Angajații unei companii din Statele Unite vor avea microcipuri implantate în mână

Distribuie!by “O companie care activează în domeniul automatelor pentru vânzarea produselor cu sediul în Wisconsin, Statele Unite, le va implanta unor angajați cipuri în mână. Aceste cipuri vor putea fi folosite pentru a cumpăra gustări, pentru a se autentifica într-un sistem sau pentru a folosi copiatorul. Aproape 50 de angajați din […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O companie care activează în domeniul automatelor pentru vânzarea produselor cu sediul în Wisconsin, Statele Unite, le va implanta unor angajați cipuri în mână.

Aceste cipuri vor putea fi folosite pentru a cumpăra gustări, pentru a se autentifica într-un sistem sau pentru a folosi copiatorul.


Aproape 50 de angajați din cei 85 ai Three Square Market au fost de acord cu implantarea cipurilor, care au dimensiunea aproximativă a unui bob de orez, a spus Tony Danna, vicepreședintele sectorului de vânzări internaționale al companiei.

O companie din Suedia a fost prima care a înlocuit ecusoanele angajaților cu cipuri implantate sub piele.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Angajatii-unei-companii-din-Statele-Unite-vor-avea-microcipuri-implantate-in-mana-144983
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Rețeaua Sigint - o retea informațională deținută de NSA - orice computer poate fi supravegheat sau distrus, fie că este conectat la internet sau nu și orice activitate umană poate fi supravegheată, citindu-se gândurile oamenilor, iar mintea oamenilor putând fi controlată
Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri
Phenianul denunţă ameninţarea CIA de a-l înlătura de la putere pe Kim Jong-Un
Scandalul mondial "Panama Papers" este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?
Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
Islamul, da, creștinismul, nu
Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008
Adolf Hitler si Organizatia Thule
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Terorist ISIS antrenat de MI6 și achitat de către o Instanță din Marea Britanie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro