Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți

Distribuie!by “Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut într-un interviu acordat pentru postul RTL că în Germania există zone ”interzise” în urma primirii valurilor de imigranți. Merkel a spus deschis că în Germania sunt zone în care oamenii nu se pot simți în siguranță și că este timpul ca autoritățile să […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut într-un interviu acordat pentru postul RTL că în Germania există zone ”interzise” în urma primirii valurilor de imigranți.

Merkel a spus deschis că în Germania sunt zone în care oamenii nu se pot simți în siguranță și că este timpul ca autoritățile să acționeze pentru asigurarea siguranței publice.


Cancelarul a respins opiniile care afirmă că asemnea zone nu există în Germania.

Declarațiile Angelei Merkel vin la câteva săptămâni după anunțarea rezultatelor unui studiu sponsorizat de guvern, care arată o creștere drastică în infracțiunile cu violență comise de imigranții între 14 și 30 de ani.


Fluxul masiv de persoane care solicită azil a dus la o creștere accelerată a infracționalității, a rezultat în urma studiului realizat de criminaliști.”[1]

Globalistii promoveaza multiculturalismul cu scopul de a distruge valorile nationale. Multiculturalismul nu functioneaza. In “lumea libera si civilizata”, cei care critica multiculturalismul ajung sa fie amendati sau arestati.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/02/angela-merkel-recunoaste-ca-in-germania-sunt-zone-interzise-in-urma-sosirii-valurilor-de-imigranti.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.