Anomalii temporale în tunelul Woolwich de sub râul Tamisa

Distribuie!

„Astăzi vom vorbi despre o anomalie a timpului care a avut loc într-un tunel din Londra, care se presupune că joacă rolul unui fel de portal al timpului, unde fluxul de timp pare să încetinească până la o oprire completă.

În iulie 2017 a apărut un raport foarte ciudat pe un site numit “Portals of London”, care descrie o anomalie specifică a timpului care se presupune că s-a întâmplat în tunelul Woolwich, care se întinde sub râul Tamisa încă din 1912.


În 2011, tunelul a fost închis pentru a se efectua diverse renovări. Muncitorii care au intrat în tunel au povestit că au experimentat anomalii stranii de timp, ca de exemplu faptul că lucrau acolo ore întregi, iar când să iasă la suprafaţă constataseră că trecuseră doar câteva minute.

Un muncitor din tunel a povestit despre o experiență ciudată pe care a avut-o în tunelul Woolwic:


“Lucram din ambele capete ale tunelului. Era destul de simplu: dacă voiai ceva din cealaltă parte, trebuia să te duci prin tunel. Şeful se afla de partea cealaltă și m-a chemat prin radio să ajung la el. Așa că am trecut prin tunel, o plimbare destul de lungă, dar şi de înfricoşătoare. Când ajung în partea cealaltă a tunelului, şeful mă privi extrem de uimit. Mi-a spus că el m-a chemat acum un minut: cum am ajuns acolo atât de repede!?”

Anomaliile temporale au devenit destul de obișnuite acolo, nimeni neavând nicio explicație rațională pentru toate acestea. Astfel, nu era neobişnuit ca timpul să încetinească sau chiar să se oprească în tunel. Un alt martor relatează:

“Toţi am observat că se întâmpla ceva ciudat acolo jos. Cineva din echipă a glumit, spunând că am inventat teleportarea în timp și că toți vom fi bogați. Şeful nostru a încetat să mai aibă încredere în ceasuri și telefoane atunci când eram acolo. Chestia era următoarea: timpul îngheța când te aflai în tunel. Dacă te aflai acolo pentru o zi întreagă de lucru, veneai dimineaţa la lucru, îți terminai treaba, ieşeai afară şi era tot dimineață”.

Unii muncitori au încercat să testeze teoria potrivit căreia timpul se oprea pentru ei în tunel, petrecându-şi timp de 3 zile în tunel. Când au ieșit apoi afară, după 3 zile, ei susţineau că ziua și ora erau exact la fel ca atunci când au coborât pentru prima oară în tunel pentru a începe experimentul ciudat.”[1]

SURSE

  1. https://magnanews.ro/2019/01/anomalii-temporale-in-tunelul-woolwich-de-sub-raul-tamisa
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...