Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut într-un interviu acordat pentru postul RTL că în Germania există zone ”interzise” în urma primirii valurilor de imigranți.

Merkel a spus deschis că în Germania sunt zone în care oamenii nu se pot simți în siguranță și că este timpul ca autoritățile să acționeze pentru asigurarea siguranței publice.


Cancelarul a respins opiniile care afirmă că asemnea zone nu există în Germania.

Declarațiile Angelei Merkel vin la câteva săptămâni după anunțarea rezultatelor unui studiu sponsorizat de guvern, care arată o creștere drastică în infracțiunile cu violență comise de imigranții între 14 și 30 de ani.


Fluxul masiv de persoane care solicită azil a dus la o creștere accelerată a infracționalității, a rezultat în urma studiului realizat de criminaliști.”[1]

Globalistii promoveaza multiculturalismul cu scopul de a distruge valorile nationale. Multiculturalismul nu functioneaza. In „lumea libera si civilizata”, cei care critica multiculturalismul ajung sa fie amendati sau arestati.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/02/angela-merkel-recunoaste-ca-in-germania-sunt-zone-interzise-in-urma-sosirii-valurilor-de-imigranti.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dezvăluiri Wikileaks: CIA a încercat să pirateze automobile și camioane pentru a pune la cale crime perfecte
Donald Trump: "Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa"
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
Președintele Franței, Emmanuel Macron, susține lovitura de stat din Venezuela, organizată de SUA, dar nu susține protestele "vestelor galbene" din Franța
Economia americană are nevoie de război
CIA a mușamalizat asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy
Covid-19: Ingineria socială este în plină desfășurare
Iluminații sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Rețeaua Sigint - o retea informațională deținută de NSA - orice computer poate fi supravegheat sau distrus, fie că este conectat la internet sau nu și orice activitate umană poate fi supravegheată, citindu-se gândurile oamenilor, iar mintea oamenilor putând fi controlată
Ce este aspartamul?
Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, acuză SUA de uciderea a milioane de civili: "Americanii nu au nici un drept să vorbească despre drepturile omului"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...