Antifa și Noua Ordine Mondială

by “Anti-fascistii/Antifa sunt idiotii utili ai elitei globaliste Liberalii si Antifa sunt foarte folositori pentru elita globalizarii. Anti-fascistii si progresitii / stangistii sunt eficienti, deoarece ei cred cu sinceritate ca ceea ce fac este corect din punct de vedere moral. Credinta lor in superioritatea morala este o forta puternica motivanta, propulsandu-i sa aduca multa paguba societatii […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Anti-fascistii/Antifa sunt idiotii utili ai elitei globaliste

Liberalii si Antifa sunt foarte folositori pentru elita globalizarii.


Anti-fascistii si progresitii / stangistii sunt eficienti, deoarece ei cred cu sinceritate ca ceea ce fac este corect din punct de vedere moral. Credinta lor in superioritatea morala este o forta puternica motivanta, propulsandu-i sa aduca multa paguba societatii (cautand sa rupa ordinea actuala). Ei cred ca, in mod naiv, justitia globala se va realiza atunci cand toate natiunile vor fi eliminate, toate rasele vor trai impreuna si vor fi realizate scopurile utopice / imaginare similare. Desigur, acesta este vechiul truc comunist in care au cazut. Un truc? Da, pentru ca, de indata ce astfel de scopuri sunt realizate sau pur si simplu abordate, ciocanul elitei globale va cadea din greu si o „plantatie globala” condusa de tiranie va domni suprema (ganditi-va la Rusia bolsevica). In acel moment progresistii / leftistii / antifascistii se vor intreba: „Unde este utopia pentru care am lucrat?”

Aceasta este aceeasi tactica de top pe care marxistii o folosesc de peste 100 de ani.


Concluzia este ca comunismul este o inselatorie folosita de elite pentru a obtine puterea absoluta. Nu uita niciodata asta.

Daca urmariti banii, veti descoperi ca mari organizatii militare, bine organizate, asa-numitele „grupari antifasciste” (exemple: COALITIA ANSWER in Statele Unite si UAF in Marea Britanie) sunt finantate de grupuri frontale globale precum MoveOn. org, Fundatia Ford si numeroase alte organizatii. Ele sunt, de asemenea, finantate de globalisti individuali precum George Soros.

Oamenii se intreaba adesea: „Care este legatura dintre elita globalizata si organizatiile radicale progresive / leftist / antifasciste?”

Inainte de a merge mai departe, permiteti-mi sa spun ca cei mai multi „antifascisti” si „progresisti” incearca in general:
– Trotzkismul (adica o lume fara frontiere bazata pe marxism / colectivism global)
– Interactiunea tuturor raselor in care se presupune ca toti ar avea un respect reciproc si ca prevaleaza justiția universala
– Distrugerea nationalismului prin distrugerea insasi a conceptului de stat-natiune (aceasta face parte din trotzkiism)

Astfel de obiective se inscriu in ceea ce eu numesc „utopism de colegiu” (adica hiper-naivitate) si nu pot fi realizate decat pe hartie (adica, teoretic). Cu toate acestea, lucrand in aceste scopuri, antifascistul face o mare parte din „lucrarea de transee” catre:
– desfiintarea frontierelor nationale
– promovarea imigratiei masive non-alba in lumea occidentala(care actioneaza ca o forta de distrugere a Occidentului)
 promovarea multiculturalismului (care in cele din urma rupe o natiune din interior)

Interesant, acestea sunt aceleasi obiective generale ale elitei globaliste. Prin urmare, elita globalizata foloseste progresisti ​​radicali / stangisti pentru a face o mare parte din lucrarea de transare necesara pentru viitorul globalist „plantatie globala”. Acesta este un punct cheie pentru ca oamenii sa inteleaga.

Din pacate, progresistul / stanga nu are nici idee ca este pur si simplu idiotul elitei globaliste. Acesta este un alt punct cheie de inteles.

Iata un exemplu de progresisti / leftisti / antifascisti tipici – acestia fiind in Rusia – desi acestia sunt aceiasi in fiecare natiune in care opereaza.”[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/06/27/anti-fascistii-antifa-sunt-idiotii-utili-ai-elitei-globaliste/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) - organizatia Iluminatilor care controleaza politica mondiala
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Iluminații: 62 cei mai bogaţi oameni ai lumii au o avere egală cu agoniseala a jumătate din populaţia globului
Serverele NSA au fost sparte de hackeri
Prințul Philip al Marii Britanii: "Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană"
Operațiune "Steag Fals" - atacurile de la Paris: Poliţia belgiană a ratat 13 ocazii de a-i prinde pe autorii masacrului, arată un raport
Michael Swift - "Manifestul Gay" (1987): "Fiii voștri vor deveni slujitorii noștri și vor face ce le spunem noi. Vor fi replămădiți după imaginea noastră"
ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
Jordan Maxwell despre Iluminații care conduc lumea
Declaraţii CIA despre documente declasificate: Hitler a fost în viaţă în Argentina în anii 1950
Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a recunoscut că secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a venit la București pentru a se interesa de achiziţia rachetelor Patriot! În colonia România, SUA le ordonă politicienilor români ce decizii să ia!
Angela Merkel dorește ca Statele Naționale să renunțe la suveranitate și să accepte Pactul ONU privind imigrația
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro