiu.
Multe alte substante in schimb “nu au fost declarate” si, conform laboratorului italian, nu au “ce cauta in compozitia unui vaccin sau a oricarei alte injectii.” Astfel, Nanodiagnostics a gasit in vaccin praf de otel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan si chiar praf de zirconiu, un compus “usor radioactiv” [ah, daca e numai “usor” radioactiv, merge de injectat in bebelusi, nicio problema – n.n.].”
Aceste descoperiri sunt foarte alarmante“, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza esantionului in Modena. “Este vorba despre reziduuri de metal injectate direct in corpul unui copil, pe care organismul nu le poate elimina niciodata, care se vor fixa pentru totdeauna in nucleul celular. Acest lucru poate duce la inflamatii cronice, care ar putea duce la cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, de asemenea pancreasul poate fi afectat. In acest din urma caz, este posibil diabetul. Riscurile sunt multiple. Acest lucru este foarte ingrijorator.
Oare in Hexacima si in Hexaxim ce metale grele si nanoparticule or fi? Haideti sa facem rost de niste fiole si sa le dam la analiza!
Cine ne ajuta? Contactul cu Dr. Montanari il avem deja. Avem nevoie de un doctor cu constiinta sau un farmacist onest care sa fie dispusi sa trimita o fiola impachetata corespunzator. Contactati-ne lasand mesaj cu informatiile. Multumim anticipat in numele copiilor care ar putea fi salvati astfel.”[1]

SURSE


  1. http://pro-decizii-informate.ro/analiza-biochimica-a-vaccinului-meningococic-continut-radioactiv/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Conservatorul Salvini şi partidul său Lega Nord sunt singurii care se opun Vaccinării cu Forța în Italia: Salvini: "10 vaccinuri obligatorii sunt inutile și uneori nocive și periculoase."
Adevăruri mai puțin cunoscute despre vaccinuri și vaccinare
100 de ani de la "gripa spaniolă"! "Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" – o istorie interzisă!
Impactul aluminiului din vaccinuri asupra creierului uman
Alzheimer – O afacere de miliarde. Dezvăluiri despre adevăratele cauze ale bolii și industria farmaceutică care se îmbogățește pe seama bolnavilor
Italia: Copiii nu au voie la școală fără a fi vaccinați, iar medicii anti-vaccin își pierd dreptul de liberă practică
Injectarea de antigene atacă sistemul imun uman! Nu se vorbeşte nimic despre aditivii din vaccinuri!
Germania: "Părinții din Germania care nu reușesc să solicite consultanță medicală în privința vaccinării copiilor lor ar putea primi amenzi de până la 2.500 €"
Big Brother în medicină pentru tratamentele impuse cu forța. Îți dau să înghiți o pastilă electronică prin care te urmăresc 24h din 24 dacă ai luat medicamentele pe care vor să ți le dea. SUA: A fost aprobată comercializarea primei pastile electronice
Ghislaine Lanctot, autoarea cartii "Mafia Medicala" - Poate cineva trai in afara sistemului ?
30 de studii ştiinţifice pertinente și edificatoare care dovedesc cu prisosință că vaccinările provoacă autism
Cum să organizezi o vânătoare de vrăjitoare reuşită – astăzi, Olivia Steer
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro