Arad: De Ziua Armatei Romane s-a intonat imnul SUA, inaintea celui al Romaniei! Intotdeauna imnul colonistilor are prioritate la intonare!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Arad: De Ziua Armatei Romane s-a intonat imnul SUA, inaintea celui al Romaniei! Intotdeauna imnul colonistilor are prioritate la intonare!

Ce s-a intamplat astazi, 25 octombrie 2015, nu va fi uitat prea curand. Cei care au desfasurat ceremonia prin care Armata Romana a fost sarbatorita au permis intonarea imnului american, inaintea celui roman, intr-un gest de sfidare la adresa Romaniei fara precedent. De fapt, vorbim despre o palma peste ochi din partea SUA.


Sa nu uitat, Departamentul de Stat al SUA, pe langa faptul ca nu-si plateste angajatii romani din Irak si Afganistan, isi permite sa ne dea lectii despre istorie si sa-si dea cu parerea despre ce ar trebui sa facem aici si ce nu. Noi trebuie sa-i invitam afara pe acesti indivizi deosebit de periculosi pentru nationalism.

Romania este colonie

Publicatia Active News prezinta aceasta situatie stanjenitoare:


“La 25 octombrie este sărbătorită Ziua Armatei României, în care sunt celebraţi eroii, dar se promovează şi structurile militare actuale.

La festivitățile care au avut loc la Arad, acolo unde a fost prezent și președintele Klaus Iohannis, organizatorii au decis ca primul imn intonat de Ziua Armatei Române să fie cel al SUA, iar apoi cel al țării noastre, deoarece la eveniment au participat şi 100 de miliari americani prezenţi în România pentru efectuarea unor exerciţii comune cu armata noastră.

În comunicatul remis inițial de organizatori nu era specificat faptul că soldații americani vor participa la evenimentul desfășurat la Arad.

Iată programul manifestărilor anunțate inițial de organizatori:

„Manifestările vor începe de la orele 10.30 la Monumentul Eroilor de la Păuliș iar de la 11.30 ceremoniile se vor desfășura la Monumentul Ostașului Român din Piața Avram Iancu, din municipiul Arad după următorul program:

11.30-11.45 – Întâlnirea oficialităților
11.45-11.55 – Întâmpinarea persoanei oficiale, prezentarea onorului de către Garda de Onoare, intonarea imnului național al SUA și al României
11.55-12.10 – Alocuțiuni
12.10-12.15 – Oficierea serviciului religios
12.15-12.17 – Rostirea jurământului vechi de către membrii asociației Tradiția Militară
12.17-12.27 – Depunerea coroanelor și jerbelor de flori
12.27-12.32 – Exercițiu de îndemânare de tipul Drill Team
12.32-12.37 – Defilarea Gărzii de Onoare

Și tot în municipiul Arad, între orele 9.00 și 14.00, pe platoul din fața Palatului Adminsitrativ va avea loc o demonstrație statică de tehnică militară română și americană iar între orele 13.00 și 14.00 va avea loc un concert al fanfarei Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” și al fanfarei USAREUR.”

Klaus Iohannis a ținut un discurs în care a reliefat rolul și stima de care se bucură Armata în societatea românească dar a subliniat și modul în care armata României își îndeplinește misiunile de colaborare internațională în cadrul parteneriatului euro-atlantic.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Arad-De-ziua-Armatei-Romane-s-a-intonat-imnul-SUA-inaintea-celui-al-Romaniei-125997

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cătălin Avramescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice: "Sunt sluga lui Soros"
România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!
Judecătorii CCR au decis: "Legea Big Brother, care permite monitorizarea utilizatorilor de pe internet, este constituțională!"
Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este guvernatorul coloniei România
Minoritățile - Noul propulsor al Revoluției Mondiale
Iată lista ONG-urilor lui George Soros care susțin căsătoriile gay
Uniunea Europeană se prăbușește! La fel, Globalizarea și Noua Ordine Mondială!
Basescu recunoaste ca CIA tortureaza detinutii de la Guantanamo, pana acestia spun ce ofiterii CIA vor sa auda ! Astia sunt "partenerii strategici" ai Romaniei !
Institutul „Wiesel” îl acuză pe părintele Iustin Pârvu de „repetate poziții antisemite și de negare a Holocaustului”. Mănăstirea Petru Vodă îl invită pe Alexandru Florian, directorul institutului, la pomenirea Părintelui Iustin Pârvu
Miliardarii de la Rosia Montana au suferit o infrangere grea in Instanta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro