Antarctica ascunde numeroase secrete și lucruri misterioase

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Aflată în regiunea polară sudică, Antarctica se întinde pe o suprafață de peste 14 milioane de kilometri pătrați. Continentul este guvernat prin Tratatul internațional al Antarcticii, așadar acest teritoriu nu aparține niciunei țări.

Antarctica, se pare că ascunde numeroase secrete și lucruri misterioase. Un prim fapt important și interesant este faptul că sub stratul gros de gheață, care măsoară nu mai puțin de 2000 de metri, se află un întreg ecosistem, care funcționează la parametrii optimi.


În Antarctica există de 8 ori mai multă gheață decât la Polul Nord. Topirea acesteia ar crește nivelul oceanului planetar cu 60-65 metri. Antarctica este cel mai rece continent de pe Terra, potrivit efemeride.ro.

Unul dintre cele mai misterioase locuri din Antarctica, care au fost explorate, este Lacul Vostok. Doctorul Anton Padalka, împreună cu echipa sa, a reușit să descopere numeroase ființe, care par desprinse dintr-o lume paralelă. Una dintre acestea poartă numele de Organismul 46-B și este vorba despre o caracatiță uriașă, cu 14 tentacule, care poate să-și paralizeze prada de la o distanță de 45 de metri.


În timpul acestei expediții, doi cercetători au fost uciși de acest monstru. Oamenii de știință susțin că un asemenea specimen nu s-a mai găsit nicăieri pe Terra și instinctul său de a ucide este unul extrem de bine dezvoltat.

Legătura dintre Hitler și Antarctica

Primele expediţii germane spre Antarctica au avut loc încă din anii 1901-1903. Începând cu 1938 naziştii au început să trimită numeroase expediţii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente şi constante expediţii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiaţi peste 370.000 km pătraţi, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheaţă, lacuri cu apă caldă şi numeroase peşteri.

Diferite echipe ştiinţifice au fost trimise în aceste zone: botanişti, zoologi, biologi marini etc, în această misiune secretă fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expediţii au culminant prin revendicare de către Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru această colonie a fost Neuschwabenland.

Înainte de sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, două submarine, U-530 şi U-977, au adus în Antarctica oameni de ştiinţă care aveau preocupări şi studii dezvoltate în domeniul discurilor anti-gravitationale şi toată logistică necesară. Cele două submarine nemţeşti au fost capturate în zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marină SUA.

În emisfera sudică în vara 1946–1947, UŞ Navy par să fi „invadat” Antarctica cu un mare număr de soldaţi. Operaţiunea, denumită Highjump, a fost clasificată. În 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate în regiune, ca parte a unei alte operaţiuni secrete a USA cu nume de cod Argus.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/specialistii-rusi-dezvaluie-ca-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune
  2. https://www.dcnews.ro/mister-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune_570005.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Agenda 21, Agenda 2030 şi Noua Ordine Mondială - planul pentru o sclavie durabilă
În 2003, SUA au amenințat și șantajat România să nu facă publică descoperirea complexului subteran din Munții Bucegi
Organizația Mondială a Sănătății exercită presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restricții, măști și pentru a vaccina oamenii. Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)
Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai "magnetice" în timp. Vaccinul pare să asambleze nanoparticule magnetice în sânge, arată un studiu
Statuia budistă "Omul de Oţel" a fost făcută dintr-un meteorit
Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr-una din piramidele de la Lahun (Egipt)! Aceasta descoperire bulverseaza istorici! Seful arheologilor din Egipt a declarat ca piramidele sint opera extraterestrilor dupa ce au descoperit multe artefacte extrem de ciudate!
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Germania vrea să scoată din joc țările din Est: Vot majoritar, nu unanimitate
Triunghiul Bermudelor - locul unde a explodat Atlantida - acolo se găsesc cristale de foc active, responsabile pentru toate fenomenele paranormale
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
Războiul din Golf (1990-1991): sindromul Golfului și armele biologice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...