Arad: De Ziua Armatei Romane s-a intonat imnul SUA, inaintea celui al Romaniei! Intotdeauna imnul colonistilor are prioritate la intonare!

Distribuie!

Arad: De Ziua Armatei Romane s-a intonat imnul SUA, inaintea celui al Romaniei! Intotdeauna imnul colonistilor are prioritate la intonare!

Ce s-a intamplat astazi, 25 octombrie 2015, nu va fi uitat prea curand. Cei care au desfasurat ceremonia prin care Armata Romana a fost sarbatorita au permis intonarea imnului american, inaintea celui roman, intr-un gest de sfidare la adresa Romaniei fara precedent. De fapt, vorbim despre o palma peste ochi din partea SUA.


Sa nu uitat, Departamentul de Stat al SUA, pe langa faptul ca nu-si plateste angajatii romani din Irak si Afganistan, isi permite sa ne dea lectii despre istorie si sa-si dea cu parerea despre ce ar trebui sa facem aici si ce nu. Noi trebuie sa-i invitam afara pe acesti indivizi deosebit de periculosi pentru nationalism.

Romania este colonie

Publicatia Active News prezinta aceasta situatie stanjenitoare:


„La 25 octombrie este sărbătorită Ziua Armatei României, în care sunt celebraţi eroii, dar se promovează şi structurile militare actuale.

La festivitățile care au avut loc la Arad, acolo unde a fost prezent și președintele Klaus Iohannis, organizatorii au decis ca primul imn intonat de Ziua Armatei Române să fie cel al SUA, iar apoi cel al țării noastre, deoarece la eveniment au participat şi 100 de miliari americani prezenţi în România pentru efectuarea unor exerciţii comune cu armata noastră.

În comunicatul remis inițial de organizatori nu era specificat faptul că soldații americani vor participa la evenimentul desfășurat la Arad.

Iată programul manifestărilor anunțate inițial de organizatori:

„Manifestările vor începe de la orele 10.30 la Monumentul Eroilor de la Păuliș iar de la 11.30 ceremoniile se vor desfășura la Monumentul Ostașului Român din Piața Avram Iancu, din municipiul Arad după următorul program:

11.30-11.45 – Întâlnirea oficialităților
11.45-11.55 – Întâmpinarea persoanei oficiale, prezentarea onorului de către Garda de Onoare, intonarea imnului național al SUA și al României
11.55-12.10 – Alocuțiuni
12.10-12.15 – Oficierea serviciului religios
12.15-12.17 – Rostirea jurământului vechi de către membrii asociației Tradiția Militară
12.17-12.27 – Depunerea coroanelor și jerbelor de flori
12.27-12.32 – Exercițiu de îndemânare de tipul Drill Team
12.32-12.37 – Defilarea Gărzii de Onoare

Și tot în municipiul Arad, între orele 9.00 și 14.00, pe platoul din fața Palatului Adminsitrativ va avea loc o demonstrație statică de tehnică militară română și americană iar între orele 13.00 și 14.00 va avea loc un concert al fanfarei Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” și al fanfarei USAREUR.”

Klaus Iohannis a ținut un discurs în care a reliefat rolul și stima de care se bucură Armata în societatea românească dar a subliniat și modul în care armata României își îndeplinește misiunile de colaborare internațională în cadrul parteneriatului euro-atlantic.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Arad-De-ziua-Armatei-Romane-s-a-intonat-imnul-SUA-inaintea-celui-al-Romaniei-125997

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !
Otrăvurile din alimente – standardele duble în alimentaţie
Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat "indezirabil"
De ce nu va reuși "Revoluția Sexuală" la comandă în România? "A încredința copilul unor cupluri de homosexuali este de neconceput"
Raport al BNR: Marile bănci străine țin România în subdezvoltare, inclusiv prin spolierea deponenților. BNR nu explică și de ce a girat un asemenea cartel neocolonialist
Printul Charles, membru Bilderberg, cumpara zeci de mii de hectare "pentru a proteja Romania" ! Strainii cumpara Romania, evident, "pentru a o proteja" !
Globaliștii din Parlamentul European au adoptat o rezoluție împotriva României, după ce legile justiției au fost adoptate. Globaliștii UE sunt cei care au creat Statul Paralel cu scopul de a jefui și controla România
ÎCCJ schimbă decizia Curții de Apel Timișoara: Hackerul Guccifer va fi extrădat în SUA
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Guvernul României se folosește de starea de urgență, pentru a cenzura site-urile, care ar distribui "știri false"
Manipularea prin teroare – metoda guvernelor României și a serviciilor secrete de a ține sub control populația
Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006

Citiți și...

Statul Paralel din România: Cifrele care arată abuzurile sistemului. Zeci de mii de interceptări făcute fără rezultat
2018 - anul în care Statul Paralel din România va fi destructurat?
Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
Companiile de distribuție cer Guvernului scoaterea din orașe a hipermarketurilor: Crește gradul de dependență a producătorilor români față de marile rețele străine de retail dar și costul alimentelor
Statul închiriază spații de cazare în București și alte 3 orașe pentru primirea a până la 700 de refugiați, după dublarea numărului de cereri de azil. Nu vrem imigranți în România!
Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: "acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!" Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!
10 motive: De ce “căsătoria” homosexuală este dăunatoare
George Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România vor să răstoarne Guvernul pentru a împiedica dezvoltarea economică a României
Academia Română: "15 martie e ziua în care s-a acceptat unirea Ardealului cu Ungaria. Nu batjocoriți 100 de ani de istorie!"
Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!
Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
Mai sunt gripe de venit?

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...