Angelica de pădure, o plantă pentru revigorarea organismului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Angelica de padure, o planta pentru revigorarea organismului

Desi o vedem atunci cand mergem cu masina la padure, nu o bagam in seama, ba de multe ori ni se pare vreo planta salbatica pe care o calcam in picioare. Angelica de padure insa este o planta miraculoasa, benefica pentru diferite probleme de sanatate. Planta poate atinge si doi metri inaltime si are un oarecare aspect salbatic. Aceasta contine substante active importante precum ulei esential, cumarine, ostol, angelicina, imperatorina. Radicinile si rizomii acestei plante regleaza activitatea tractului gastro-intestinal.


Inca din vechile timpuri, angelica de padure a fost folosita pentru durerile de rinichi, in tratamentele naturiste. Anumite preparate din angelica de padure combat o boala a lipsei poftei de mancare (in general indusa): anorexia. Sub forma infuziei, angelica trateaza cauzele nervoase ale declansarii anorexiei. Angelica de padure este considerata un revitalizant forte, tratamentele cu extracte din aceasta planta ajuta la revigorarea organismului, conferind buna dispozitie si putere de munca. Planta isi gaseste intrebuintari si in medicina veterinara.

Modalitati de utilizare: Rizomii si radacinile de angelica de padure au o actiune stomahica notabila, regland activitatea tractului gastro-intestinal, revigorand aceasta activitate. Angelica de padure este recomandata, inca din vechime, ca remediu in bolile de rinichi. Preparatele obtinute din angelica de padure sunt indicate, de asemenea, in anorexie (lipsa de pofta de mancare), mai ales atunci cand aceasta apare in contextul unor afectiuni pe fond nervos.


In acest caz, specialistii recomanda utilizarea unui preparat de angelica de padure sub forma de infuzie.  In general, angelica de padure este considerata un revitalizant puternic, tratamentele cu extractele din aceasta planta trezind organismul la o noua viata. Angelica de padure se intrebuinteaza, prin traditie, si in medicina veterinara.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/angelica-de-padure-o-planta-pentru-revigorarea-organismului-81326
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
CIA implicată în comerţul cu echipament nuclear. Autorităţile elveţiene au fost nevoite să muşamalizeze detaliile unui caz de trafic cu echipament nuclear, pentru a nu-şi strica relaţiile diplomatice cu SUA

Legea răspunderii magistraților: Judecătorii și procurorii vor răspunde material pentru erorile judiciare

Puterea telepatiei: Gânduri și acțiuni sugerate telepatic!

Ce se petrece înainte de moarte? Specialiștii explica fenomenul detaliat!

Atentatele de la Madrid (2004) – o operatiune “Steag Fals” orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor

Închide