• Fără categorie

Angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Aproape toți angajații Agenției Europene pentru Medicamente, pe care Guvernul român încearcă la Bruxelles să îi aducă în București, sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în capitala României, arată un sondaj publicat de site-ul Politico.

Astăzi, Agenția Europeană pentru Medicamente își are sediul la Londra, dar trebuie să se mute după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, iar angajații preferă Amsterdam.
Conform sondajului, 9 din 10 angajați ar renunța mai degrabă la locul de muncă decât să se mute în orașele candidate Varșovia, București sau Sofia.Amsterdam este alegerea preferată a personalului pentru noul său sediu, Barcelona și Viena fiind de asemenea printre principalele opțiuni. Alte orașe candidate și considerate acceptabile sunt Milano, Copenhaga, Atena și Dublin.
Instituție extrem de importantă, orașul care o va găzdui va avea multe beneficii. Circa 900 de angajați, cu familiile proprii, ai agenției ar trebui să se mute acolo, dar instituția ar angaja totodată personal local și ar contracta o serie de servicii de pe piața locală.
La începutul lunii, un articol de pe același site – Politico.eu – arăta că orașele din Est ar putea fi exluse din start pentru o falsă temă: homosexualitatea. Într-un articol semnat de Carmen Păun, site-ul Politico.eu scrie că șeful Agenției Europene pentru Medicamente, Guido Rasi, a cerut celor 19 țări care vor să găzduiască agenția să fie în favoarea politicilor lor privind drepturile homosexualilor. Rasi a afirmat că „înțelege preocupările personalului LGBT al agenției, care i-a scris atât lui, cât și unor și lideri UE despre teama lor de a se muta într-un loc unde drepturile lor nu sunt respectate, iar căsătoriile nu sunt recunoscute”.”[1]

Avand in vedere cele scrise in articolul de mai sus, noi trebuie sa spunem nu casatoriilor gay si adoptiilor de copii de catre persoanele LGBT. Noi trebuie sa sustinem valorile nationale si sa nu acceptam politica neomarxistilor. Romanii sunt un popor care tin la valorile nationale si nu vor accepta ideile revolutionare ale neomarxistilor.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Angajatii-Agentiei-Europene-pentru-Medicamente-sunt-dispusi-mai-degraba-sa-demisioneze-decat-sa-se-mute-cu-serviciul-in-Bucuresti-146382
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...