Antena Eltanin: Misterul antenei extraterestre descoperite pe fundul Oceanului Atlantic în 1964

Distribuie!

„Istoria Pământului este atât de bine ascunsă de ochii noștri încât avem senzația că civilizația din prezent este prima și ultima care și-a dus traiul pe această planetă minunată. De cele mai multe ori, artefacte ciudate sau mărturii ale unor civilizații, care au atins un grad superior al dezvoltării, au fost descoperite prin diversele colțuri ale globului. Pentru că oamenii de știință nu le-au putut da o explicație logică, fie au fost etichetate drept falsuri sau atribuite creației naturale.

O astfel de descoperire șocantă s-a produs în 1964 chiar în apele adânci ale Oceanului Atlantic. O navă militară, pe nume Eltanin, efectua o misiune de explorare a fundului oceanului. La aproximativ 1000 de mile marine de Capul Horn, nava militară a reușit să fotografieze fundul oceanului. Cu stupoare s-a constatat că în fotografie apărea o antenă cu mai multe brațe, care era înfiptă în fundul oceanului.


Antena Eltanin, denumită după numele navei militare, are 12 brațe care pornesc din axul principal și care sunt înclinate la aproximativ 50 de grade. Fiecare element se termină cu câte o sferă la capăt.
Imediat după ciudata descoperire, biologii marini au emis o teorie conform căreia antena din adâncuri ar fi fost un animal misterios.

Este greu de imaginat că un asemenea animal gigant poate să trăiască la peste 4000 de metri adâncime în ocean. Alți specialiști sceptici au declarat la vremea respectivă că antena este un catarg înfipt pe fundul oceanului. Această explicație a stârnit zâmbetul celor mai mulți oameni de știință pentru că antena nu seamănă deloc cu un catarg și nici nu ar putea să se înfigă singur la baza oceanului.


Mai mult de atât, după alte observații s-a stabilit că antena a fost înfiptă acolo cu precizie și că este orientată în așa fel încât să poată transmite cât mai bine semnalele. Dar cine a montat această antenă pe fundul oceanului și cu ce scop?

Omul de știință australian Bruce Cathie susține că această antenă fie aparține unei civilizații antice care a trăit prin zonă sau pur și simplu este un obiect montat de o civilizație extraterestră pentru a monitoriza activitatea terestră.

Ciudăţenia s-a amplificat în momentul în care în jurul antenei au fost descoperite și anumite structuri submarine care au rămas neidentificate. Cu siguranță că antena Eltanin nu este un animal marin, ci o structură bine definită construită și montată în acel lor pentru monitorizarea activității planetei noastre.”

Sursa: www.efemeride.ro

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un om de știință concluzionează ferm, după ce a studiat arhive fotografice datând din anul 1945, că cercurile din lanurile de cereale nu reprezintă farse realizate de oameni
Misterul pietrelor incizate din insula Bornholm. Inscripțiile de pe pietre au fost incizate în urmă cu 5000 de ani
Un labirint subteran antic a fost descoperit in Egipt cu ajutorul satelitilor geostationari ! 3000 de camere pline cu hieroglife identificate !
Întâlniri cu OZN-uri
Misterul templului din Baalbek
Cercetătorii de la Harvard susțin că asteroidul-țigară ar putea fi o navă extraterestră
Misterele Manuscrisului lui Voynich
Hitler și Antarctica
Comorile din templele indiene: aeronave Vimana și bogății inestimabile
Reptilienii în istoria chineză. Intreaga cultură chineză se bazează pe rasa dragonului şi a şerpilor
Al treilea ochi: Civilizațiile antice știau de existența glandei pineale și îi cunoșteau importanța deosebită. Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumea fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...