Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul “crizei imigrantilor”, adica a invadatorilor care sunt finantati de SUA-UE pentru a ocupa Europa si a o multiculturaliza, Cancelarul Germaniei, Angela Merkel expune, inca odata, Agenda Iluminatilor intr-un discurs pe care l-a tinut miercuri, 7 octombrie 2015.

Angela Merkel NWO

De pe publicatia Mediafax veti afla ce a afirmat:


“Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a criticat miercuri atitudinea ţărilor central şi est-europene care se opun cotelor fixate de UE pentru distribuirea refugiaţilor, explicând că respingerea extracomunitarilor este “un pericol pentru Europa”.

“Est-europenii – şi eu mă consider est-europeană – au aflat din experienţă că izolarea nu ajută”, a declarat Merkel la o reuniune a Partidului Popular European (PPE).

“Mă întristează puţin faptul că exact cei care se consideră norocoşi că au putut vedea sfârşitul Războiului Rece acum se gândesc că pot sta total în afara unor evoluţii ale globalizării”, a adăugat Merkel, potrivit site-ului Politico.eu, referindu-se la ţările central şi est-europene, inclusiv România, care au votat împotriva cotelor obligatorii stabilite de Uniunea Europeană pentru distribuirea refugiaţilor.

“Mi se pare că este o atitudine foarte ciudată. De aceea, trebuie să continuăm discuţiile pe această temă, ca prieteni”, a spus Merkel răspunzând unei întrebări adresate de un eurodepuat ceh pe tema crizei imigranţilor extracomunitari.

“Refuzul de a primi refugiaţi, în principiu, este – scuzaţi-mă că o spun atât de franc – un pericol pentru Europa”, a subliniat cancelarul Germaniei.

România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobată.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au insistat miercuri pentru solidaritatea statelor UE în gestionarea crizei imigranţilor, pledând pentru sistemul cotelor de distribuire a refugiaţilor şi avertizând că, altfel, Uniunea Europeană riscă să se destrame.

“Trebuie să oferim asistenţă Turciei în gestionarea crizei imigranţilor. Europa a fost lentă în înţelegerea consecinţelor crizelor din Orientul Mijlociu şi din Africa. Trebuie să distribuim refugiaţii în ţările membre UE”, a declarat Francois Hollande în plenul Parlamentului European. Europa riscă să revină la frontierele naţionale dacă nu dă dovadă de unitate.

“Dezbaterea nu este între mai multă sau mai puţină integrare europeană, este între afirmarea sau sfârşitul Europei. Da, sfârşitul Europei ar fi revenirea la frontierele naţionale, renunţarea la politicile comunitare, abandonarea monedei euro. Mitterrand spunea că naţionalismul conduce la război, acest lucru rămâne valabil”, a spus François Hollande.

La rândul său, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a pledat pentru modificarea Acordului Dublin, prin care un extracomunitar poate solicita azil în primul stat membru UE în care intră. “Trebuie să fim sinceri: procesul Dublin, în forma actuală, este învechit. Pledez pentru instituirea unei noi proceduri, în sensul repartizării în mod echitabil a refugiaţilor în statele europene”, a afirmat Merkel.

“Doar împreună putem soluţiona criza refugiaţilor, doar împreună putem combate traficul de persoane. Doar împreună ne putem proteja frontierele externe. Trebuie să considerăm refugiaţii fiinţe umane, nu mase anonime. Oamenii nu îşi părăsesc niciodată ţările fără motiv”, a subliniat şeful Guvernului de la Berlin.”[1]

Uniunea Europeana face parte din sistemul totalitaro-globalist a ceea ce se doreste a fi Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Inca de la crearea UE s-a stabilit acest tel pe care va trebui sa-l atinga.

Globalistii nu dau doi lei pe natiuni, iar asta veti constata daca cititi sau ascultati pe David Rockefeller, Henry Kissinger, George Soros, Zbigniew Brzezinski si alti membri Bilderberg.


SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/angela-merkel-critica-dur-tarile-est-europene-care-se-opun-cotelor-obligatorii-pentru-refugiati-14809160

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Organizația Mondială a Sănătății a ordonat ca autopsiile să fie interzise, în cazul persoanelor infectate cu Covid-19, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor
În 1953, CIA (Agenţia Centrală de Informaţii) a conceput programul secret MK-Ultra, care a beneficiat de un buget de aproape 10 milioane de dolari
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Controlul minții: Proiectul Monarch - o continuare a proiectului MK-Ultra
"Încălzirea Globală", Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială
Deosebirea dintre contrails (dârele de condensare) și chemtrails
Arabia Saudita, aliat al SUA - 47 de executii ale opozantilor fata de Regimul Saudit, exact ca ISIS
Restricțiile și măsurile sanitare împotriva Covid-19 au fost și sunt total ineficiente. 50 de studii științifice care arată cât de lipsite de logică și eficacitate au fost și sunt măsurile restricive din perioada stărilor de urgență și alertă
Rusia a prelungit contra-sancțiunile împotriva UE
Globaliștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului, dar și pentru a susține Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială - 12 Mai 2018! Mesajul #Rezist: "Vrem lumină de la Bruxelles, nu întuneric de la Moscova!"
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ce efecte benefice are somnul asupra creierului?

Judecator: "Legea Big Brother are implicatii grave pentru libertatea cetatenilor, iar Parlamentul, Guvernul si Presedintia ne vor putea accesa datele personale!"

Brățara incredibilă, din Paleolitic, descoperită în Siberia

John Fitzgerald Kennedy: “Cei care fac revoluțiile pașnice imposibile, vor face revoluțiile violente inevitabile”

84% dintre francezi sunt dispuși să accepte limitarea unor libertăţi în favoarea creşterii nivelului de securitate

Închide