Angela Merkel pusă la zid în Bundestag de către o deputată: "Sunteți unul dintre vasalii Americii, la originea unui război economic nesăbuit, care lovește în principal economia Germaniei și a Europei!"

Distribuie!by Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a devenit, practic, dictatoarea Europei, aceasta amenintand in stanga si-n dreapta statele care refuza implementarea politicilor globaliste ale UE. Dr. Sahra Wagenknecht are un discurs memorabil, prin care arata tuturor celor de fata cum, Angela Merkel nu este altceva decat un “vasal al SUA, la […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a devenit, practic, dictatoarea Europei, aceasta amenintand in stanga si-n dreapta statele care refuza implementarea politicilor globaliste ale UE. Dr. Sahra Wagenknecht are un discurs memorabil, prin care arata tuturor celor de fata cum, Angela Merkel nu este altceva decat un “vasal al SUA, la originea unui război economic nesăbuit, care lovește în principal economia Germaniei și a Europei”.

De aceeasi parere este si Presedinta Partidului National, “Frontul National” din Franta, Marine Le Pen. Angelei Merkel i se reproseaza in contextul razboiului rece dintre Occident si Rusia faptul ca, aceasta a vorbit despre existenta unor “sfere de influenta”, pe care le considera inadmisibile in acest secol al Globalizarii.


Angela Merkel vasal al SUA

Dr. Sara Wagenknecht a intrebat-o de la tribuna si a dovedit in fata tuturor ca, Angela Merkel este un vasal al SUA:

“Unde erati cand SUA au subminat dreptul international in Irak in scopul intinderii sferei de influenta asupra petrolului irakian ? Unde erati cand SUA au subminat dreptul international in Afganistan ? Unde erati cand Libia a fost bombardata sau cand <<opozitia siriana>> a fost inarmata si subordonata Statului Islamic ? Aceste actiuni vi se pare conforme cu <<Dreptul International>> ?

Bineinteles, asta nu are nici o legatura cu <<sferele de influenta>>. Pentru cultura dumneavoastra generala, va recomand sa cititi pe Zbigniew Brzezinski, cel care a fost cateva decenii ideologul politicii externe americane. Aceasta lucrare profetica, scrisa in 1997, se intituleaza “Marele Esichier: Intaietatea Americii si imperativele sale sale geo-strategice”.

Veti afla din lecturarea acesteia ca pentru Europa, Brzezinski pleda pentru o largire decisiva a NATO spre Est, mai intai in Europa Centrala, apoi spre sud, in tarile baltice, terminand cu Ucraina. Autorul acestor viziuni expansioniste spune lucrurilor pe nume: <<… Fiecare etapa de expansiune a NATO, largeste automat sfera de influenta a SUA>>.

Aceasta este vechea si neintrerupta tactica SUA a <<sferelor de influenta>> aplicata neincetat si cu succes, si dumneavoastra nu ati remarcat niciodata, chiar niciodata doamna Merkel ?! As spune ca din contra, dumneavoastra apartineti celor ce au colaborat la transpunerea acestor proiecte in Europa ! Sunteti doar unul dintre vasalii desemnati in notele lui Brzezinski, pentru aplicarea fidela a acestor strategii.

Eu vorbeam de Brzezinski, de largirea NATO spre Est si de politica germana. Doamna Merkel, ati reusit sa reinstaurati <<razboiul rece>> cu Rusia, sa poluati climatul politic si sa puneti in pericol pacea in Europa. Sunteti promotoarea unui razboi economic pervers, care dauneaza masiv economiei germane, dar si europene.

Dar cand va scanciti despre “sferele de influenta”, nu va pasa de scaderea drastica a comenzilor pentru firmele germane. Oricum, nu suportati dumneavoastra personal consecintele nefaste ale deciziilor dumneavoastra. Pretindeti ca ne avertizati de incendiu, dar faceti parte dintre piromani !

<<Escaladele verbale au precedat intotdeauna razboaiele>>, asta v-a spus Hans Dietrich Genscher, dupa discursul dumneavoastra incendiar de la Sydnei, Australia.”

Zbignew Brzezinski, ideologul Comisiei Trilaterale pentru accelerarea implementarii Guvernului Mondial !


Comisia Trilaterală este un grup elitist internaţional fondat în 1973 în scopul accelerării instaurării Noii Ordini Mondiale. Acest grup îi reuneşte pe conducătorii celor mai puternice corporaţii industriale şi comerciale din lume, precum şi ai celor mai bogate bănci, inclusiv Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional, alături de personalităţi din mediul ştiinţific universitar, sindicate, presă, drept etc. Toţi membrii sunt francmasoni cu grade mari în diferite loje ale sectei satanice a Francmasoneriei mondiale. Denumirea grupului vine de la „trilaterala” (triunghiul) alcătuit de SUA, Europa Occidentală şi Japonia. Ulterior, s-a dezvoltat o întreagă ramură „Asia-Pacific”.

Prin comparaţie cu Grupul Bilderberg (grup ultrasecret cu participare mondială fondat în 1954) şi Consiliul pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations, organizaţie semi-secretă fondată în 1921 având numai membri cetăţeni SUA), Comisia Trilaterală (logo-ul în imaginea de mai sus) este – cel puţin în aparenţă – transparentă privind activităţile, membrii şi ideile propagate. Această transparenţă declarată este totuşi contrazisă chiar de secretul păstrat privind discuţiile purtate la conferinţele anuale ale Comisiei. Scopurile urmărite, dincolo de cosmetizarea lor pentru publicul larg, sunt evident subscrise globalizării accelerate. Obiectivul final este controlul complet al economiei şi politicii mondiale prin instaurarea unui unic guvern mondial.
„Ideologul” acestei grupări, Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicată în 1971 (Între două epoci: Era tehnocraţiei):
“Statul naţional, ca unitate fundamentală de organizare a societăţii umane, a încetat să mai fie principala forţă creatoare în societate. Băncile internaţionale şi corporaţiile multinaţionale acţionează, programează şi planifică viitorul societăţii în termeni care sunt mult mai avansaţi decât conceptele politice ale statelor naţionale.”
Brzezinski nu se putea exprima mai limpede decât atât. El a fost remarcat astfel de David Rockefeller, preşedintele Băncii Chase Manhattan, membru al societăţii secrete Illuminati şi al “Aristocraţiei Negre” planetare, extrem de activ în direcţia globalizării. Cei doi au făcut echipă pentru a pune bazele Comisiei Trilaterale şi, după cum se spune, “restul e istorie” – deşi nu apare în manualele clasice de istorie.

Vedeti intregul discurs mai jos!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

24 martie: 20 ani de la bombardamentele NATO asupra Serbiei
SUA se pregătesc să atace Curtea Penală Internațională în cazul anchetării unor presupuse crime de război comise de americani în Afganistan
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
NATO nu vrea să lupte împotriva ISIS
Germania promite Kosovo că România îi va recunoaște independența
Biochimistul american Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: Nu e mereu concludent
Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul "la rece" !
Premierul Viktor Orban: Elitele care complotează pentru înființarea Statelor Unite ale Europei folosesc migranții pentru a crea un super-stat post creștin și post-național
10 adevăruri despre Covid-19
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Tot mai multe ţări din America latină rup relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro