Anomalia Atlanticului de Sud, un portal spre o lume paralelă? Specialiștii nu exclud această posibilitate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Găurile negre sunt obiecte ciudate și misterioase, care se găsesc în spațiu. Acestea colectează materia și comprimă pentru perioade nedeterminate de timp și acest fenomen este posibil din cauza gravitației extrem de puternice.

Găurile negre sunt adevărate enigme pentru știința din ziua de astăzi. Numeroși fizicieni le studiază comportamentul și încearcă să le definească principiile de funcționare, dar cu toate acestea misterul rămâne neelucidat și cu cât se descoperă lucruri noi, se adâncește ți mai mult.


Motivul principal pentru care nu pot fi studiate pe deplin este că lumina nu poate pătrunde în ele, astfel devenind invizibile. Motivul pentru care ele au fost descoperite este că astronomii au studiat stele din preajma lor, care au un comportament ciudat.

Anomalia Atlanticului de Sud

Un fenomen interesant, legat în mare măsură de găurile negre, este anomalia Atlanticului de Sud. Aceasta anomalie face parte dintr-o centură de radiații, care este un inel de radiație solară cuprins între 1000 și 6000 kilometri deasupra suprafeței Pământului. Acesta există din cauza “punctelor slabe” în câmpul magnetic al planetei, iar unul dintre aceste puncte slabe se află situat în “Anomalia Atlanticului de Sud”.


Odată ajunși în această zonă, sateliții întâmpină numeroase probleme, pentru că sunt expuși la o serie de radiații extrem de puternice. Această anomalie, la fel ca și găurile negre, prezintă numeroase semne de întrebare, la care știința nu poate oferi un răspuns pertinent.

Dar care este legătura între o gaură neagră și această anomalie? Există o serie de cercetări recente, care sugerează că aceste două obiecte au un mod de funcționare similar. Această comparație se bazează pe numeroase calcule matematice, dar și simulări pe calculator.

Specialiștii susțin că materia, sub formă de fotoni, este strânsă similar în anomalia Atlanticului de Sud precum într-o gaură neagră. Pornind de la acest aspect, s-au născut numeroase întrebări. Oare dacă aceste două obiect funcționează la fel, nu este posibil ca ele să se identifice prin același principii de bază?

Dacă răspunsul la această întrebare este unul afirmativ, atunci trebuie să reamintim faptul că există studii de specialitate, care sugerează că o gaură neagră poate fi folosită precum un portal în spațiu. În acest fel, este posibil ca de fapt anomalia din Atlanticul de Sud să fie de fapt portalul spre o altă lume sau spre un loc îndepărtat din Univers?

Specialiștii susțin că este posibil și că această anomalie trebuie studiată și înțeleasă pe deplin, pentru ca apoi să fie emise teorii pertinente. Cu toate acestea, ei nu exclud posibiltatea, ca în următorii ani, oamenii să călătorească în îndepărtatul univers folosindu-se de astfel de portaluri.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/anomalia-atlanticului-de-sud-un-portal-spre-o-lume-paralela-specialistii-nu-exclud-aceasta-posibilitate
  2. Foto: pinterest.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...