Analiza biochimică a vaccinului meningococic – praf de oțel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan și chiar praf de zirconiu, un compus “ușor radioactiv”

by In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®. In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”. 150 […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®.
In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”.
150 de familii au dat in judecata firma care comercializeaza acest vaccin. In 2014 fusese retras un lot in urma detectarii unor particule de fier, plumb, seleniu si aluminiu “prezente anormal” [ce-o mai insemna si asta? n.m.] in suspensiile injectabile.
Ei bine, intre timp un laborator italian specializat in domeniul nanotehnologiei tocmai a analizat un lot “impecabil” de Meningitec®, acest vaccin acuzat momentan de sute de familii din Franta ca le-a vatamat copiii.
Rezultatele analizei laboratorului sunt alarmante. Raportul detaliat inaintat la data de 10 martie este clar ca lumina zilei: esantionul contine particule de metale grele in cantitati “considerabile”.
Dintre aceste reziduuri, unele sunt mentionate de catre firma care produce Meningitec®, American Nuron Biotech. Exemple: clorură de sodiu si fosfat de aluminiu.
Multe alte substante in schimb “nu au fost declarate” si, conform laboratorului italian, nu au “ce cauta in compozitia unui vaccin sau a oricarei alte injectii.” Astfel, Nanodiagnostics a gasit in vaccin praf de otel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan si chiar praf de zirconiu, un compus “usor radioactiv” [ah, daca e numai "usor” radioactiv, merge de injectat in bebelusi, nicio problema – n.m.].”
tank-vaccin
Aceste descoperiri sunt foarte alarmante, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza esantionului in Modena. Este vorba despre reziduuri de metal injectate direct in corpul unui copil, pe care organismul nu le poate elimina niciodata, care se vor fixa pentru totdeauna in nucleul celular. Acest lucru poate duce la inflamatii cronice, care ar putea duce la cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, de asemenea pancreasul poate fi afectat. In acest din urma caz, este posibil diabetul. Riscurile sunt multiple. Acest lucru este foarte ingrijorator.”
Oare in Hexacima si in Hexaxim ce metale grele or fi? Haideti sa facem rost de niste fiole si sa le dam la analiza! Cine ne ajuta? Contactul cu Dr. Montanari il avem deja. Avem nevoie de un doctor cu constiinta sau un farmacist onest care sa fie dispusi sa trimita o fiola impachetata corespunzator. Contactati-ne lasand mesaj aici cu informatiile, mesaj pe care nu-l voi publica. Multumim anticipat in numele copiilor care ar putea fi salvati astfel.

SURSE

  1. http://piersicuta.blogspot.ro/2016/04/analiza-biochimica-vaccinului.html?spref=fb
  2. http://www.lamontagne.fr/auvergne/actualite/2015/08/06/vaccins-defectueux-le-distributeur-puydomois-du-meningitec-assigne_11542367.html
  3. http://www.lamontagne.fr/auvergne/actualite/2016/04/05/lexpertise-qui-accuse-le-meningitec_11857138.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cel mai profitabil lucru din toate timpurile: cancerul
Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
Big Brother în medicină pentru tratamentele impuse cu forța. Îți dau să înghiți o pastilă electronică prin care te urmăresc 24h din 24 dacă ai luat medicamentele pe care vor să ți le dea. SUA: A fost aprobată comercializarea primei pastile electronice
Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic ne vrea bolnavi, sterili și îndopați cu medicamente
Robert F. Kennedy: "Vaccinurile, mercurul şi banii murdari"
Lecții învățate de la japonezi cu privire la reacțiile adverse ale vaccinului Gardasil. Guvernul Japoniei a luat decizia de a înceta recomandarea vaccinului HPV. O perspectivă a eticii medicale
Sute de persoane au protestat în capitala Irlandei împotriva vaccinului HPV
Angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București
Avocat: "Cum am procedat eu cu vaccinarea fetiței mele"
Cine ucide medicii holistici și de ce?
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Vaccinul împotriva gripei porcine este suspectat că provoacă o boală neurologică rară (2009)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro