Analiza biochimică a vaccinului meningococic – praf de oțel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan și chiar praf de zirconiu, un compus “ușor radioactiv”

by In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®. In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”. 150 […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
In Franta, vaccinul meningococic face ravagii. Evident, toate fac ravagii, francezii au tribunalele pline de procese legate de vaccinare, dar azi vorbim de vaccinul meningococic Meningitec®.
In septembrie 2014, francezii au retras brusc niste loturi de Meningitec®, sustinand (ca intotdeauna) ca ar fi fost doar niste loturi “defectuoase”.
150 de familii au dat in judecata firma care comercializeaza acest vaccin. In 2014 fusese retras un lot in urma detectarii unor particule de fier, plumb, seleniu si aluminiu “prezente anormal” [ce-o mai insemna si asta? n.m.] in suspensiile injectabile.
Ei bine, intre timp un laborator italian specializat in domeniul nanotehnologiei tocmai a analizat un lot “impecabil” de Meningitec®, acest vaccin acuzat momentan de sute de familii din Franta ca le-a vatamat copiii.
Rezultatele analizei laboratorului sunt alarmante. Raportul detaliat inaintat la data de 10 martie este clar ca lumina zilei: esantionul contine particule de metale grele in cantitati “considerabile”.
Dintre aceste reziduuri, unele sunt mentionate de catre firma care produce Meningitec®, American Nuron Biotech. Exemple: clorură de sodiu si fosfat de aluminiu.
Multe alte substante in schimb “nu au fost declarate” si, conform laboratorului italian, nu au “ce cauta in compozitia unui vaccin sau a oricarei alte injectii.” Astfel, Nanodiagnostics a gasit in vaccin praf de otel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan si chiar praf de zirconiu, un compus “usor radioactiv” [ah, daca e numai "usor” radioactiv, merge de injectat in bebelusi, nicio problema – n.m.].”
tank-vaccin
Aceste descoperiri sunt foarte alarmante, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza esantionului in Modena. Este vorba despre reziduuri de metal injectate direct in corpul unui copil, pe care organismul nu le poate elimina niciodata, care se vor fixa pentru totdeauna in nucleul celular. Acest lucru poate duce la inflamatii cronice, care ar putea duce la cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, de asemenea pancreasul poate fi afectat. In acest din urma caz, este posibil diabetul. Riscurile sunt multiple. Acest lucru este foarte ingrijorator.”
Oare in Hexacima si in Hexaxim ce metale grele or fi? Haideti sa facem rost de niste fiole si sa le dam la analiza! Cine ne ajuta? Contactul cu Dr. Montanari il avem deja. Avem nevoie de un doctor cu constiinta sau un farmacist onest care sa fie dispusi sa trimita o fiola impachetata corespunzator. Contactati-ne lasand mesaj aici cu informatiile, mesaj pe care nu-l voi publica. Multumim anticipat in numele copiilor care ar putea fi salvati astfel.

SURSE

  1. http://piersicuta.blogspot.ro/2016/04/analiza-biochimica-vaccinului.html?spref=fb
  2. http://www.lamontagne.fr/auvergne/actualite/2015/08/06/vaccins-defectueux-le-distributeur-puydomois-du-meningitec-assigne_11542367.html
  3. http://www.lamontagne.fr/auvergne/actualite/2016/04/05/lexpertise-qui-accuse-le-meningitec_11857138.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Recipientele pentru depozitarea alimentelor si a apei contin substanta toxica Bisfenol A care provoaca cancer! Sticlele de plastic unde se imbuteliaza apa provoaca cancer! Produsele alimentare sint depozitate in recipiente alcatuite din aceasta substanta toxica!
Aluminiul: pericolul din viata si alimentatia noastra ! Protejati-va de nocivitatea sa !
Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
Medic de la Pediatrie: ”Vaccinul antipoliomielitic are efecte secundare de tipul celor care se întâlnesc acum la bebelușii cu HSU”
Un ONG condus de un medic contestă proiectul legii vaccinării obligatorii: "Acesta pune în pericol sănătatea copiilor, iar totodată e ilegal și abuziv!"
Statul se pregătește să le ia copiii părinților români care refuză vaccinarea
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
ADHD - o boală inventată
Adevăruri mai puțin cunoscute despre vaccinuri și vaccinare
Italia: Copiii nu au voie la școală fără a fi vaccinați, iar medicii anti-vaccin își pierd dreptul de liberă practică
Germania: "Părinții din Germania care nu reușesc să solicite consultanță medicală în privința vaccinării copiilor lor ar putea primi amenzi de până la 2.500 €"
Interzis la televiziunile din România: 10.000 de oameni au protestat în Polonia împotriva vaccinării obligatorii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro