Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: „Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anton Lavey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: „Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an”[1].

Halloween-ul – “Noaptea tuturor demonilor” – cea mai mare sărbătoare satanistă din lume


Până în 1989, noi, românii, abia dacă auzeam despre sărbătoarea Halloween-ului; după revoluţie, Halloween-ul a devenit, pe an ce trece, o sărbătoare din ce în ce mai “la modă” pentru o parte din români.

În discoteci, cluburi, cafenele, centre comerciale, mall-uri se organizează o mulţime de petreceri de Halloween. Iar tinerii noştri au adoptat uşor această modă, crezând că e un lucru “cool” şi plin de distracţie. Dar ei nu ştiu că, de fapt participă, fără să-şi dea seama, la cel mai mare sărbătoare satanistă din lume, Halloween.


Halloween-ul îşi are originea în ritualurile satanice şi criminale ale druizilor

Iar totul a început în urmă cu peste 3.500 de ani. Cu mult înainte de apariţia creştinismului în Europa, credinţa în vrăjitori, vrăjitoare şi magie era larg răspândită. În jurul anului 1.500 î.Hr., druizii se aflau la putere în Occident. Ei formau o sectă de preoţi, atât bărbaţi cât şi femei. Cruzimea şi barbaria lor în magia pe care o practicau era răsunătoare. Erau sacrificaţi oameni, care erau biciuiţi, torturaţi şi agresaţi s*xual înainte de a fi ucişi; uneori, li se scoteau inimile chiar pe viu. Organele lor s*xuale erau tăiate şi conservate… Uneori, erau jupuiţi, iar pielea lor era folosită în diferite ritualuri.

Druizii învăţau faptul că, de Halloween fantomele, spiritele, zânele, vrăjitoarele şi spiriduşii se iveau din cealaltă lume pentru a face rău oamenilor. Din această groaznică credinţă satanică provine folosirea vrăjitoarelor, fantomelor şi pisicilor în sărbătoarea de azi a Halloween-ului. Tot druizii aveau un festival de toamnă intitulat “Samhain” care marca sfârşitul verii şi care avea loc pe 1 noiembrie. Era un festival de fertilitate, prin care se mulţumea spiritelor (demonilor) pentru recoltele din timpul anului. În timpul nopţii de Shamhain, aveau loc “ceremonii negre.” Obiceiul de a lăsa bostani şi strujeni de Halloween provine tocmai din festivalul druidic al Shamhain-ului.

Sataniştii au inventat “Noaptea tuturor demonilor”

Iar toate aceste obiceiuri erau larg răspândite în rândul popoarelor din Occident, astfel încât, chiar şi după instaurarea creştinimului ca religie oficială, obiceiurile satanice ale druizilor au rămas în credinţa populară. Pentru aceasta, Biserica Romano-Catolică a impus pe 1 noiembrie ca să fie “Ziua tuturor sfinţilor” (“All Saint’s Day”), pentru ca populaţia să nu sărbătorească doar vechile practice druidice. Mult mai târziu, sataniştii au încercat să dea o lovitură sărbătoarei creştine de 1 noiembrie, creând în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie o “Noapte a tuturor demonilor” (All Demon’s Night”), adică Halloween-ul din timpurile noastre. El a devenit o sărbătoare “nesfântă” şi păgână pentru vrăjitori, satanişti şi alţi ocultişti…iar, din păcate, în zilele noastre, chiar şi pentru mulţi tineri care habar n-au ce sărbătoresc şi să angajează, inconştient, în practici şi ritualuri sataniste.

În noaptea de Halloween se oferă sacrificii umane

Texe Marrs, un binecunoscut cercetător al curentului New Age, scrie despre Halloween:“Cercetările noastre confirmă faptul că în această noapte păgână a Halloween-ului are loc sabatul vrăjitoarelor, în care se bea, se dansează, se spun blesteme şi vrăji, se organizează orgii s*xuale, se oferă sacrificii animale şi umane.”

Câinii şi pisicile sunt cele mai sacrificate animale de Halloween. În comunităţile rurale, nu este neobişnuit pentru ţărani şi fermieri ca să se trezească, a doua zi de Halloween, găsindu-şi mutilate animalele lor domestice (vaci, cai, pui etc.), acestea fiind măcelărite în sacrificii satanice. În aceste practici barbare, se crede că se consumă sângele şi urina animalelor măcelărite.

Se poate ghici viitorul de Halloween

Cine are noţiuni cât de cât importante despre vrăjitorie, ar putea spune că de noaptea de Halloween pot fi ţinute doar anumite ritualuri şi vrăji. Se crede că în această noapte vălul care îi desparte pe cei vii de cei morţi se subţiază cel mai mult şi că profeţiile sunt mai uşor de prevăzut de către ghicitorii în viitor.

Reînvierea morţilor în noaptea de Halloween

Cea mai importantă legendă care înconjoară Halloween-ul este aceea că în noaptea respectivă morţii ies din mormintele lor, încercând să ajungă la casele unde au trăit odată. Cei vii încearcă să se apăre de aceste spirite rătăcite, oferindu-le drept daruri fructe şi nuci; dacă nu se oferă aceste daruri, există credinţa că proprietăţile lor vor fi distruse de aceste spirite malefice. De fapt, legenda că morţii ar ieşi din morminte nu urmăreşte decât să-şi bată joc de credinţa creştină în reînviere, prin obţinerea unui trup nemuritor. În cazul Halloween-ului, morţii ies ca nişte creaturi monstruoase ale nopţii, care nu au trupuri măreţe, ci groteşti, nu imortale, ci neumane.

Cât de importantă e sărbătoarea Halloween-ului pentru satanişti şi ocultişti? Crucială, ca sărbătoarea Învierii Domnului pentru creştini!

Cred că mulţi dintre voi aţi auzit de Aleister Crowley (1875-1947). Acesta a fost considerat ca fiind “cel mai păcătos om din lume”, fiind un adversar deschis al creştinismului, un consumator înrăit de heroină, un pervers s*xual, un magician negru şi deţinând şi titlul de “Înalt preot al satanismului în Marea Britanie”. Unul din discipolii lui Crowley a fost general-maiorul J.F.C. (Boney) Fuller; acesta a recunoscut că sărbătoarea de Samhain (Halloween) a fost una extrem de importantă pentru Crowley.

Anton Szandor LaVey, creatorul Bisericii Satanice a declarat odată că “Două mari sărbători principale sunt celebrate de Biserica Satanică: Halloween-ul şi Walpurgisnacht.”

În aceste condiţii, voi vreţi să mai ţineţi sărbătoarea de Halloween?”[2]

“Halloween-ul reprezintă de fapt o veche sărbătoare păgână a celţilor, Samhain, dedicată morţii unui zeu! Atunci se fac sacrificii umane sângeroase! De ce participaţi la aşa ceva!?

Eu nu înţeleg cum o sărbătoare atât de păgână şi de diavolească, cum este Halloween-ul, poate să fie sărbătorită cu atâta fast în America, dar, în ultima perioadă, observ că moda este aceea de a o celebra şi în România. Totul pare a fi “fun”, “cool”, adică distractiv, dar cei care o fac habar n-au ce sărbătoresc… habar n-au că intră în vibraţii cu spirite malefice.

Înainte de a fi vreodată cunoscut sub numele de “Halloween”, acest festival a fost cunoscut era cunoscut ca Samhain. Potrivit Wikipediei, Samhain este o veche sărbătoare precreștină. Ea corespunde aproximativ calendaristic sărbătorilor „Ziua morților“ și „Halloween“. Vechii celți credeau că Samhain a fost momentul în care vălul dintre lumea spiritelor și lumea noastră a fost ridicat și fantomele morților au fost capabili să se amestece în mod liber cu cei vii. A fost, de asemenea, o perioadă pentru a-l onora pe “Domnul celor morți” cunoscut sub numele de Bel (observaţi similaritatea cu Baal – zeul satanic din Biblie). Aproape fiecare traditie din Halloween, inclusiv purtarea costumelor malefice, este înrădăcinată în practicile celtice antice.

Pentru cei mai mulți oameni din ziua de astăzi, Halloween-ul este un moment pentru distracţie și participare la petreceri. Dar mai sunt unii care iau această sărbătoare extrem de serios. Pentru Wiccani (cei care practică o religie păgână a vrăjitoriei), Samhain este una dintre cele mai importante perioade ale anului. Următoarea descriere a sărbătorii Samhain o putem citi de pe site-ul wicca.com:

“Samhain înseamnă “sfârșitul verii” și este a treia și ultima Recoltă. Jumătatea întunecată de iernii începe cu acest Sabbat. În general, este sărbătorită pe 31 octombrie, dar unele tradiții o preferă pe 1 noiembrie. Este una dintre cele două “nopți a spiritelor” din fiecare an, celălaltă fiind Beltane. Este un interval magic, atunci când legile pământești ale timpului și spațiului sunt suspendate temporar, și vălul subţire dintre lumi este ridicat. Comunicarea cu părinții și cu cei dragi plecaţi dincolo este mai ușoară. Este un moment propice a studia Misterele întunecate și de a-i onora pe Mama întunecată și pe Tatăl întunecat.

Inițial, “Sărbătoarea Morților” a fost sărbătorită în țările celtice, lăsându-se diferite alimente pe altare și pe praguri pentru “morții rătăcitori”. Astăzi, o mulțime de practicanți încă îndeplinesc această tradiție. Lumânări se aprindeau și se lăsau la fereastră, pentru a ghida spiritele strămoşilor și a celor dragi. Scaune suplimentare se puneau la masă, pentru oaspeţii nevăzuţi. Merele erau îngropate de-a lungul drumurilor, pentru spiritele pierdute. Oameni îmbrăcaţi în alb (ca şi fantomele) şi purtând diferite costume şi măşti, încercau să păcălească spiritele naturii”.

Aşadar, cum acest festival păgân, cunoscut sub numele de Samhain, a devenit sărbătoarea de astăzi, sub numele de “Halloween”, pe care o celebrăm în zilele noastre? Ei bine, în secolul al șaptelea, un papă catolic cunoscut sub numele de Grigorie I, a decis că cea mai bună abordare pentru răspândirea catolicismului era aceea de a “creștina” practicile păgâne existente. În anul 601, papa Grigore a emis un edict celebru, prin care misionarii creştini erau sfătuiţi să folosească credinţele şi obiceiurile popoarelor păgâne, decât să le desfiinţeze. De exemplu, dacă nişte oameni se închinau unui copac, decât să fie tăiat, mai degrabă el era consacrat lui Hristos, permiţându-se în continuarea adorarea.

Un festival catolic existent, cunoscut sub numele de Ziua Tuturor Sfinților (sau All Hallows Eve), a fost mutat la în același timp ca Samhain. În cele din urmă, All Hallows Eve a devenit cunoscut ca “Halloween”, dar multe dintre tradițiile celtice antice nu au dispărut.

Cei mai mulți oameni nu-și dau seama de acest lucru, dar unele dintre aceste tradiții străvechi implică chiar sacrificii umane. De exemplu, druizii se închinau zeului soare, numit Bel sau Chrom. La 31 octombrie, ei credeau că aceasta a murit și a intrat în împărăția morților, Anwynn.

Scopul sărbătorii Samhain era acela de a asigura întoarcerea sa. Chiar și vrăjitoarele recunosc că este necesar un sacrificiu uman. Era necesar sânge uman şi de animale pentru a-l învia pe Bel de Samhain. Sânge uman putea deschide porțile Anwynn și lăsa spiritele libere pentru o noapte.

Mulţi oameni o să spună: “dar Halloween nu înseamnă nimic pentru mine, doar distracţie“, dar ei nu-şi dau seama că participă inconştient la vibraţii extrem de malefice, care implică chiar şi sacrificii umane. Mai vreţi argumente? La pagina 96 a Bibliei sale satanice, Anton LaVey scria următoarele: “După propria zi de naştere propria, cele două mari sărbători satanice sunt Walpurgisnacht (1 mai) și Halloween-ul.”

Dacă vreţi să participaţi (chiar şi inconştient) la această sărbătoare satanistă, atunci măcar să vă daţi seama în ceea ce vă băgaţi.”[3]

Cultul şarpelui sau satanismul

În prezent sataniştii încă mai folosesc zeităţile, simbolurile şi ritualurile utilizate de antici, deoarece ele reprezintă acelaşi mod de control şi descendenţă. In Statele Unite există Templul lui Set, o ramură a infamei Biserici Sataniste a lui Anton LaVey. Aceasta a fost formată în 1975 de către Michael Aquino, unul dintre exponenţii notorii ai reţelei de control mental a Iluminaţilor, după cum am detaliat în celelalte cărţi ale mele.

Imaginile lui Set şi simbolismul Set-Lup datează de pe la 3200 î.Ch., perioada luptelor dintre nordici şi cultul şarpelui consemnate în Etida britanica (Figura 31). Pagina web a Templului lui Set menţionează: „Marea Piramidă de la Gizeh este unul dintre primele monumente legate de viaţa setiană de din-colo, ca şi de una solară.

Marea Piramidă are un canal special de aerisire din camera regală ce dă spre steaua Alpha Draconis, care este steaua lui Set din Constelaţia Coapsei („Carul Mare” de astăzi).”‘» Alpha Draconis reprezintă originea „regalităţii” reptilienilor „Draco”. Egiptenii o numeau Thurban, cuvânt arab pentru dragon, iar constructorii piramidei au aliniat această structură cu Thurban/Alpha Draconis, care era steaua polară în jurul anului 3000 î.Ch.

Tribul hyksos, care au invadat şi domnit în Egipt între 1785-1580 î.Ch., erau adoratori ai lui Set, pe care îl reprezentau având cap de măgar, şi au ridicat capitala la Avaris, pe un vechi loc de adorare a lui Set. In cele din urmă, o parte a preoţilor din Tanis au devenit linia regală a faraonilor, precum Seti („Omul lui Set”) şi Setnakt („Set este Puternic”). Acesta a fost cultul şarpelui.”[4]

SURSE

  1. Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste -> https://www.facebook.com/383963871774806/photos/a.384340671737126.1073741828.383963871774806/804767639694425/
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/halloween-ul-noaptea-tutror-demonilor-cea-mai-mare-sarbatoare-satanista-din-lume/
  3. http://www.lovendal.ro/wp52/halloween-ul-reprezinta-de-fapt-o-veche-sarbatoare-pagana-a-celtilor-samhain-dedicata-mortii-unui-zeu-atunci-se-fac-sacrificii-umane-sangeroase-de-ce-participati-la-asa-ceva/
  4. David Icke – „Copiii Matricei”, pag. 314, Editura Daksha.
  5. Foto: Internet
  6. Foto: Facebook/Opriți manipularea și demagogia ASUR și OFCR

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Asociația pentru Constituția și Parlamentul Mondial (WCPA) - Noua Ordine Mondială
Revoluțiile capitaliste colorate sprijinite de G. Soros duc țările în sărăcie
De ce a dat faliment social democrația în Europa? Liderii s-au îmbogățit, au trecut în tabăra globaliștilor și au uitat de cei care chiar muncesc
Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort: în culisele puterii
Legea Copyright-ului - planul Uniunii Europene de a cenzura internetul
Polonia se îndreaptă către o ieşire din Uniunea Europeană
Preşedinţii americani ai Noii Ordini Mondiale
Facebook a inceput sa stearga paginile ateiste incalcand legea 489/2006 dar si articolul 30 din Constitutia Romaniei cu privire la libertatea de exprimare si libertatea religioasa sau non-religioasa! Facebook demonstreaza inca o data ca nu este o retea de "libera exprimare"! Urmeaza paginile cu continut conspirationist...
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Revoluţionarii francmasoni
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
14 Iulie: Ziua Națională a Franței serbează declanșarea Revoluției Franceze, primul genocid din istoria modernă a omenirii. Prostituția și cultul rațiunii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...