ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”. ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează!

by “ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu” ANPC Brașov a decis să ceară acoperirea mesajului „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul informativ afișat pe raza municipiului, au anunțat pe […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”

ANPC Brașov a decis să ceară acoperirea mesajului „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul informativ afișat pe raza municipiului, au anunțat pe internet cei care au instalat bannerul respectiv.
Conform acestora, controlul ANPC ar fi survenit în urma unor „presiuni” ale Prefecturii Brașov și în urma mesajului alarmist publicat de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, pe rețelele de socializare. Agenții constatatori au scris următorul mesaj pe procesul verbal:
„Panou publicitar situat in Str. 13 Dec intersectie cu Str. Maramuresului, ce afișează mesajul (informația) „Vaccinurile NU sunt sigure” precum și alte afirmații..
Operatorul economic mentionează că panoul și informațiile afișate pe acesta au fost contractate cu o persoana fizică pe nume _.
Având în vedere că informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu, în sensul în care informațiile sunt de maximă agresivitate, referitoare la vaccinuri în general, în speta (?) că acestea nu sunt sigure, pot determina consumatorii să ia o decizie pe care altfel nu ar fi luat-o.
Operatorul economic se obligă să înlăture informațiile care induc în eroare consumatorul, prin eliminarea acestora în termen de 24 de ore.”
Până la urmă, ANPC a fost de acord să se elimine doar prima frază, respectiv „Vaccinurile nu sunt sigure”. „Echipa “Cunoaste Riscurile” militează pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor”, precizează autorii bannerului, pe facebook.
Controversa vine în contextul existenței în Parlament al unui proiect de lege care prevede obligativitatea vaccinării, act normativ ce a trecut de Senat, aflându-se în dezbaterea Camerei Deputaților, for decizional. În 2017, în mai multe orașe din țară, mii de persoane au manifestat pentru libertatea de a alege dacă să-și vaccineze sau nu, copiii.”[1]

 

ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează! In acest caz, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului este impotriva informarii corecte a oamenilor. ANPC devine, astfel, un instrument de propaganda al Industriei Farmaceutice.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/economie-consumator/ANPC-a-cerut-eliminarea-propozitiei-%E2%80%9EVaccinurile-nu-sunt-sigure-de-pe-panoul-de-informare-expus-la-Brasov.-Argumentul-oficialilor-%E2%80%9EInformatia-afirmatiile-afisate-induc-in-eroare-consumatorul-mediu-148485
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!
După legea vaccinării obligatorii, Ministerul Sănătății dorește să modifice legea transplantului de organe în sensul ca acordul să fie prezumat. Acesta este încă un abuz al Ministerului Sănătății!
Două deputate PSD critică dur proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie. „Ce prevede această lege este nu doar grav, ci extrem de grav!”
Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, susține legea vaccinării obligatorii
Industria Farmaceutică împotriva Aur Derm. Producătorul Aur Derm rupe tăcerea: Au vrut să îmi ia rețeta, dar am refuzat. A deranjat pentru că vindecă fără efecte secundare
Caraș-Severin: Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Spuneți nu legii vaccinării obligatorii!
Dedesubturile Legii Vaccinării Obligatorii, evidențiate prin date certe de către senatorul Vasile Lungu: Conțin aditivi chimici periculoși
Varujan Vosganian, liderul grupului ALDE din Camera Deputaţilor: "De ce în România nu se poate legifera vaccinarea obligatorie"
Noi date despre chimioterapie - Apelul unui medic către colegii de breaslă: "Doctorii să nu o mai prescrie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale"
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Cluj-Napoca, 22 octombrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Sorosiștii #Rezist de la USR vor să interzică dezbaterile cu privire la vaccinuri în mass-media!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro