ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”. ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează!

by “ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu” ANPC Brașov a decis să ceară acoperirea mesajului „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul informativ afișat pe raza municipiului, au anunțat pe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”

ANPC Brașov a decis să ceară acoperirea mesajului „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul informativ afișat pe raza municipiului, au anunțat pe internet cei care au instalat bannerul respectiv.
Conform acestora, controlul ANPC ar fi survenit în urma unor „presiuni” ale Prefecturii Brașov și în urma mesajului alarmist publicat de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, pe rețelele de socializare. Agenții constatatori au scris următorul mesaj pe procesul verbal:
„Panou publicitar situat in Str. 13 Dec intersectie cu Str. Maramuresului, ce afișează mesajul (informația) „Vaccinurile NU sunt sigure” precum și alte afirmații..
Operatorul economic mentionează că panoul și informațiile afișate pe acesta au fost contractate cu o persoana fizică pe nume _.
Având în vedere că informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu, în sensul în care informațiile sunt de maximă agresivitate, referitoare la vaccinuri în general, în speta (?) că acestea nu sunt sigure, pot determina consumatorii să ia o decizie pe care altfel nu ar fi luat-o.
Operatorul economic se obligă să înlăture informațiile care induc în eroare consumatorul, prin eliminarea acestora în termen de 24 de ore.”
Până la urmă, ANPC a fost de acord să se elimine doar prima frază, respectiv „Vaccinurile nu sunt sigure”. „Echipa “Cunoaste Riscurile” militează pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor”, precizează autorii bannerului, pe facebook.
Controversa vine în contextul existenței în Parlament al unui proiect de lege care prevede obligativitatea vaccinării, act normativ ce a trecut de Senat, aflându-se în dezbaterea Camerei Deputaților, for decizional. În 2017, în mai multe orașe din țară, mii de persoane au manifestat pentru libertatea de a alege dacă să-și vaccineze sau nu, copiii.”[1]

 

ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează! In acest caz, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului este impotriva informarii corecte a oamenilor. ANPC devine, astfel, un instrument de propaganda al Industriei Farmaceutice.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/economie-consumator/ANPC-a-cerut-eliminarea-propozitiei-%E2%80%9EVaccinurile-nu-sunt-sigure-de-pe-panoul-de-informare-expus-la-Brasov.-Argumentul-oficialilor-%E2%80%9EInformatia-afirmatiile-afisate-induc-in-eroare-consumatorul-mediu-148485
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Cui îi aparţin copiii noştri?
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: "Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!"
Premierul României, Sorin Grindeanu, susținătorul vaccinării și legilor Big Brother, omul globaliștilor SUA-UE
Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sănătății să stabilească împreună cu presa un procedeu prin care românii să fie convinși să-și vaccineze copiii
Ce substanțe toxice conțin vaccinurile?
Daniel Funeriu, susținător fanatic al vaccinurilor, cere ca „opinia anti-vaccin” să fie interzisă prin lege. Fostul ministru e cel care afirma că homeschooling-ul e o prostie și că societatea, nu părinții, trebuie să-și educe copiii
Proiectul de lege al vaccinării este ilegal, abuziv și nejustificat. Scrisoare deschisă
Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare”! Aceasta este o minciună! Curentul anti-vaccinare este susținut de dovezi: Instațele americane acordă despăgubiri de milioane de dolari părinților ai căror copii au fost vătămați de vaccinuri!
Arad: Medicii de familie cer introducerea vaccinării obligatorii, pentru că mulţi părinţi refuză "imunizarea", iar unele cabinete au fost sancţionate! Medicilor, vaccinarea obligatorie este un abuz!
Vicele Societății Naționale de Medicina Familiei, răspuns șocant după ce a fost chestionată pentru ineficiența vaccinului anti tuberculoză (BCG): „Vaccinul BCG nu se administrează pentru eradicarea tuberculozei!” Prospectul o contrazice...
Protestul împotriva vaccinării obligatorii continuă. După ce reprezentanții mai multor ONG-uri au pichetat marți sediile centrale ale ALDE, PSD și PNL, azi a urmat sediul PMP. Promisiunea lui Traian Băsescu după întâlnirea cu protestatarii
Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro