Antifa și Noua Ordine Mondială

Distribuie!by “Anti-fascistii/Antifa sunt idiotii utili ai elitei globaliste Liberalii si Antifa sunt foarte folositori pentru elita globalizarii. Anti-fascistii si progresitii / stangistii sunt eficienti, deoarece ei cred cu sinceritate ca ceea ce fac este corect din punct de vedere moral. Credinta lor in superioritatea morala este o forta puternica motivanta, propulsandu-i sa aduca multa paguba societatii […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Anti-fascistii/Antifa sunt idiotii utili ai elitei globaliste

Liberalii si Antifa sunt foarte folositori pentru elita globalizarii.


Anti-fascistii si progresitii / stangistii sunt eficienti, deoarece ei cred cu sinceritate ca ceea ce fac este corect din punct de vedere moral. Credinta lor in superioritatea morala este o forta puternica motivanta, propulsandu-i sa aduca multa paguba societatii (cautand sa rupa ordinea actuala). Ei cred ca, in mod naiv, justitia globala se va realiza atunci cand toate natiunile vor fi eliminate, toate rasele vor trai impreuna si vor fi realizate scopurile utopice / imaginare similare. Desigur, acesta este vechiul truc comunist in care au cazut. Un truc? Da, pentru ca, de indata ce astfel de scopuri sunt realizate sau pur si simplu abordate, ciocanul elitei globale va cadea din greu si o „plantatie globala” condusa de tiranie va domni suprema (ganditi-va la Rusia bolsevica). In acel moment progresistii / leftistii / antifascistii se vor intreba: „Unde este utopia pentru care am lucrat?”

Aceasta este aceeasi tactica de top pe care marxistii o folosesc de peste 100 de ani.


Concluzia este ca comunismul este o inselatorie folosita de elite pentru a obtine puterea absoluta. Nu uita niciodata asta.

Daca urmariti banii, veti descoperi ca mari organizatii militare, bine organizate, asa-numitele „grupari antifasciste” (exemple: COALITIA ANSWER in Statele Unite si UAF in Marea Britanie) sunt finantate de grupuri frontale globale precum MoveOn. org, Fundatia Ford si numeroase alte organizatii. Ele sunt, de asemenea, finantate de globalisti individuali precum George Soros.

Oamenii se intreaba adesea: „Care este legatura dintre elita globalizata si organizatiile radicale progresive / leftist / antifasciste?”

Inainte de a merge mai departe, permiteti-mi sa spun ca cei mai multi „antifascisti” si „progresisti” incearca in general:
– Trotzkismul (adica o lume fara frontiere bazata pe marxism / colectivism global)
– Interactiunea tuturor raselor in care se presupune ca toti ar avea un respect reciproc si ca prevaleaza justiția universala
– Distrugerea nationalismului prin distrugerea insasi a conceptului de stat-natiune (aceasta face parte din trotzkiism)

Astfel de obiective se inscriu in ceea ce eu numesc „utopism de colegiu” (adica hiper-naivitate) si nu pot fi realizate decat pe hartie (adica, teoretic). Cu toate acestea, lucrand in aceste scopuri, antifascistul face o mare parte din „lucrarea de transee” catre:
– desfiintarea frontierelor nationale
– promovarea imigratiei masive non-alba in lumea occidentala(care actioneaza ca o forta de distrugere a Occidentului)
 promovarea multiculturalismului (care in cele din urma rupe o natiune din interior)

Interesant, acestea sunt aceleasi obiective generale ale elitei globaliste. Prin urmare, elita globalizata foloseste progresisti ​​radicali / stangisti pentru a face o mare parte din lucrarea de transare necesara pentru viitorul globalist „plantatie globala”. Acesta este un punct cheie pentru ca oamenii sa inteleaga.

Din pacate, progresistul / stanga nu are nici idee ca este pur si simplu idiotul elitei globaliste. Acesta este un alt punct cheie de inteles.

Iata un exemplu de progresisti / leftisti / antifascisti tipici – acestia fiind in Rusia – desi acestia sunt aceiasi in fiecare natiune in care opereaza.”[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/27/anti-fascistii-antifa-sunt-idiotii-utili-ai-elitei-globaliste/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro