Angajații unei companii din Statele Unite vor avea microcipuri implantate în mână

by “O companie care activează în domeniul automatelor pentru vânzarea produselor cu sediul în Wisconsin, Statele Unite, le va implanta unor angajați cipuri în mână. Aceste cipuri vor putea fi folosite pentru a cumpăra gustări, pentru a se autentifica într-un sistem sau pentru a folosi copiatorul. Aproape 50 de angajați din […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O companie care activează în domeniul automatelor pentru vânzarea produselor cu sediul în Wisconsin, Statele Unite, le va implanta unor angajați cipuri în mână.

Aceste cipuri vor putea fi folosite pentru a cumpăra gustări, pentru a se autentifica într-un sistem sau pentru a folosi copiatorul.


Aproape 50 de angajați din cei 85 ai Three Square Market au fost de acord cu implantarea cipurilor, care au dimensiunea aproximativă a unui bob de orez, a spus Tony Danna, vicepreședintele sectorului de vânzări internaționale al companiei.

O companie din Suedia a fost prima care a înlocuit ecusoanele angajaților cu cipuri implantate sub piele.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Angajatii-unei-companii-din-Statele-Unite-vor-avea-microcipuri-implantate-in-mana-144983
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Poluarea electromagnetică. Surse de poluare electromagnetică. Cum putem verifica nivelul radiaţiilor electromagnetice? Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Ce nu spun manualele de istorie despre revoluţia americană
Bulgaria, a șasea țară care anunță retragerea din Pactul Global al ONU pentru Migrație
Războiul din Vietnam - incidentul din Golful Tonkin a fost minciuna folosită de SUA prin care au declanșat războiul
In Marea Britanie si Franta expresiile "mama" si "tata" interzise ! Pe pasapoartele britanicilor scrie "parinte 1" si "parinte 2" ! Cei care incalca legea probabil vor face puscarie sau vor fi amendati si etichetati drept "homofobi" de catre perversii din comunitatile gay ! Uite asa UE impreuna cu SUA distruge normalitatea oamenilor !
Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor
În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților
„Polițiștii lui Allah” au ajuns și în inima Europei. Apărătorii legii islamice vânează femeile care „au ales calea greșită”
Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Americanii au scos la suprafaţă un submarin rusesc cu trei rachete nucleare armate la bord
Summit-ul ONU: Agenda 2030 a Iluminatilor pentru "Dezvoltarea Durabila", in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro