Anglia vrea să schimbe regulile privind donarea de organe. Mai exact, oficialii vor să afle dacă opinia publică este de acord sau nu cu eliminarea acordului prealabil pentru donarea organelor celui aflat în moartea cerebrală

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Anglia vrea să schimbe regulile privind donarea de organe

Anglia va introduce în dezbatere publică o propunere de schimbare a legislației privind donarea de organe. Mai exact, oficialii vor să afle dacă opinia publică este de acord sau nu cu eliminarea acordului prealabil pentru donarea organelor celui aflat în moartea cerebrală, informează BBC. În momentul de față, orice persoană care vrea să-și doneze organele după deces trebuie să completeze un formular.


Dar un nou sistem, în care se presupune că corpul unui adult poate fi folosit pentru tranplanturi în absența exprimării directe a permisiunii bolnavului, va fi luat în considerare. Sistemul a fost deja adoptat în Țara Galilor, în timp ce Scoția susține că-i va urma exemplul. Sistemul galez – introdus în 2015 – este cunoscut ca fiind unul simplu, astfel că dacă familia celui aflat în moarte cerebrală obiectează, prelevarea organelor nu mai are loc. În iunie, Scoția și-a exprimat dorința de a introduce un sistem similar, cunoscut sub numele de „consimțământ presupus“. Decizia a venit după ce 82% din populație s-a exprimar în favoarea acestei măsuri.

Pe listele de așteptare se află 6.500 de englezi, în timp în medie 3 oameni mor în fiecare zi pentru că nu primesc organul salvator. Departamentul de Sănătate a confirmat că propunerea se va afla în dezbatere publică timp de 12 săptămâni. Premierul Theresa May a declarat: „abilitatea noastră de a ajuta oamenii care au nevoie de transplant este limitată de numărul de donatori. Deci, pentru a aborda această provocare care implică toate comunitățile din țara noastră, vom schimba acest sistem – înclinând balanța prezumției în favoarea donării de organe“. Sally Johnson de la NHS Blood and Transplant, cea care coordonează schema donatorilor de organe, a declarat pentru BBC că speră ca această consultare să „conducă la o discuție despre donarea de organe“.”[1]


„Consimtamantul presupus” este un abuz al autoritatilor asupra oamenilor. Oamenii trebuie sa aiba dreptul de a decide daca vor sa doneze sau nu.

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/anglia-vrea-sa-schimbe-regulile-privind-donarea-de-organe-308071/
  2. Foto: cotidianul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jacob Rothschild (2016): "Trăim cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii"
O comisie a adevărului despre lovitura Covid-19
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Zbigniew Brzezinski, un francmason de grad înalt, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, specula în anul 1970: „Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre!"
Escrocheria Southern Poverty Law Center şi politica liberală a spectacolului
Fostul sef al Trezoreriei SUA sustine ca ar putea fi asasinati politicienii noului guvern de la Atena ! SUA si UE nu vor permite independenta Greciei !
Transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, un pas important în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Bulgaria se opune acțiunii NATO din Marea Neagră și promovează pacea cu Rusia
Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort: în culisele puterii
Depopularea - cheia către Guvernul Mondial
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...