Antarctica confirmă existența unei vechi civilizații

Distribuie!

„ANTARCTICA CONFIRMĂ EXISTENȚA UNEI VECHI CIVILIZAŢII

Un ofițer din armata americană a făcut acum câteva zile dezvăluiri despre două incidente care s-au petrecut în Antarctica. Primul incident se referă la un zbor pe care l-a efectuat deasupra Antarcticii și a observat o deschizătură în calota glaciară. 


A raportat acest lucru superiorilor și s-a decis un al doilea zbor în care pilotul a transportat mai mulți oameni de știință în zonă pentru a verifica informația. La câteva zile, s-a constatat că oamenii de știință dispăruseră fără urmă.

Antarctica a fost considerată una dintre cele mai misterioase zone ale globului. Mulți au afirmat că Antarctica este o zonă bine păzită pentru că ascunde multe lucruri.


S-a spus că Antarctica este populată de o civilizație dezvoltată care a creat structuri, piramide, temple fascinante. Oficial, Antarctica a fost descoperită acum 180 de ani. În realitate, există texte vechi care descriu acest continent sau hărți, cum ar fi cea a lui Piri Reis, descoperită în anul 1513.

La început, continentul era numit Terra Australis. În secolul al II-lea, Marinus de Tyr a numit acest continent Antarctica, adică o zonă opusă Polului Sud.

În anul 1820, rușii au organizat o expediţie în urma căreia s-a spus că a fost descoperit acest continent. La scurt timp, și britanicii au declarat același lucru.

In 14 decembrie 1911, în urma unui traseu dramatic, Amundsen împreună cu francezul Falcon Scott ajungeau în Antarctica. În anul 2012, un satelit a captat imagini cu o ciudată formațiune ovală. Multi specialişti consideră că această formaţiune este de origine artificială.

Corey Goode, cercetător american, consideră că primii care au descoperit această structură au fost naziștii, in expedițiile pe care le-au efectuat începând cu anul 1939.

Goode mai susţine că deja echipe de cercetători americani se află în Antarctica pentru a cercetat zona, însă munca este îngreunată de faptul că structura este acoperită de calota glaciară.

 

Proiectul a fost numit Sigismund. Cu toate acestea, au fost descoperite schele cu o lungime de aproape trei metri și despre care se spune că au aparţinut unei civilizaţii numite pre-Adamiți, care au murit instantaneu, în urma schimbării radicale a climei, acum 12000 de ani.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/antarctica-confirma-existenta-unei-vechi-civilizatii
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...