Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut într-un interviu acordat pentru postul RTL că în Germania există zone ”interzise” în urma primirii valurilor de imigranți.

Merkel a spus deschis că în Germania sunt zone în care oamenii nu se pot simți în siguranță și că este timpul ca autoritățile să acționeze pentru asigurarea siguranței publice.


Cancelarul a respins opiniile care afirmă că asemnea zone nu există în Germania.

Declarațiile Angelei Merkel vin la câteva săptămâni după anunțarea rezultatelor unui studiu sponsorizat de guvern, care arată o creștere drastică în infracțiunile cu violență comise de imigranții între 14 și 30 de ani.


Fluxul masiv de persoane care solicită azil a dus la o creștere accelerată a infracționalității, a rezultat în urma studiului realizat de criminaliști.”[1]

Globalistii promoveaza multiculturalismul cu scopul de a distruge valorile nationale. Multiculturalismul nu functioneaza. In „lumea libera si civilizata”, cei care critica multiculturalismul ajung sa fie amendati sau arestati.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/02/angela-merkel-recunoaste-ca-in-germania-sunt-zone-interzise-in-urma-sosirii-valurilor-de-imigranti.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Coincidență": Teroriștii ISIS au început ofensiva împotriva armatei siriene, după ce SUA au bombardat armata siriană "din greșeală"
"Putin a tradat Noua Ordine Mondiala", spune un fost ambasador al SUA ! Rusia a fost scoasa deja din G8 !
Aldous Huxley, agent Tavistock, vorbind despre Noua Ordine Mondială în anii '60: "În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi."
Președintele Franței, Emmanuel Macron, este deranjat de faptul că Polonia și Ungaria au ales naționalismul, îndepărtându-se de "valorile UE"
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si Micii Cenusii
Globalistul John McCain: "Rusia, o amenințare mai mare decât Statul Islamic"
Chemtrails ("Dârele Morții") pulverizate de către avioane pentru a răspândi boli, suferință și moarte
Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!
Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global
Familiile regale - fiii zeilor Anunnaki
Arme românești pentru conflictul din Siria
În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...