Angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București

by “Aproape toți angajații Agenției Europene pentru Medicamente, pe care Guvernul român încearcă la Bruxelles să îi aducă în București, sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în capitala României, arată un sondaj publicat de site-ul Politico. Astăzi, Agenția Europeană pentru Medicamente își are sediul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Aproape toți angajații Agenției Europene pentru Medicamente, pe care Guvernul român încearcă la Bruxelles să îi aducă în București, sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în capitala României, arată un sondaj publicat de site-ul Politico.

Astăzi, Agenția Europeană pentru Medicamente își are sediul la Londra, dar trebuie să se mute după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, iar angajații preferă Amsterdam.
Conform sondajului, 9 din 10 angajați ar renunța mai degrabă la locul de muncă decât să se mute în orașele candidate Varșovia, București sau Sofia.Amsterdam este alegerea preferată a personalului pentru noul său sediu, Barcelona și Viena fiind de asemenea printre principalele opțiuni. Alte orașe candidate și considerate acceptabile sunt Milano, Copenhaga, Atena și Dublin.
Instituție extrem de importantă, orașul care o va găzdui va avea multe beneficii. Circa 900 de angajați, cu familiile proprii, ai agenției ar trebui să se mute acolo, dar instituția ar angaja totodată personal local și ar contracta o serie de servicii de pe piața locală.
La începutul lunii, un articol de pe același site – Politico.eu – arăta că orașele din Est ar putea fi exluse din start pentru o falsă temă: homosexualitatea. Într-un articol semnat de Carmen Păun, site-ul Politico.eu scrie că șeful Agenției Europene pentru Medicamente, Guido Rasi, a cerut celor 19 țări care vor să găzduiască agenția să fie în favoarea politicilor lor privind drepturile homosexualilor. Rasi a afirmat că „înțelege preocupările personalului LGBT al agenției, care i-a scris atât lui, cât și unor și lideri UE despre teama lor de a se muta într-un loc unde drepturile lor nu sunt respectate, iar căsătoriile nu sunt recunoscute”.”[1]

Avand in vedere cele scrise in articolul de mai sus, noi trebuie sa spunem nu casatoriilor gay si adoptiilor de copii de catre persoanele LGBT. Noi trebuie sa sustinem valorile nationale si sa nu acceptam politica neomarxistilor. Romanii sunt un popor care tin la valorile nationale si nu vor accepta ideile revolutionare ale neomarxistilor.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Angajatii-Agentiei-Europene-pentru-Medicamente-sunt-dispusi-mai-degraba-sa-demisioneze-decat-sa-se-mute-cu-serviciul-in-Bucuresti-146382
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Medicina occidentala este medicina lui Rockefeller
Medici din Argeş: “Vaccinul anti-hepatită Euvax B Pediatric, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!”
Mesajul transmis ambasadei Finlandei și politicienilor români în cazul eliberării copiilor Cameliei Smicală: "Opriți MĂCELUL! Opriți vânzarea de suflete românești! Apărați-le drepturile copiilor! Apărați-le drepturile celor din neam cu voi". Reacția MAE
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian: "Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!"
Cum s-a introdus propaganda GAY în ŞCOLILE din Marea Britanie
Patru migranți, arestați în Italia, după două violuri brutale la Rimini
Interzis la televiziunile din România: 10.000 de oameni au protestat în Polonia împotriva vaccinării obligatorii
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Dr. Stefan Lanka - Autism prin vaccinare
Biserica Catolică și familia gay: "Mai mulți ierarhi se bazează pe documentul papal „Amoris Laetitia” pentru a promova cuplurile gay ca pe o nouă formă de „familie”"
Parlamentar maghiar: "În Ungaria nu va fi permisă construirea moscheilor, dar nu este vorba doar despre o chestiune privind libertatea religiei, ci și despre una legată de securitatea unei țări"
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, un activist al Industriei Farmaceutice, îi invită pe cei din mișcările antivaccin să facă turul cimitirelor. Comisare, și noi te invităm să faci turul cimitirelor celor uciși de Industria Farmaceutică!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro