Apariții ale OZN-urilor deasupra unor aeroporturi internaționale

Distribuie!

„La data data de 7 iulie 2010, aeroportul internațional din Hangzhou (China) a fost blocat din cauza unui obiect zburător neidentificat. OZN-ul s-a oprit parcă intenţionat deasupra pistei de aterizări şi astfel timp de o oră activitatea acelui aeroport a fost oprită.

Enigmaticul fenomen OZN a zdruncinat semnificativ activitatea zborurilor, peste 2000 de pasageri fiind nevoiţi să aştepte. Fiind puse în faţa unei apariţii atât de concludente, oficialităţile nu au mai avut nicio scuză, fiind nevoite să recunoască oficial prezenţa respectivului OZN deasupra aeroportului chinez.
„Intervenţia” OZN s-a repetat două săptămâni mai târziu, când un alt obiect neidentificat a efectuat unele manevre de zbor în zona aeroportului.


În luna septembrie a anului 2011, aeroportul din oraşul chinez Baotou a fost survolat de un obiect zburător neidentificat, fapt care a dus la blocarea activităţilor din cadrul aeroportului, timp de o oră.

La data de 24 martie 2011 apariţia unui OZN a determinat sistarea activităţilor din cadrul aeroportului Internaţional Gardermoen din capitala Norvegiei, Oslo, pentru 90 de minute.


Având în vedere că aceste OZN-uri au apărut deasupra unor aeroporturi internaţionale în condiţii de deplină vizibilitate şi la ore de vârf, sistând pentru perioade considerabile de timp traficul aerian, ar fi naiv să considerăm că cei care le pilotează au făcut asta întâmplător şi neintenţionat. Oare ce au vrut misterioşii piloţi ai acestor aeronave extraterestre să ne transmită? Deocamdată, enigmaticul „limbaj” extraterestru pare să scape inţelegerii umane limitate.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7393
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...