Apa argintata – beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !

Distribuie!

Argintul coloidal sau apa cu ioni de argint coloidal este nimic altceva, decat un elixir pentru organismul uman. Printre beneficiile cele mai mult observate de oamenii de stiinta sint: combatarea radicalilor liberi din organism, avand un puternic efect antioxidant, elimina diversi virusi si ciuperci care se pot inmulti destul de usor, afectand astfel organismul pe viitor si cel mai important este faptul ca nu are contraindicatii si nici reactii adverse, pentru ca este APA.

De pe site-ul puterea.ro aflam mai multe secrete ale acestei ape:


„Apa cu ioni de argint coloidal se foloseşte încă din anii ’30 în tratarea diverselor infecţii ale căilor respiratorii, ale pielii, infecţii vaginale sau probleme ale stomacului. Apa argintată este un puternic antibiotic natural, fără efecte adverse şi fără contraindicaţii, dar cu toate acestea nu se bucură de o foarte mare popularitate în rândul românilor. La noi, apa cu ioni de argint coloidal a început să dispară rapid de pe rafturile farmaciilor naturiste după ce Nicoleta Luciu a declarat că a scăpat de acnee cu ajutorul ei.

Efectele extraordinare erau cunoscute încă de mii de ani de grecii şi romanii antici. Pentru organismul uman, argintul coloidal este indispensabil, procentul de argint în organism este în jur de 0,001%. Studiile au arătat că odată cu scăderea nivelului normal de argint din organismul nostru, scade şi nivelul stării de sănătate.

La începutul acestui an, Nicoleta Luciu a avut grave probleme dermatologice, acnee vulgară la nivelul tenului pe care nu a reuşit să o trateze cu nici unul dintre tratamentele propuse de medici sau recomandate de diverşi prieteni care s-au confruntat cu aceeaşi situaţie. Luciu susţine că a încercat zeci de creme, măşti, loţiuni, tratamente naturiste, însă coşurile i-au dispărut abia când a început să aplice la nivelul fetei comprese cu apă de argint coloidal.

“Am băut dimineaţa, pe întuneric, pentru că este o substanţă foarte sensibilă la lumină”, a spus Nicoleta şi şi-a invitat fanii să pulverizeze apa argintată şi pe zona afectată de coşuri, asigurându-i că nu va dura foarte mult şi vor scăpa de acnee. Însă apa cu ioni de argint coloidal nu este un excelent remediu doar pentru problemele dermatologice şi are o sumedenie de alte întrebuinţări. Stimulează funcţia leucocitară, crescând imunitatea organismului, facilitează detoxifierea organismului, combate radicalii liberi, având efect puternic antioxidant.

Este recomandată în cazul următoarelor afecţiuni: gripă, răceli, viroze, tuse cu expectoraţie, infecţii bacteriene ale cailor respiratorii superioare şi inferioare, infecţii fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial său genital, ulceraţii ale cavităţii bucale, sângerări gingivale, afte, candidoza bucală, infecţii genitale, sindromul Lyme, pneumonie, muşcături de insecte, negi, infecţii vaginale, candidoze, infecţii urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinală, ulceri gastrointestinal, gastrite.

Studii recente au arătat ca argintul coloidal ionic nu are reacţii adverse, în comparaţie cu antibioticele normale şi poate fi administrat fără riscul de a distruge bacteriile bune din organism. Rezultatele cercetărilor au demonstrat că soluţia de argint coloidal are rezistenţa faţă de peste 650 de agenţi patogeni, pe care îi distruge în mai puţin de şase minute, lucru confirmat de revista “Science Digest”.

Ce este argintul coloidal

Din punct de vedere ştiinţific, argintul coloidal este o dispersie lichidă de argint elementar. Într-o dispersie coloidală, particulele au o dimensiune între 1 nanometru şi 1 micron. Particulele de argint (neutre sau cu sarcină pozitivă) din argintul coloidal au dimensiunea de aproximativ 5 nm, echivalentul a aproximativ 15 atomi. Particulele de argint încărcate electric (ioni pozitivi) cu dimensiunea specifică dispersiei coloidale au un efect germicid rapid, distrugând peste 600 tipuri cunoscute de microbi (viruşi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.). Pentru a se împiedica formarea de compuşi nocivi ai argintului, se utilizează apă multiplu distilată, până când conductivitatea electrică acesteia ajunge la aprox. 1 microSiemens/cm. Electrozii din argint utilizaţi au puritatea de 99,999%. Puritatea apei şi a argintului din electrozi sunt condiţii absolut necesare pentru obţinerea unui argint coloidal de calitate şi fără compuşi chimici nocivi.

Moduri de utilizare

Apa din ioni de argint coloidal se utilizează în funcţie de localizarea afecţiunilor: oral (ingerata sau băută); inhalată sub formă de vapori fini; sub formă de clismă; duşuri, spălaturi vaginale; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau aplicată topic. Se mai poate folosi şi pe post de dezinfectant pentru apă potabilă, sau la tratarea plantelor împotriva ciupercilor şi bacteriilor. Doza zilnică recomandată pentru uz intern este de 20-50 ml, în funcţie de afecţiune şi de gravitatea acesteia. Recomandat să folosiţi pentru administrare linguriţe sau recipiente din plastic, sticlă sau ceramică, şi nu din metal.

“Apa cu ioni de argint este o soluţie străveche a medicinei moderne, este un imunostimulator, omorând bacteriile şi viruşii. Este folosită cu succes pentru tratamentul cailor respiratorii superioare (în faringite, sinuzite, otite), cât şi în infecţiile tractului respirator inferior (bronşite, însoţite sau nu de tuse). Apa cu ioni de argint se foloseşte cu succes şi în infecţiile ochiului (conjunctivite, ulcioare), cât şi pentru tratarea infecţiilor pielii şi candidoze”, susţine dr. Florin Cristea – medic specialist neurolog la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Apa din ioni de argint coloidal se găseşte în farmacii sau în magazinele naturiste.”[1]

Generator de apa argintata: schema de realizare !

generator apa argintanta

Caracteristici:


– tensiune alimentare: 18 – 27 volti (2-3 baterii de 9 volti inseriate)
– tensiune variabila, in functie de conductivitatea apei/solutiei de argint
– curent maxim pe electrozii de argint: 1 mA
– protectie la alimentarea inversata
– led pentru confirmarea functionarii

Generatorul va produce ioni si coloizi de argint in apa distilata cat mai pura. Nu se utilizeaza apa demineralizata. Daca insa folositi 3 baterii (27 volti), timpul obtinerii argintului ionic coloidal va fi unul mai mic. Este recomandabil utilizarea apei distilate, caci are condictivitatea electrica mai mica.

Atentionari:

Nu folositi aceasta solutie daca sunteti alergic la metale si argint !
Nu consumati argint ionic/ coloidal in cantitati mari, produce argiria (albastrirea pielii).

Doza zilnica recomandata de EPA ( Environmental Protection Agency, U.S.A. ) este de 0,005 mg/ Kg/ zi. Un om care are 80 Kg va consuma maxim 40 ml argint coloidal/ ionic de concentratie 10 ppm. Doza de intretinere este jumatate din doza maxima.
Tineti solutia de argint in gura cateva minute, sub limba dupa care o inghititi. Aceasta tehnica face ca ionii de argint sa se absoarba prin cavitatea bucala direct in sange iar solutia pe care o inghititi contine doar coloizii de argint. Acestia nu reactioneaza cu HCl (acid clorhidric) din stomac.

Recomandari:

Calitatea solutiei de argint depinde de: – puritatea electrozilor de argint – tensiune si curent mici – apa distilata/ bidistilata. Nerespectarea conditiilor de mai sus va duce la obtinerea unei solutii de argint coloidal/ ionic de proasta calitate, toxic.

In timpul procesului de obtinere a apei de argint coloidal/ ionic este necesara curatarea electrozilor, cu partea aspra de la un burete de bucatarie. Stergeti la urma electrozii cu un servetel de hartie. Amestecati din cand in cand cu o lingurita de plastic/ sticla. Se poate folosi o pompa de aer ( acvariu )pentru amestecare.

Nu introduceti sondele TDS-metrului daca electrozii de argint sunt in solutie !
Folositi un pahar/ borcan din sticla in care veti introduce cei doi electrozi. Plasati electrozii intre ei la o distanta cuprinsa intre 35 -50 mm.

Nu utilizati niciodata ustensile de metal pentru a administra sau in scopul producerii argintului coloidal/ ionic.
Tineti solutia de argint departe de surse electromagnetice, de lumina soarelui. De preferat in recpiente de sticla tinute la intuneric.
Nu consumati argintul coloidal daca si-a schimbat culoare: o solutie calitativa de argint ionic produsa acasa trebuie sa fie incolora. Daca devine galbena, coloizii de argint au dimensiuni mari si prezinta riscul de a nu se elimina din organism.
Consumati mai multa apa in perioada administrarii argintului coloidal/ ionic.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.scribd.com/doc/237413507/Argint-Coloidal-Mod-de-a-Produce-Apa-Argintata.

SURSE

1. http://www.puterea.ro/monden/apa-de-argint-coloidal-o-solutie-pentru-acnee-si-infectii-vaginale-nicoleta-luciu-si-a-tratat-cosurile-cu-apa-argintata-91455.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...